NEW RINGS


ABOUT ME

Lovar du att vara ärlig? Yes Ditt namn? Sara Ålder? 18 Var bor du? Smedby och Lindö Ögonfärg? Blå Hårfärg? Röd Naturliga hårfärg? Ljus Skostorlek? 36 Skola? Kungsgård, Stil & Trend Hur lång är du? typ 1,60 Något jobb? Jobbar extra på KappAhl Dagens smink? endast mineralpuder, ögonbrynsskugga och lip care mix på läpparna Vad har du på dig just nu? En svart stickad tröja Vad står det i ditt senaste sms? "Haha eller hur :D" Har du pojk/flickvän? No Har du några syskon? Två underbara systrar Hur svarar du i mobilen? Hallå, eller aa de e sara Vad tycker du om fötter? Rätt så gulliga, förutom dom som är äckliga Vem pratade du med i telefon senast? Mammi Har du husdjur? Två katter, siameser Brukar du komma i tid? Haha nae tyvärr Tror du på ett liv efter döden? Ja, faktiskt När spydde du senast? Någon/några veckor sedan När grät du senast? Igår Vem såg dig senast gråta? Mammi Äger du några converse? Yes i do Rakar eller vaxar du benen? Ja båda Bär du glasögon eller linser? Nae det gör jag icke Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Kanske? Är du musikalisk? I duschen i alla fall Bor dina föräldrar ihop? Nej de gör dom inte Har du pussat någon idag? Simon min lilla katt som sitter i mitt knä När gick du upp imorse? Halv tolv tror ja de va Sov du ensam inatt? Jajemen Dagens roligaste händelse? Hmh. Inget speciellt. Trevligast var i alla fall promenadisen med Olivia Är du blyg? Nae. Eller jo kanske ibland Vanligaste färg på dina kläder? Självklart svart svart svart! Favoritgodis? Lakrits Hade du en bra dag igår? Ja verkligen! Vad längtar du till? Nyår och till sommaren och studenten Sysslar du med någon idrott? Mm Snyggast i din garderob just nu? Transparant Jeans eller tights? TightsTycker du att det är viktigt att ha märkeskläder? Nej, det tycker jag absolut inte Har du tandläkarskräck? Haha nej det har jag inte Vill du ha barn? Ja det vill jag självklart Bästa skönhetstips? Sömn Hur känner du dig nu? Jag är trött och jag fryser. Varför bloggar du? Bra fråga? Vad skulle du göra om du vann en miljon? Flytta, shoppa och resa Vad gör du om fem år? Är utbildad stylist och arbetar på min egen skönhetssalong

När man inte har något att göra. Nu ska jag gå och ta en varmt bubbelbad. Fryser fortfarande från långpromenixen med Olivia. Imorgon blir det söderköping och titta på tyg till min balklänning. TTYL!


GEMMA WARD


Den här tjejen kan vara den vackraste jag vet. Ett sjukt unikt utseende. Och en förbannat grym tjej.
Gemma Ward


WRAHHH

Det sket sig med pluggandet och allting. Nu måste jag åka iväg tíll vårdcentralen och göra prov osv och antagligen sitta där halva dagen............ WEIJ!!

HOT NAILS

Hade tänkt måla om mina naglar idag. Men ingen aning om hur. Självklart amerikansk manikyr. Har funderat på lilaglittriga tippar igen, eller turkosa. Men jag kan inte bestämma mig. Eller marmorering på tipparna? Sjukt läckert det med. Men kan inte bestämma mig. Tips? Thanks.



Såhär ser dom ut just nu. Färgen gör sig dock inte riktigt på bild. Dom är mycket glittrigare. Lite juliga sådär. Men nu är jag trött på det med och vill göra något annat roligt nu till nyår och allt.


AGAIN AND AGAIN

Klockan ringde tidigt som fasen imorse eftersom vi skulle åka till malins land. Jag kände mig inte alls på topp och dessutom fick jag reda på att vi skulle vara ute(?) vilket jag inte visste. Så jag stannade hemma och somnade om istället. Och det kan jag lova att jag behövde.

