+ ++


DUM AV DIG

Godmorgon bloggen. Idag kliar det i mina fingrar, eller rättare sagt i hela kroppen. Jag vill göra hur mycket som helst. Och träning blir det som står först på schemat, men jag kan inte bestämma mig om jag ska ut och löpa eller åka och simma. Jag tror det lutar mot simning.

Idag är det en sån dag då jag känner mig extra kreativ. En sån dag då jag har extra bra psyke och kan koncenrera mig. Det blir nog en bra dag idag. Just nu skiner solen och jag dricker kaffe. Gutt.

OUR LIFE IS NOT A MOVIE OR MAYBE




BAPELSIN

Igår fick jag syn på en apelsin här hemma i fruktskålen. Ni vet en sån där jätte fin apelsin. Tunnt och jätte oranget och fint skal. Lagom form och jätte stor och härlig. En perfekt apelsin helt enkelt. Den såg så god ut, så jag tänkte att jag skulle spara den sjukt goda apelsinen till imorgon. (Idag alltså). Jag har gått och tittat på den lite då och då under dagen och suktat efter den.

Jag går ner innan idol för att skära upp apelsinen. SÅ ÄR DET INTE ENS EN APELSIN. Utan en förbannad jävla grapefrukt. Åh jag är fortfarande så besviken och kan inte släppa det ..

+ + + +




Dagens make. På läpparna har jag fina läppstiftet Crust.


I LOOK UP TO THE SKY

Gårdagen var bra. Den började med motion i skogen. PW och löpning. Så himla härligt i fina höstdagar. Sedan åkte syster och jag hem hit för matlagning och på kvällen blev det som sagt klubbkvällen på make up store.

Nu ska jag sminka mig, bara eftersom Emma tjatar som en gnu. Hon tycker jag är seg(?) Som sagt, sminka mig var det. Så fort jag gjort det blir det att åka in mot staden för fika och lite annat. Jag är shoppingsugen, det kliar verkligen i mina fingrar.


MUS KLUBBKVÄLL




Några bilder från klubbkvällen igår på lite dryck och tilltugg. Det blev en lyckad kväll som var kanontrevlig!

KORS I TAKET


Jag har alltid varit en riktig sucker för kors. Både för att det är fint, och för att det är så mycket känslor inblandade. Här är i alla fall en ring jag köpte för ett tag sen. Kors är så vackra.

BLACK COFFEE

Morgon. En riktigt trött tjej här som försöker piggna till med hjälp av lite kaffe. Om ett tag blir den en lång skogspromenad och sedan ska syster och jag hem hit för att laga mat. Tacopaj eller tacogratäng. Finns det ens nått som heter tacogratäg? Hm, fick i alla fall för mig att det kunde vara gott..

Jag drömde att jag spelade boll inatt. Det var underbart. Ikväll är det i alla fall vip-kväll på make up store och det ska bli kul. På återseende.

++



I think I meet him sometime before. In a different Life

FAR FROM REALITY

Vilken helg. I lördags blev det förfest med tjejerna och big surprise. Vi står alla på ballen, och helt plötsligt hoppar Malin och Moa fram (som är i Norge??). Helt sjukt. Helt överraskad. Helt underbart. Helt lyckligt! Det gjorde kvällen till den bästa. Galet. Fan vad jag har saknat er!

Men, underbart är kort och nu har dem åkt igen. Inte ens kul. Mina fina.
Känns inte som att jag har sådär extremt mycket att skriva om i bloggen just nu. Men just nu känner jag mig bara glad. Just nu längtar jag skiten ur mig till den 25e.

++



Dessa örhängen har velat bli mina hur länge som helst men jag har verkligen varit svårflirtad. Nu så

.. ..

Gårdagen var både bra och dålig. Dagen började med läkarbesök igen och jag måste bara påstå att svensk sjukvård är under all kritik. Som sagt, läkarbesök, och inga framsteg. Sedan blev det jöbb.

På kvällen blev det att träffa Lellis och Ollis och det blev en myskväll med mycket skratt och en massa mest-synd-om-oss-i-hela-världen. Haha, det var vi fan värda. Nu gick jag upp för en liten stund sedan. Dricker kaffe och ska snart måla naglarna. (Med det mörkblåa lacket längst till vänster från inlägget nedan). Senare blir det jöbb och ikväll blir det Hugo.


NAIL POLISH


Nya nagellack. Älskar dom alla lika mycket. Helt underbara färger. Från Claudia
(Färgerna gör sig inte alls på bild då tex de två lacken längst åt höger ser likadana ut men är heeelt olika).

