FIESTA

WOW. Idag vill man ju inte leva länge. Igår var det fiesta för fulla muggar. Moas B-day party! awesome. Idag har jag börjat lite med balklänningen, fixat och styrt med mönstret och tagit mått. Jag hoppas verkligen att det kommer bli bra. Nu fryser jag verkligen ihjäl och är skit hungrig. Idag blir det inte att göra många knop. Film/slapp/mys.


COME/ON!

COME ON AND GET IT BEFORE I CHANGE MY MIND


WEDDING/STYLING


Photo: Beautiful sister
Hade praktiskt prov idag - tema bröllop



(synd att bilderna inte gör resultatet rättvist, men jag är ju faktiskt inte fotograf....)


IT WAS ONLY A KISS


ALL THE THINGS YOU SAID

- JUST RUNNIN' THROUGHT MY HEAD..

What a day. Kanske en av de sämre dagarna. Kallt, tråkigt och segt. För mycket plugg. Inget kaffe i skolan heller, frustrerande. Och fick för ett litet tag sen reda på en sak som är mindre kul. Confused...

24/JAN

m y c k e t   v i l l   h a  m e r..

Det är sjukt hur trött jag är. Sitter och smsar med Ollis, vart är våren? Jag vill slippa denna snö, jag vill slippa att frysa och jag vill definitivt slippa alla dessa extremt stora jobbiga jackor. Jag vill ha vår, sol, och skinnjacka! Jag vill ha det nu.. I alla fall. Den här helgen har varit extremt lugn. Jag har varit hemma och myst med la familia, eller ja familjerna, hela helgen.

Imorgon är den början på en ny vecka. Och jag vill att den ska gå fort. Jag vill ha nästa helg här och nu. Det börjar klia i kroppen nu, men nästa helg väntas det biig party! Egentligen skulle jag behöva plocka iordning lite på mitt rum och packa upp min stora feta väska som bara står och väntar på mig. Om jag orkar det idag, återstår dock att se.. 

Börjar få lite ångest inför framtiden. Fast kanske på ett bra sätt. Men det är otroligt mycket tankar och funderingar som snurrar runt i min huvud just nu. Lite läskigt. Blir det flytt till stockholm direkt i augusti, eller väntar jag tills nästa utbildningsstart. Jag måste bestämma mig typ nu. Nu blir det te och macka. Latero!


HEY/BLÖGGEN

Så tröttt. Sitter framför tvn och gosar lite med kissen. Dagen på Kappahl gick förbannat fort! Det var kul att vara tillbaka, fick klä skyltdockor och massa annat skoj! Nu är jag helt slut. Väntar på att lets dance ska börja. Sedan blir det film. Så sjukt skönt att bara ta det lugnt, vila och absolut inte göra någonting, så underskattat! I helgen måste jag plugga också. Fy fan, ge mig ett slut på det här, ge mig sommar och studenten!!


NEWS


Halsduk&Halsband - Lindex
kap kap kap

BRING/US/BACK


Zakke - Zakynthos 2009


HELP/ME/UNDERSTAND

Sitter här med en stor fet kopp te. Så varmt och gott när man fryser ihjäl, vilket jag gör just nu. All the time. Sitter och pluggar. Psykologi just nu. Jag förstår absolut ingenting. Men ska försöka göra klart det. Sedan ska jag ta ett långt varmt bubbelbad vilket jag har längtat till hela dagen. Skulle ju ha en ego-/ta hand om sig själv dag idag. Vi får väl se hur det går med den saken. Om tiden räcker till. Men det ska nog gå bra. Vaxning måste jag hinna med också. Jag är så jäkla trött, jag skulle kunna somna här och nu. God.

Imorgon är det KappAhl hela dagen igen som gäller, det ska bli kul. Det var ju ett tag sen. Helgen blir lugn. Jag ska absolut bara slappa. Och plugga.. Vi tjejer bestämde oss för en vit månad lite sådär spontant. Men de flesta har redan sumpat det, kanske är det bara jag kvar om jag håller mig till nästa helg då vi ska fira moa? Good job!