Nu sitter jag här i min säng med laptopen och har miljoner böcker och papper framför mig - jag måste alltså plugga. Hur kul? .. Hade tänkt gå ut och ta en riktigt lång promenad med massa bra musik i öronen. Men det får vänta då jag måste sitta inne en timma till då läkaren ska ringa.

Annars vet jag inte riktigt vad som händer idag. Jag känner mig yr i huvudet. Nae nu ska jag i alla fall gå ner och hälla upp en stor fet kopp med kaffe innan jag sätter igång med pluggandet. Usch jag suger på att plugga. Så wish me good luck! Och hoppas att jag kan känna mig riktigt nöjd och duktigt efteråt.

KISS n b-LOVE

OOH LA!


ONE LAST TIME

Shalom. Jag är asförbannad för att mitt Internet krånglar och jag vet inte ens om det kommer gå att uppdatera det här inlägget. Men jag är envis och jag gör ett försök. Och har jag tur så fungerar det.

Imorse blev det att ställa klockan för att gå upp och rita. Okej, inte riktigt så som det låter. Men jag skulle göra en ritning av mitt manikyrbord som jag ska få. exciting ha. Efter det bar det av ner mot stan. Träffade den saknade vid namn emma. Det blev shopping & fika, och jag ljuger inte när jag säger att vi var på stan i fem timmar. När hände det senst? Och hur överlevde vi? Wierd.

Efter det blev blev det filmtajm med la familia. Mys. Och nu sitter jag här. Förbannad som sagt. Imorgon blir det att ställa klockan igen. Då blir det en roadtrip till malins land med bästa hösarna. Nu ska jag sova. Om jag kan. Min jävla hosta är ju här igen, och den verkar ha kommit för att stanna. Men nu ska jag fan i mig ta en riktigt stor dos av medicinen. Då kommer jag somna götti. Har jag tur får jag sova hela natten.

b-LOVE

HANGOVER

WOW. vilken kväll! vad ska man säga. vad hände? och vad fan hände inte? fördrink hos sandra, hugo för mat, tillbaka till sandra och ösa, hugo igen. kan ha varit den bästa kvällen på länge. Lycka

Duktig som jag är så glömde jag ta med mig mina nya kamera också. Och därför inga bilder denna gång heller. Nu blir det dusch. Jag känner mig helt.. Jag vet inte vad. Snart kommer det hit folk. Och ikväll får vi se vad som händer. Men en sak är säker, idag kommer jag inte göra många knop. Nu orkar jag inte sitta vid datorn mer för det var ju skit jobbigt.

b-LOVE

MERRY C. AGAIN

Gårdagen var underbar. Tack som fan! Och idag fortsätter det. Snart ska jag åka till pappsen för ännu mer julfirande. Love it! Har fått en massa bra och fint. Tänk så snäll jag måste ha varit. Nu ska jag duscha och göra mig iordning. Idag blir det inget frukost för mig, jag orkar inte tänka på eller se mer mat. Haha fy fan vilket hysteri med mat på julen. Ae det får vänta tills i eftermiddag.

Och ikväll slår vi klackarna i taket! Fan vad jag längtar! Bord bokat på hugo. Tvårätters och dryck. Tillsammans med alla tjejer. Alla de bästa helt enkelt.

b-LOVE

MERRY CHRISTMAS


YOU GO GIRL

Min bästa Linda ringde precis och hon har precis tatt körkort! YOU GO GIRL! Nu har jag as bråttom. Om åtta minuter ska jag gå till bussen och jag sitter här i sovkläder, hur bra? Jag har ju make;at mig i alla fall. Ska möta syster och mammsen på stan, ska luncha och sedan blir det ännu mer julklappsshopping. Tar det aldrig slut..

Igår blev det staden med Lollan. Och efter det blev det fika med henne och Malin hemma hos Malin. Det var mys! I eftermiddag blir det även fika med tjejorna. Nyårsplanering? Ser inte alls fram emot nyår just nu. Juldagen it is. Nae nu måste jag verkligen löpa upp och ta på mig någonting om jag ens ska hinna med den där bussen. LATERO!