JEALOUS GUY

Vilken fin dag det har varit. Dagen började med frukost och morgonkaffe i solen och fortsatte sedan med en låång skogsprommenad i vrinneviskogen med Fia å Hilda. Sedan åkte vi hem till sis, lagade tacos och hade det mys. Nu ska jag hoppa in i duschen och senare kommer Sandra hit för nagelfix.

Jag borde börja uppskatta allt som händer och sker runt omkring mig just nu. Mycket vill ha mer. Det är alltid så. Men, det är så mycket underbart som inträffat nu på senaste och jag ska verkligen vara glad för det, sluta tänka på vad jag inte har. Utan tänka på allt jag har. Jag är verkligen lycklig nu.

Det vore synd att mista något så fint.

++ ++


Ett stycke katt. Fina Picasso!


MAGIC AND CRUST




Läppar i all ära. Intryck stark, kraftfull och sofisikerad. Två riktigt fina läppstift som är helt rätt till hösten.

Läppstiftet Crust (det orangea) kommer jag att matcha med sotade ögon i riktigt murriga och höstiga färger, som grönt, brunt och svart. Läppstiftet Magic kommer jag att matcha med lite mjukare sotade ögon och/eller mycket eyeliner. Båda stiften kommer från Make Up Store

+ +

Precis hemkommen från ett besök hos systeryster. Nu sitter jag här och käkar lunch. Så fort jag är klar tänkte jag göra mig lite kaffe och sätta mig i solen med mirrarna. Igår blev det mystisdag med Olivia och Linnea. Dom kom hit spontant och det blev kaffe, skitsnack och sedan spicy hot m.m. Fick precis hem min fotobok i brevlådan också, så himla fin var den! Massa härliga studentbilder! 

Jag är så himla sugen på att åka till ullared. Haha så himla mysigt. Fia var där förra veckan och både mamma, mormor och Anna är där idag, avis! Mamma ringde i alla fall nyss och sa att hon köpt massa fint åt mig, spännande!

Haha fy bövelen vilket ointressant blogginlägg. ÄH!


NAGLAR NAGLAR


Naglarna just nu. Skall dock göras om så fort jag samlat ork. Hatar att ta bort glitter, men endå ska jag envisas med att ha glitter..


+ + +

Det är viktigt att våga släppa taget. Man kan inte gå och förlita sig på andra människor och vänta på att andra ska ta tag i saker och ting åt en. Om man vill någonting här i livet, så får man fan ta tag i det själv. Man kan inte heller alltid lägga skuld på andra människor, saker och ting händer oftast bara av en anledning och det är att du låter det hända.

Så om du vill förändra någonting, se då till att göra det och vänta inte på att andra ska rätta till misstaget åt dig. Man måste själv kämpa och ta tag i saker. Man kan inte klara sig på att hela tiden åka snålskjuts på andra människor. Det är viktigt att ställa sig på sina egna ben och lära sig att stå där stadigt.


MAGIC


Kär i läppstiftet. Dock är det mycket mörkare i verkligheten.

FOTOGRAFIA

1
2
3
4
Nya fotoalbum och nyframkallade bilder. Så himla mysigt att sitta och pyssla med, samt lite te och musik.

DIAMOND



Lovely lipstick. Om man vill ha naturlig färg på läpparna men med jättefin lyster. Rekommenderas. Från mus

+ + +

Vilken helg. Lördagen tog nästan rekord, på det mesta. Kvällen började med en massa stress och en tappad vinflaska. Vilket resulterade till en knallblå och bruten tå - på riktigt. Krossat glas och vin överallt i huset. Sedan bar det i alla fall av mot Sandra, förfest och det var ganska galet. Sedan Hugo, vilket verkligen också var galet. Bra kväll, tack som fan!

Nu sitter jag här. Har duschat och druckit litervis kaffe. Ska sminka mig och sedan iväg.

MAKEUPNAILS





2in1. Make n' nails of the day

BUTTERFLY/NAILS






Riktigt kassa bilder och inte alls roliga naglar. Men tänkte bara visa den lilla söta 3D fjärilen. Riktigt häftig. Dock lite opraktiskt och den sitter kanske skit länge. Men en riktigt rolig dekoration som man kan göra mycket med.


I MADE IT

Uppe med tuppen idag. Var hos doktorn förut. Jag är trött trött trött på't. Är det sjätte medicinen nu? Ja, det är fan det. Blir det inte bra nu vet jag helt seriöst inte vad jag gör. Blää.

Dålig bloggning på mig, bad. Har inte riktigt haft någon blogglust och inte heller några roliga bilder. I onsdags var jag först på en liten visning på en klädkollektion och efter det blev det världens bar med Olivia Sandra å Frida. Gårdagen bestod av städning, pluggning och senare på eftermiddagen blev det workshop på vrinnevi med förra klassen. Jätte mysigt och roligt att fräffa några gamla lärare och classmates.

