+


+ NAILS


1. Före - Naturliga naglar


2. Efter - Förlängning med mall. Permanent fransk manikyr med ett shimmerlack över


TING-A-LING-A-LING

Varför går helgerna alltid så otroligt fort? Speciellt när man är ledig.. I fredags var det en rätt körig dag med nagelkund, läkarbesök, hämta lillsis på skolan m.m. Och på tal om läkarbesök så är jag så jävla trött på att dom aldrig vet vad det är, chansningar hela tiden. Blir det inte bra nu så vet jag inte vad jag gör, det är verkligen pain in the ass..

Senare på kvällen blev det god mat, mys med la familia och massa akrylmålande. Kvällen avsultades sedan med en kväll på dansgolvet med mina kära. Riktigt lyckad kväll! Gårdagen var seg och inte alls rolig. Gjorde jag ens någonting vettigt? Mja, jag drack mest kaffe och pysslade med olika slags naglar. Som jag skrev till olivia, det känns som jag är gift med naglar. Jag kanske är det..

Idag blir det också en slappdag. En helt vanlig söndag så att säga. Ska även fixa lite med olika slags projekt. Sedan kommer Otto hit för att fixa naglarna, samt pedikyr.

MAKEUPEYES





Dagens öga från veckan. Dålig bild på sminkning men jag tycker bilden i sig blev rätt cool endå. Nu, massa kaffe


+++


Musik och målar. Dock har jag tatt en liten paus för mat och kaffe.
Om ett tag ska jag göra mina egna naglar. Tippar eller mall, jag kan inte bestämma mig. Vi får se.

NAIL ART +

Skulle kunna sitta och titta på Nail Art i timmar. Det är fantastiskt. Vilka konstnärer och talanger det finns. Blev otroligt sugen själv på att måla så därför ska jag faktiskt nu direkt ta mig i kragen och åka och köpa akrylfärg. Har köpt nya dekorationspenslar också som skall invigas.

Här får ni se två konstverk som otroligt duktiga Irina Volkova som jag träffade på utbildningen har gjort.



Ni kan besöka hennes hemsida på http://www.irinanailart.com


DANCING ON MY OWN

Shalom. Nu är jag hemma. Stockholm var awesome. Ångrar inte för fem öre att jag åkte dit, tvärtom, jag ville inte hem. Jag kom i alla fall hem med ett lyckorus, en massa inspiration och kunskaper och med en massa nya kontakter i nagelvärlden.

Allt var toppenbra, någonting som var otroligt roligt var att jag bland annat fick lära mig nageldesign med akrylfärg. Det var extremt roligt och extra pepp blev jag när jag fick en massa berömm. Allting var kanon och snart blir det att besöka Stockholm och LCN igen, då blir det mer utbildning och kurser! Längtar redan. Jag kan inte få nog!! Fasen vad jag älskar detta


Ett regnigt Stockholn. Fy bövelen vad det...

Ett regnigt Stockholn. Fy bövelen vad det har regnat inatt. Jag har haft någon jävla plåtsak utanför rummet också så det var skapligt livat när det bara vräkte ner! Nu sitter jag här och käkar frukost. Är inte hotellfrukost det bästa som finns? Det finns ju allt!! Sedan ska jag pallra mig bort till LCN för ännu en förhoppningsvis rolig, trevlig och utvecklande dag! Jag trivs så bra här !!!!


Sitter på tåget och det är inte alls särsk...

img_6807 (MMS)

Sitter på tåget och det är inte alls särskilt kul. Lyssnar på musik och vill nog mest bara komma fram nu. Idag efter utbildningen har jag nog planerat att ta en runda på stan och en riktigt lång promenad!


+ THINGS CHANGED




Packar / Styr och taggar Stockholm till tusen


AWESOME ++

Vilken kväll. Vilken natt. Inte alls lika rolig morgon. Gårdagen var verkligen galen och nu mår man verkligen som man förtjänar. Klockan går så fort när man ligger här i sängen och glor på tv och halvsover. Jag törstar ihjäl och vill gå ner och hämta ett stort kallt glas vatten med is samt koka mig lite kaffe. Men jag kan inte riktigt bestämma mig för om jag orkar det.