MAGIC


COFFEE AND MUSIC

Och en förbannat glad tjej! Ah som ni säkert förstått så sitter jag här, dricker sjukt gott kaffe och dunkar musik! Och utan att jag vet varför så är jag förbannat glad? Men jag klagar inte. Så fort jag druckit upp mitt kaffe ska jag börja göra mig iordning. Då bär det av mot staden med Olivia.

En julis kvar. Hur svårt kan de va? Man kan ju undra. Föresten. Kolla min nya design! Vad tycker ni? Jag är super nöjd och det tackar jag Karin för! Det känns skit bra.

Idag ska jag försöka köpa hårfärg också. Mitt hår ser förjävligt ut. Färgen är urtvättad och jag har utväxt.. Men jag har hållt ut på färgningen för jag ville göra det så nära jul och nyår som möjligt. Och nu är det dax. Måste även köpa vax och även lite andra saker.

Idag är jag förbannat sugen på att sy. Och jag vet verkligen vad. Sånt gillar vi. Har verkligen haft en torka när det gäller att sy..


HA-HA



www.felsms.com


INSPIRATION


SÖNDAGS INSPIRATION


20 DEC

gick precis upp, är hur trött som helst. så himla skönt att ligga kvar och dra sig i sängen under täcket när det är såhär kallt! igår blev det en slappiskväll med massa massa mys och gottit hemma hos sandra med henne malin och olivia.Nu funderar jag på om jag ska gå ut och ta en riktigt lång promenad med en massa bra musik. men jag skulle verkligen vilja och behöva åka ner till stan för att inhandla lite saker. men det får kanske vänta. nä, nu ska jag klä på mig. KISS'N'LOVE

MAKE UP



Så naturligt, så snyggt. Otrolig sotning!


LOST IN WILD THINGS

gårdagen. haha vilken kväll! det började här hemma och fortsatte sedan ut mot kråkvilan för att fira lian. efter det bar det av mot hugos dansgolv, där vi trivs som bäst! när vi efter ett par timmar var trötta på det med så blev det max. drivein sisådär 800 gånger, det blev ungefär 500 cheese, 300 vatten och 53 kaffe och en jävla massa hallelujah! haha jag älskar oss

idag har jag varit på stan med pappsen igen och handlat julisar. nu sitter jag här och ser på shrek. och det ska jag fan inte sticka under träsket med(!) ikväll blir det en välbehövlig myskväll med de bästa. nu vill jag ha kaffe! hörs laater!

SÅ ENKELT


photo: lookbook


PARTY?

what a day. Dagen började bra med en mysig julavslutning och en massa kaffe. Sedan blev det lite stan med lite girls. Och jag bara undrar, när började vi tveka så jävla dant? Haha inte helt okej. Men nu verkar vi ju ha bestämt oss inför kvällen i alla fall. Lian har fyllt 18 och det ska firas! Sedan? Ja vi får väl se. Det lutar mot lugnt. Nu är det i alla fall äntligen jullov, thanks god!

Jag är trött, har ont i huvudet, mår illa och är hungig Hur bra? Men. Jag ska faktiskt piggna till lite nu har jag bestämt mig för. Äta och ta en duschilusch. Tagga inför att träffa en massa roligt folks! Och föresten så har jag hittat två nyårs klänningar nu? Det är fan inte lätt när det är svårt.


MAKE ME TING-A-LING-A-LING


Ingen blogglust alls just nu. Så där med inspirationsbilder..


WOW


Photo: cobrasnake

Wah vilken päls!


i got your voice in the backround


BUUURRHHHH

Sry, för förbannat jävla dålig bloggning. Men så är det när man varken har tid eller motivation.. Min blogg känns så tråkig. Blogg.se är nog kanske inte min grej trots allt?

Det är svin kallt och det är mucho snö ute. Vilket faktiskt är väldigt mysigt. Men jag fryser och är tröttis. Har ingen energi alls. Imorgon har jag min sista lektion sedan är det jullov, gött! Lovet kunde nog inte komma mer lägligt. Faktiskt. Imorse blev det fika med klassen, sedan blev det lunch med mormor, syster och kusin Ella. Och efter det blev de en mysfika med tjejerna. Man kan ju tro att jag har ätit hur mycket som helst idag..