"I SWEAR IT WAS"

Hey you. Har haft en väldigt bra dag. I skolan idag har vi haft makeup, hade fått lite nytt smink och då blir det genast mycket roligare! Me like. Efter skolan blev det fika med Lollan & Malin. Som Malin sa "det skulle faktiskt kunna stå vårat namn på det där bordet". Har precis läst klart nya numret av ELLE. Så mycket snyggt, så mycket man vill ha. Speciellt smink. Om man var gjord av pengar!

By the way. Har fått en idé och vill verkligen köpa tyg. Transparant. Funderar på en sväng till Söderk imorgon. Men jag vet inte, får nog klura lite på den saken. Måste verkligen börja med min balklänning nu med. Nu ska jag gå upp och testa en makeup som jag nyss fick för mig kunde bli ganska väldigt snyggt. Imorgon slutar jag tidigt, och funderar på en ta-hand-om-sig-själv-dag. Det var länge sen och jag känner att jag verkligen behöver det. Den här veckan har jag varit duktig. Tycker jag i alla fall.. Maybe latero.

I THINK I CAN HANDLE IT


MAKEUP INSTITUTE STOCKHOLM

SHALOM! Idag gick jag i skolan från 8-10. Nödvändigt? Efter det åkte i alla fall jag Emma Johanna & Maria upp till Stockholm för att besöka Makeup Institue. En makeup utbildning för er som inte vet vad det är. Det var fint och det verkade verkligen kanon. Jag ska gå en utbildning som heter Master Makeup Artist- & Hairstylist. Och ja, man hör ju på namnet vad det är för utbildning. Det handlar dock om otroligt mycket pengar. Men det är det här jag vill och SKA göra, så kosta vad det kosta vill. Det finns absolut ingenting annat i mitt huvud. Jag älskar det här! Allt verkade i alla fall så jävla bra! Det är helt obeskrivligt hur mycket jag längtar.. Tanken på att flytta till Stockholm känns lite läskigt, hehe nejdå! Det kommer bli såå bra.

Fick även med mig en riktigt najs tröja hem från Sthlm! Nae nu ska jag duscha och sedan göra mig en sjukt god frukt smoothie. Sedan är det paradiset som gäller! Och sovdags efter det så jag ska orka upp till skolan imorgon. Nu har inte jag tid för mer bloggning.


+/+/+/+/

Saknar. Väldigt mycket..

STAN/KINA

Aloha! Är proppis, har precis ätit kinamat med la familia. Så sjukt gott! Plus sjukt god efterrätt och lyckokaka. "Happiness will bring you good luck" Stod det i min lyckokaka. Jag vet inte varför, men jag är lite skrockig av mig och jag tror alltid på sånt där!

Annars idag så har jag faktiskt varit uppe på benen, träffade Linda på stan. Dock tog det på krafterna och jag var helt slut efter. Nu mår jag sådär. Det går åt rätt håll i alla fall tror jag, lucky me! Missade tydligen en awesome utgång igår OCH riverside. Kuuuuuuuul. Ikväll blir det robinson-mys. TTYL!


YUMMI/SMOOTHIE

Sitter och zappar på tvn. Det är verkligen inte något bra såhär mitt på dagen. Boring som fan. Det finns likom ingenting att göra. Skulle mer än gärna vilja spendera kvällen tillsammans med tjejerna. Göra sig snygg, umgås, dricka gott och slå klackarna i taket och dansa hela natten lång på hugos dansgolv. Men icke. Det suger.

Har precis gjort världens godaste smoothie av tropiska frukter. yummi! Är det någonting jag behöver just nu så är det väl en stor vitaminkick! Jag har ingen energi eller ork alls. Imorse blev det att gå upp tidigt och åka till doktorn. Hade fått läkartid på måndag men det kunde inte vänta. Fick göra en jäkla massa tester och prover. Man vet inte riktigt vad det är. Men det kan delvis ha med astman att göra. Att jag mecinerar mig fel och/eller att astman har "förändrats". Så nu ska jag på lung-utredning om ett tag. Jag HATAR ASTMA.
Det är det värsta som finns..