Snart måste jag i vilket fall gå upp och duscha, fixa naglarna och packa. Beger mig ju till Stockholm riktigt tidigt imorgon bitti.

¨
Denna vecka kan komma att innehålla mycket. Mycket som händer och stora beslut som skall tas.

FRÅN OCH MED DU

Kom precis hem från Fia å Ante. Fia och jag tog en sväng på staden/marknaden i förmiddags och sedan åkte vi hem till dom och åt m.m. Mys! Borde springa in i duschen nu och börja göra mig iordning men jag målade precis naglarna så då fördriver jag tiden i sängen med datorn och en massa musik medans dem torkar.

Ikväll blir det nog en galen kväll, det känner jag på mig. Det blir födelsedagsfirande och Hugo. Jag ska fira att jag tog min sista antibiotikatablett idag. Även fast det inte är bra.. I vilket fall blir man ju inte särskilt partysugen i detta väder men nu ska jag inte tänka på det, jag ska inte titta ut och jag ska ladda med en grymt bra spellista på spotify.


skål


+ + + +



Två bilder från fyrverkerierna igår när vi stod på ballen och tittade.

Igår blev det rix fm festivalen med tjejerna. Efter det pallrade jag Sandra och Olivia oss hem till Sandra för att dricka lite vin och sedan bege oss mot Torsdagsklubben. Men det slutade med att vi alla tre låg i Sandras säng ihoptryckta och såg på film istället.
Nu dricker jag kaffe och har precis bokat tågbiljetter till Stockholm på måndag. Ikväll blir det Kalle Bah


- - - -


Det Det blev fika/lunch med Emma på fräcka. Uträttade lite ärenden, och vips så var man på lucky7 och satt i tatueringsstolen. Men denna gång bara ifyllning av tatueringen på foten. Det blev kanon. Så äntligen är det gjort.

Förövrigt, så har beslutsångest om kvällen..


JUST GONNA STAND THERE AND WATCH ME BURN?

But that's alright because I like the way it hurts.

Har precis invigt den nya kaffebryggan. Eftersom jag slog sönder den gamla igår.. När som helst ska jag springa upp för att sminka mig och göra mig iordning. Sedan blir det fika med Emma. Ska försöka hinna med att hitta några bra bussbiljetter till Stockholm först också eftersom jag åker dit på måndag.

Jag, i Stockholm, själv. Hur ska detta gå. Bo på hotell själv, hur kul kan det va? Kanske rätt kul endå? Mja, det ska faktiskt bli helt sjukt kul nu när jag tänker efter. Och naglar, det är ju alltid roligt. Det kommer bli bra.


Igår var nervöst och det var annorlunda. Jag gjorde vad jag kunde och jag hoppas att det räcker till..

 


BLINGBLING


Var precis inne på Angelica Blicks blogg och såg att hon hade skrivit om hur man gjorde när man fixade denna stjärn-effekt. Även fast jag är världens mest otekniska människa så tänkte jag att jag skulle testa, och jag kunde. Tillslut. Dock inte så snyggt som hon kan göra. Men det är en häftig effekt..


. . . .

Sitter här. Nervös. Förundrad. Målar mina korta små fula naglar. Lyssnar på musik och låter tankarna vara i sina egna världar. OCH, jag tappade precis hela kaffekannan så det ligger tjugo kilo glas på golvet som jag ska dammsuga upp.. Detta innebär att jag inte får något kaffe denna morgon. Hur ska det gå?!

Jag som verkligen behövde ha en bra dag idag. Please. Wish me luck

+ + + +



Bilder från helgen.



""You know that your name means 'Gift from God' and it really is true because that's what you are for me"".


FRENCH MANICURE



Igår efter jobbet kom Lollo hit och fixade naglarna. Förlängning, tippar och en traditionell fransk manikyr med strass.