Nu håller jag på att fixa mina naglar. Fick såga ner dom riktigt rejält eftersom jag inte kan ha dom så långa när jag jöbbar. Visar kanske en bild sen.

BREAKFAST



My lovely breakfast. Ni vet sådär god så man inte vill äta upp den för att man inte vill att de ska ta slut?

YOU NEVER FORGET

Igår var en riktigt bra dag. På kvällen tog jag en riktigt riktigt lång PW i regnet med en massa musik. Så himla uppfriskande och det gav mig verkligen inspiration. Egen tid och fick rensa tankarna rejält. Det behövde jag. Nu känns allt mycket bättre.

Imorse blev det promenad med Ollis och sedan frukostdejt hemma hos henne, mys. Nu fick jag jävligt bråttom insåg jag, måste slänga på mig lite kläder och fixa barret. Latero. Tjing

WRITTEN IN THE STARS


Oldie. Bild från fw. Tror fina Jossan har tatt den

YOU THINK YOU'RE COOLER THAN ME

Sitter här och lyssnar på massa musik. Taggar. Ska nu snart när som helst kladda på mig lite smink och sedan bege mig. Har ont i huvudet. Har haft det i tre dagar nu. As konstigt. Jag känner behov av kaffe. Måste ha nu. Så nu kilar jag. Tingeling

I used up all my tricks,
I hope that you like this.
But you probably won't,
You think you're cooler than me.


LIPCAREMIX



Helt freakin' underbar. Går knappt klara sig utan. Från mus

YESTERDAY'S FEELINGS

Inatt har varit en jobbig natt med knappt någon sömn alls. Oro och obehag. Förvirrande. Jag har bestämt mig för någonting, men jag tvekar. Jag hatar att inte vara säker. Jag hatar att inte veta om man gör rätt eller fel. But whats meant to be will always find its way.. Jag vill så gärna göra rätt.. Jag orkar inte tänka mer.

Hur som helst så har det varit en bra dag idag som innehållit ganska mycket bra saker. Men också förvirrande. I vilket fall så satsar jag från och med nu helhjärtat till hundratio procent på detta.

Blä, som sagt orkar inte tänka mer så nu åker jag på jeansjakt med E.


Sitter och myser med en kopp kaffe och mas...

img_6807 (MMS)

Sitter och myser med en kopp kaffe och massa tända ljus. Världens segaste väder ute och det var sjukt tufft att gå upp imorse.. Nu ska jag göra mig iordning det sista och sedan åka någonstans. På återseende. Ciao!


+++


Bild från Make Up Store.
Skulle ha velat gå på den här visningen. Ingenting hindrade mig så jag undrar varför jag inte gjorde det.. By the way, glömt berätta. Kommit in på IMC, vilket innebär att jag börjar plugga Makeup Artist i Sthlm inom kort

15.32

Idag vill jag bara lyssna på en och samma låt hela tiden, hela dagen. Och det är i princip vad jag har gjort än så länge. Kanske en låt till, ibland. Känner att jag behöver gå ut och ta en riktigt lång promenad och bara få vara för mig själv ett tag. Rensa tankarna. Jag är inte nöjd, jag vill ha mer. Mycket vill ha mer.. Jag tror på slumpen och jag tror på ödet. Det här var kanske någon blandning. Någon konstig vibb. Jag förstår ingenting. Men jag vet att det inte räcker såhär..

+ + +


Min syster rotar i min garderob och det känns inte bra. Obehagligt, när jag inte vet exakt vad hon gör.. Men jag orkar inte resa på mig. Igår blev det utgång sedan igen. En trevlig kväll men kanske inte mycket mer än så.


+ + + +








Kvällen igår började med riktigt gott käk på Deli och fortsatte sedan hem till Linda där det var strömavbrott under hela förfesten tills cirka 10 minuter innan vi skulle åka. Förfest utan någon som helst belysning, utan musik och utan ett fungerande kylskåp. Det var bara att ta fram ficklampan, dricka sin halvljumna dricka och börja sjunga! Och vi var lika taggade för det!

Kvällen avslutades på älskade Huggan. Jag hade en underbart rolig kväll. Tack fina Ni!

+ + + +




HI FRIDAY!

Imorse kom Olivia hit tidigt för en frukostdejt. Nu har jag precis gjort iordning lite i mitt rum med lite nya saker som har införskaffats. Svart, silver och lila. Me like. Hittade jättefina zebramönstrade kuddar som jag tänkte köpa, men så gjorde jag inte det. Visste att jag skulle ångra mig.. Typiskt mig.