UNDERWEAR/FROM/H&M


collage by shopalicious


HATE/THIS

Ligger i sängen med laptopen på magen och mår faktiskt inte bra för fem öre. Jag är trött på att vara sjuk och jag är trött på att inte kunna träna. Jag vill träna mer än allt annat. Inatt drömde jag en mardröm om att jag inte kunde springa, att jag bara föll ihop. På måndag har jag fått läkartid. Fjärde gången. Jag är trött på behöva begränsa mig. Jag vill bli frisk nu.

Tråkigt inlägg som fan jag vet, sry.


ORKAR/INTE/MER

Nu har jag varit sjuk sen november. All the time. Jag orkar inte mer nu, det är förbannat jobbigt. Och nu de senaste dagarna har jag bara blivit värre och värre. Det är ju något fel alltså. Och ja, det här korta-tråkiga-klagande blogginlägget bjuder jag på. För det är fan såhär jag känner. Har varken ork, lust eller energi.  


PARTY/NIGHT






LOVE/LEO


crazy. drömmer om dessa skor


NAILS


Just nu ser mina naglar ut såhär. Men jag funderar på att gå upp och klippa av dom/fila bort dom. Är förbannat sugen på små och korta färgade naglar. Rött, orange, eller kanske svart? Det blir nog så. Inom kort i alla fall.


MILLION FACES

Dåligt med bloggning igen. Tisdagskvällen bjöd på utgång. Förkrök hos Johanna, vidare till deli och sedan hugo. En helt sjukt rolig kväll! Och för en gångs skull blev det en hel del foton! Onsdagen blev en lugn hemmadag och idag var Fia, Hilda och jag hemma hos mormor och morfar. Mys!

Efter det blev det att ta sig in till stan för fika. Och sedan mys, skitsnack och Victoria's secret fashion show för tredje gången. Men hur bra är det inte? Jag har det inspelat så fler gånger ska det bli. Så sjukt bra, allting! Love it! Nu blir det att dejta kudden, börjar bli riktigt trött, jag är ju trots allt uppe på övertid, right emma? Helgen blir lugn. Vilket jag faktiskt ser fram emot. Skönt. NIGHTY NIGHT!


MEMORIES MADE IN THE COLDEST WINTER


Imorse bar ligan av mot Johannas land för skridskoåkning. Det var kallt. Men det var mysigt. b-LOVE


LOVELY



Jeffrey Campbell


CAN YOU MEET ME HALFWAY?

Hey! Imorse väckte mammi mig tidigt, då var det dags för att ta en sväng till staden. Lite shopping blev det allt. BRA shopping. Faktiskt. Vi hittade även lampan. Så nu har jag precis monterat lampan på manikyrbordet. Helt själv. Haha jag, världens otekniska tjej. Good job!

Nu kom jag på att jag nog ska sy..... LATEER

MY BEAUTY BOX






Här har ni min älskling. Världens bästa födelsedagspresent jag fick för ca 3 år sen tror jag de va. Love!


I'M OFF!

Lite dåligt med bloggning på sista tiden. Kanske. Men. Det har ju hänt såå mycket! Jag har inte haft tid. Och vilket nyår. Vilken kväll, vilken natt! wooow. Det började hos Evelina med alla de bästa, och fortsatte med partyparty! Vilken kväll. Amazing.

Idag har jag i alla fall varit väldigt duktig. Städat min beautybox. Rensat. Tvättat penslar osv. Världens lyckligaste jag har även fått mitt manikyrbord och det blev sååå bra! Jag har även fixat lite i rummet med nagellack, laddat manikyrbordet osv.

Felicia och Nettan har även varit här idag. Så det blev noppring av ögonbryn, make up osv. Imorgon ska jag förhoppningsvis, om vi hittar någon, köpa en lampa med förstoringsglas i. Sedan ska det inhandlas UV-lampa, gelé och annat. I love it! Nu ska jag se på film. Maybe latero!

b-LOVE

RSS 2.0