IM GONNA MAKE YOU FEEL ALRIGHT

Om en timma börjar jag jobba. Dags att jag sätter lite fart. Igår var det fullt upp hela dagen på jobbet och antagligen blir det detsamma idag. Det gillas. Halva reapriset på allla reavaror på kappahl just nu! Kom och fynda förbövelen! Efter jobbet kommer min bästa faster hit för att fixa naglarna! Annars så blir det lugnt ikväll. Jobb hela helgen.

Just det! Nu sätter jag igång med naglar igen till 100%, då jag sagt ifrån till många på grund av tidsbrist. Så vill ni ha naglar, ring, smsa, skriv här, eller vad som helst. Förlängning, förstärkning, mainkyr, fil och lack, dekoration m.m.

Föresten så har jag bokat in mig på två dagars utbildning i Stockholm snart. Längtar!


FRUIT SLICE NAILS




Mina naglar förra veckan. Fruit slice dekoration. Hur söta?


SHALOM

Jag vill förändra min blogg lite. Designen och dom där kategorierna där uppe. Jag har verkligen försökt flera gånger men jag suger ju på det. Förstår mig verkligen inte på det. Hojta till om du är duktig och har lust att hjälpa till!

Hur som helst. Jag mår inte på topp. Är trött och känner mig lite nere. Dock inte så konstigt eftersom jag går på antibiotika IGEN. Jag har nämligen fått en stor fet böld under min ena armhåla. Den är stor, den är ivägen och den gör fruktansvärt ont. Nu är det bara hoppas på att den går bort av medicinen så att det inte är någon annan slags knöl.

Jag är ledig nu på förmiddagen då jag inte börjar jobba förens ett. Skönt faktiskt. Jag ska dricka enormt mycket kaffe och måla naglarna.


+ + + +


Nu ska jag börja göra mig iordning för att sedan luncha med mamma på thai. Sedan blir det jobbilijobb.


MORNING

Sitter här och dricker latte macchiato. Har inte druckigt det på länge och nu när jag nu tog min första klunk så kom jag och tänka på skolan och studenten. Under hela sista skolåret kan man säga att jag levde på latte macchiato.

Eftersom jag inte börjar jobba förens 14 idag så tänkte jag passa på att gå upp tidigt och fixa och styra med lite saker. Imorgon har jag min första lediga dag på 9 dagar tror jag det är. Det ska bli skönt och jag ska verkligen ta vara på dagen. Då blir det att styra ännu mer.

På eftermiddagen blir det resebyrån också. För er som inte vet så åker jag och tre vänner till Asien i tre månader i Januari. Vi har preliminärbokat en resa men har förmodligen hittat en ännu bättre så det blir antagligen att boka om.

Nae nu blir det att fixa lite. På återseende. Kanske.


VISSA DAGAR ..


är bara så mycket svårare än andra..


GÖTELABORG

I fredags gick vi upp svintidigt för att åka till Götet. Tre tjejer och en jädrarns släpvagn. Det började med lite problem med släpvagnen och fortsatte definitivt med ännu mer problem med släpvagnen. Men vi var glada endå.

En sjukt kul roadtrip. Lekar, sång och en massa stopp på vägen. Sedan kom vi äntligen fram till hotellet och det var så najs. Vi duschade och fixade oss, lyssnade på musik och drack vin. Sedan begav vi oss ner mot staden för att kika i lite butiker och för lite shopping. Senare begav vi oss till lilla london där det blev massa gott käk och drinkar. Kvällen avslutades med öl/cider på hotellet.

Igår tänkte jag hänga med lite vänner ut och dansa, men jag ångrade mig i sista sekunden och blev hemma istället. Vilket jag faktiskt inte ångrar. Kom precis hem för en liten stund sen då mamma och jag har varit och handlat lite underkläder, och om ett tag kommer mormor för att fixa naglarna. Mysdag.

RSS 2.0