 Nä nu ska jag plugga. Men god jag har ingen ork alls.

SANNINGEN GÖR ONT

Jag vet ingenting? Ångest



updt: Jag vet varken ut eller in just nu. Lyssnar på bra musik och har precis druckit upp min latte macchiato. Men det känns fan inte bättre. Och jag fryser. Snart kommer i alla fall lill-sis hit. Det blir mys. Jag orkar ingenting. Jag har ont i kroppen och i bröstet. Å orkar inte skriva mer

NIGHTY NIGHT

- sleep tight

ALL I'VE EVER WANTED

Hello Monday! Pang så var helgen slut. Och jag har massor att plugga. Vilket jag inte alls är särskilt bra på.. Igår blev det i alla fall slapp- & myskväll hos Linda. Det blev även vaxning av armar och ben. Lite uppfräschning. Idag efter skol blev det även en liten stanrunda. Men jag kan verkligen inte hitta några fina klänningar, varken till helgen, eller till nyår. Så jävla sämst..

Hittade och köpte i alla fall jätte fina julklappar till stora systeryster! Nä nu ska jag ta en varm dusch för jag fryser ihjäl. like always.. Hade tänkt sätta i en färginpackning i håret. Vilket jag kom på att jag inte får göra eftersom jag ska sätta i extensions imorgon. Får bara ha schampo. Och min utväxt just nu.. Inte kul! Men det får bli färgning nu i veckan.

Måste fixa till mina naglar nu också. Nytt lager gelé. Kanske sätta dit nya tippar till och med. Och så ska dom målas om. Vinröda/Rosa-Glittriga tippar blir det nog denna gång. Hoppas verkligen att jag hinner imorgon på nagelkursen. Om inte håret tar för lång tid..


YEAW

Sitter här med hur många shopping-påsar som helst, tända ljus och dunkar musik! Lycka. Idag har jag varit på stan och shoppat med pappsen. Hittade hur mycket bra saker som helst, både till mig, och julklappar. Sånt gillar vi! Bästa idag måste vara mina otroligt snygga killerheels jag köpte och ett sjuukt snyggt halsband med döskallar som pappa köpte till mig! thanks daddy!

Och tack till världens bästa tjej som jobbar på din sko! Fick syn på mina sjukt snygga skor och minsta storleken som fanns kvar var 37. Vilket var alldeles för stort. Men jag la undan skorna ändå. Och gick dit idag för att köpa dom med hopp om att jag skulle kunna ha dom med några sulor åtminstone. Jag är ju faktiskt van med förstora skor.. Och när jag kom dit så hade hon lagt undan ett par 36:or till mig för att hon trodde att jag skulle vilja ha dom, ett endaste par som lyckligtvis hade kommit in. Hur underbar? Tack som fan!

Måste försöka hitta en nyårsklänning nu också! Börjar nästan få lite panik. Jag hittar verkligen inte någon som jag ens skulle kunna tänka mig.. Men förhoppningsvis löser det sig. Ae, nu ska jag slå in fina paket av alla julklappar jag köpt!


LOVE sara


BEAUTY


"FASHION FADES, ONLY STYLE REMAINS"

Bästa Natta har gjort några olika "header's" (eller vad det nu heter) till mig. Skit snygga! Men problemet är ju att jag nu inte vet vilken jag vill ha? Såhär är det alltid med mig.. Beslutsångest. Haha så typiskt mig. Nu måste jag verkligen bestämma mig! Tack tack tack Nattis :D


Och nu när jag ändå skriver om henne så ska jag ta och länka till hennes blogg http://natalieriksson.bubbleroom.se. En blogg jag alltid läser, och inte bara för att det är Nattas blogg, utan för att den också är så sjukt rolig, bra och inspirerande på alla sätt och vis som innehåller allt! PUSS PÅ DIG!


ONCE IN A LIFETIME..