Nu ska jag laga mig lite lunch. Sedan ska jag ta mig i kragen och skicka efter alla nagelbilder samt studentbilder som jag aldrig kommer till skott med. Mitt fotoalbum bara ligger och väntar på alla fina bilder.

Det här känns som en bra dag


+


LYCKALYCKALYCKA

Just nu kan jag vara den gladaste och lyckligaste tjejen i hela världen. Happyface!
_________________________________________________________________


Imorse blev det långprommis i skogen med Ollis, sedan hem hit för kaffe mm. och nu gick precis mormor här ifrån efter att ha fått fina naglar. Nu tänkte jag slänga i min något att äta samt göra mig lite mer kaffe sedan blir det mer naglar, förstärkning och lackning. Igår blev det äntligen jobb på Kappahl, man får ju alltid en sån härlig kick när man går där ifrån. Lovely.

Nu ska jag fortsätta med att bara vara glad


----

Kom hem från staden för ett litet tag sen. Följde först med Emma när hon gaddade sig och sedan blev det kaffe på fräcka. Nu ska jag byta om och sedan blir det pw med Olivia. Jag har egentligen ingenting att skriva här just nu så jag vet inte ens varför jag bloggar nu. Men jag känner mig så himla glad och om det blir som jag vill så kommer jag vara världens lyckligaste. Så snälla håll tummarna för mig. Just nu känner jag mig bara så jävla high on life!


NAILS +




KRÄFTSKIVA

I lördags var det kräftskiva på stora ålö, vilket var riktigt lyckat. Kvällen och dagen efter innehöll verkligen det mesta och det bästa. En helt sjukt bra helg som tar priset som bästa helg på länge! Och igår var det den bästa-sämsta-dagen-efter någonsin!

MÅTTA? Nej, jag har hittat min nivå... VA Mufasas bror?? Barn snart? Är det inte dags för er att skaffa marsvin?? Krigsskadad på Ålö! Schh, slockna framför radion då om nån kommer! Ostkrok? Haha nej, snacka snorkrok! Har ditt knä gått ur led? - Nae, jag vet i fan vart det tog vägen. Den satt som en juvel i kistan!





Kräftis och det är göj!

img_6807 (MMS)

Kräftis och det är göj!


YOU KILLING ME

Igår blev det som sagt vinkväll/myskväll. Vilket var mycket trevligt! Nu dunkar jag hög musik och taggar till kvällens bravader. Kräftis hos Ewe i skärgården. Nu ska jag ta mig ett varmt och skönt bubbelbad för här fryser man ju ihjäl. Sedan blir det att packa.

Ska försöka hinna med att fixa naglarna också. Mörka vinröda eller riktigt blodröda. (Haha vad kul det skulle va om jag målade kräftor på några naglar också?..)

++


VINKVÄLL+

Idag har varit en dålig dag. Jag hoppas kvällen blir desto bättre. Om ett tag blir det att åka hem till Sandra och träffa alla fina för en vin- och myskväll. Det är precis vad jag behöver. Gott vin och tjejprat. Imorgon är det den efterlängtade kräftskivan och då slår vi klackarna i taket! NU ska jag göra något.. Tjing

ROCK HARD



Tips. Ett nagellack som används väldigt flitigt av mig. Perfekt konsistens på lack, täckande och en lite grådaskig svart färg. Namnet är Rock Hard. Gilla till tusen.

LIPS DONT LIE




Dagens, neutralfärgade ögon med endast lite shimmer, eyeliner och orangea läppar


INGEN FATTAR NÅGONTING

Rödsprängda ögon. Jag vill ju....


+ + + +


+ + +




Härr om dagen tog jag min kreativitet till fånga och tillverkade mig ett eget fjäderörhänge. Snyggt, enkelt.


FJÄRILAR I MAGEN

Det känns för bra för att vara sant. Det skrämmer mig.

Blev att gå upp tidigt imorse när det kom en stor rottis och hoppade på en i sängen! Nu sitter jag här med en kopp kaffe och fryser ihjäl, svinkallt. Tacka Gud för stora myströjor. Just det, glömt berätta. Resan är bokad. Vi åker den 11 januari till Malaysia, fortsätter sedan den vägen till Thailand och avslutar det sedan med ett par dagar i Kina. Kina kommer ju bli awesome, hur coolt är det inte? Malaysia är jag också otroligt nyfiken på. Ska bli så jäkla skönt att komma iväg. Tre månader.

Nu vill jag mest ha helg. I helgen står den årliga kräftskivan på schemat.

RSS 2.0