God, jag är såå trött.. Så fort jag har ätit upp min älskade ananas och bloggat färdigt så ska jag springa in i duschen. En varm sådan. Jag fryser ihjäl.. Idag var det saco-mässan i sthlm som gällde. Och det var väl intressant. För mig är det ju endast Make Up Institute Stockholm som gäller. Och lyckligt nog så var dom där. Jag köpte mig en ögonskugga som jag blev totalt kär i när jag såg den. Fick även sminkade ögon och blev fotad. Jao, det var alltså där jag befann mig största delen av mässan. Jag säger bara till alla make up artister och andra människor i världen, i denna branch, HERE I COME! Det finns ingenting jag brinner så otroligt mycket för och älskar så mycket som detta!

Imorgon blir det Kappahl hela dagen och i helgen ska jag bara ta det lugnt! Och jag ser verkligen fram emot det. Jag ska faktiskt plugga som ett as. Jag ska shoppa sönder och jag ska verkligen pyssla om/ta hand om mig själv. Och så har jag kommit på hur sjukt bra jag trivs i lockigt hår så jag funderar på att permanenta mig. Men jag vet inte? Mitt egna hår har jag ju faktiskt självfall och är lite vågigt, och likaså kommer mina extensions vara. Tåls att tänka på.

Ae nu har jag verkligen ätit upp min ananas så det är dags att kila.
KISS N' LOOVE!

SKOL

Sitter i skolan. Har hantverk. Mår lite sådär idag. Huvudvärk och lite hängig. Johanna räddade nyss min dag när hon kom med kaffe! lovely. Jag vill gå på stan och shoppa! Är så shoppingsugen, det kliar i fingrarna. Handla julklappar till både mig själv ocn till andra. Lollan åker till barcelona och värmen idag också. Men nej jag är inte ett dugg avis, inte alls..

Neä nu ska jag vara duktig och plugga. Latero babes

STREETSTYLE


stockholmstreetstyle.se
inspiration


TAKE CARE OF YOURSELF

nu blir det ett varmt bubbelbad och ta-hand-om-sig-själv-tid. rengöring, ansiktsmask & peeling, noppa ögonbryn, pedikyr, hårinpackning, kroppspeeling osv. vilket behövs ibland. och speciellt nu efter att jag legat hemma och varit sjuk i en vecka. skulle även behöva lägga i en toning i håret. men jag väntar nog tills nästa vecka då det är dags för mina efterlängtade extensions. imorgon blir det till och med skola. jag ska försöka orka i alla fall. har dock försämrat immunförsvar nu när jag käkar medicinen så jag hoppas verkligen inte att jag åker på något mer skit nu. ikväll är det bästa desperate housewives på tvn också.
maybe latero.


.LOVE SARA


ALEXANDER WANG


Alexander Wang Spring 2010


DESIGN

Har försökt fixa lite med designen. Men eftersom jag kan vara bland den oteknigaste människan som finns. Så är det inte så lätt.. Jag får verkligen inte till det. Inte någonting. Jag förstår inte. Jag behöver verkligen hjälp. Och headern ska vi inte tala om. Haha fy fan.. Någon som är duktig på bloggdesign och har lust att hjälpa mig? THNKS


LOVE

GLITTER


Hur snyggt är det inte att göra en amerikans manikyr med ett färgat glitter? Jag är totally kär i det just nu. Förut hade jag lila glitter på tipparna. Nu har jag grönt glitter. Och nu när vi börjar närma oss julen så funderar jag på rött glitter, eller kanske silverglitter? Jag hinner nog byta många gånger. Även att ha ett färgat lack och sedan ta ett transparant lack med små glitterkorn i över är så otroligt snyggt. Det går att göra så sjukt mycket med glitter. Det piffar upp. I Love It

Dessa lacker kommer från makeup.uk.com


LOVELY

lovely
Måste bara visa dessa underbara
Jeffrey Campell


SHALOM

Betsämt mig för att byta tillbaka till blogg.se igen. Tröttnat på devote. Men vi får se hur pass bra jag trivs här. Kanske inte stannar kvar här alls särskilt länge utan byter tillbaka till devote snart igen. let's see..

RSS 2.0