UTSLAG I ANSIKTET, IGEN

Vaknar, känner hur svullen jag känner mig i ansiktet, går till spegeln och kollar. Och viola! Utslag i heeeela jävla ansiktet, igen. Tredje gången på bara några få månader. Det är som stora röda fläckar i hela ansiktet, och kliar gör det. Någon annan som har varit med om det här?
-
Nu målar jag naglarna och dricker kaffe. Sedan blir det att göra sig iordning. Göra mitt bästa för att sminka över skiten.. Sedan blir det jöbb!

+ + + +

Avslutar min lediga onsdag med lite vardagslyx och mys! Lovely.
-
Kanske borde börja borsta håret, lite då och då åtminstonde, det var ju rätt skönt efteråt trots allt.

RAINBOW

Fick frågan om jag inte kunde swatcha färgerna från 10-paletten. Så here we go! Första bilden är med blixt och andra bilden är utan blixt.
-
Struntade i skuggan nr1, den vita. Helt vanlig vit med lite skimmer.

APRICOT

En ansiktsmask jag fick från Thailand.  Yoghurtmask. Innehåller aprikosextrakt, multivitaminer, E-vitamin m.m. Innehåller även små peelingkorn och luktar helt gudomligt! Känns även väldigt fräsch! Ska bli kul å se hur den känns på ansiktet. Kanske är världens under-mask?
Hah, I wish.

+ + + +

Sovmorgon. Varit och gjort nytt pass. Polisen(?) tyckte att jag blev såååå lik Elisabeth Taylor på den svartvita bilden, ögonbrynen osv.. Jag håller inte med.
-
Nu blir det lunch och jobb. Förövrigt så blev det en sotning idag. Murrigt och mökt. Som vädret..

NAGLISAR

'
Precis pysslat lite med naglisarna. Ett nytt rosa lack samt mini paletter/glitter. Rosa och prickigt. Mja, inte min grej det kände jag redan direkt. Men de får nog sitta till imorgon åtminstonde.

BARCELONA

Barcelona 11 April. Halelujah

10-PALETTE

En till ny palett. UNDERBARA FÄRGER. Har bara kladdat lite med dom på handen så ska bli kul att testa dom på riktigt. Looking forward.

SMOKEY EYE PALETTE

En av mina nya paletter. Äntligen införskaffat den! Har dock inte hunnit testa den än men det ska bli snarast!

LOVELY LIPSTICK

Mina absoluta favoriter just nu. (Färgerna gör sig dock inte på bild)
-
Gate - Dare - Citrus - First Kiss

LOVE

Min nya. BIG LOVE

LOOK AT ME NOW

Gud vad tiden springer iväg när man sitter vid datorn.. Igår hämtade jag ut ett paket med riktigt mumsiga grejer i. Smink såklart. Som jag tänkte visa såsmåningom.. I eftermiddag blir det reseplanerande och eventuellt Ikea.
Förövrigt, love my new tattoo.

COLOURED NAILS

Dessa underbara nagellack kom mamma bland annat hem med till mig från Thailand. Grymt fina färger. Även dessa två glitter och massa nagelstickers, strass och dekorationer av olika slag.
-
Sjukt hur sugen jag är på naglar nu. Funderar på att springa upp och göra mig en förlängning. Har lite sådär dåligt med tid men va fan..

CAN YOU FEEL THAT, YEA?

Sol kaffe och musik. Vilken underbar kombo. Vaknade med ett leende på läpparna imorse. Idag kommer nog bli en bra dag. Ovan ser ni förövrigt min nya d&g parfym jag fick igår, i love it!

MÅNDAGSMYS

Efter jobbet kom Ollis hit och det blev lite måndags mys. Tacos och ansiktsmask! Det var behövligt en dag som denna!
--
"The care and sensitivity you show others will be returned to you". Så stod det i min Lyckokaka igår. Vi får väl se.. Ibland känns det som att jag bara kämpar för andra och ställer upp och tänker så mycket på andra men inte får någonting tillbaka. Som att det inte gynnar mig själv. Jag borde tänka på mig själv och mitt eget bästa ibland.. Vart är mitt ego



CHEERS (DRINK TO THAT)

Helgen. Jobbat. Stress. Firat Malin. Urart. Tequila. Malin med leopardtofflor på krogen osvosv. Och igår bakishäng med bästa och på kvällen kinamat med la familia. Min helg har varit underbar.

DREAMLIKE

Måste bara visa nya skuggan, dreamlike.

GÅRDAGENS

Usch vad den här icke gjorde sig på bild....
I alla fall gårdagens mörka blå/turkosa sminkning med glitter.

17/3

Lyssnar på musik. Nyss gjort mig iordning. Bör äta, men VAD? Grön makeup blev det idag med bland annat nya skuggan dreamlike!

Slutade precis jobbet och nu ska jag vänta...

img_4688 (MMS)

Slutade precis jobbet och nu ska jag vänta på en buss i hundra år, känns sådär. Misslyckad grön make som istället blev blå idag!


MER ORANGE

Gårdagens orangea.
Igår var det gruppkurs på jobbet, jätte kul, men det blev rätt sent (jag som är så kvällstrött) så det var skönt att få sova ut lite idag.
-
M/s Sunrise
E/d Morning Breeze, Lady
Cake Eyeliner Black
Strazz - Universal
-
Läppar
Penna Read my lips
Stift Citrus

+ + + +


+ + + +

Två bilder jag tog förut när jag Moa och Olivia var ute och gick. Promenad och kaffe i solen.
-
Om ett litet tag ska jag börja göra mig iordning, sedan blir det jöbb.

CUPCAKES

Det blev Cupcakes igår. Chocklad. Rosa deko.
Ou måste verkligen lära mig mer om kamerainställningarna..

ORANGE

Orangea läppar, grrrh!
Läppstiftet Citrus och Läppennan Read My Lips från MUS. Stiftet är inte riktigt så mörkt som de ser ut på bilden utan en lite ljusare klarare orange färg. Love it!

SMINKPALETT

Råkade städa fram den här paletten som jag totalt hade glömt bort. Kärlek på nytt igen i princip. Innehåller mycket försiktiga och jordnära färger vilken är perfekt till vardagsmakeuper.
Paletten är ifrån älskade London.

NOW I FINALLY UNDERSTAND

Godmorgon. Sitter här med en kopp kaffe och musik. Rätt så sliten efter att ha städat i princip hela huset. Igår blev det myskväll med Ollis och Moa. Thaimat, solsidan, film osv. Idag är jag ledig, känns väldigt skönt eftersom jag inte är helt frisk ännu.

Idag är det grått kallt och trist så jag funderar på att baka cupcakes. Men jag vet inte. Egentligen är det ju bara att dekorera dom jag tycker är kul..
-
Grattis älskade storasyster på födelsedagen ♥

HUDVÅRD

Fick för ett tag sen frågor angående min hudvård. Så nu när jag är sjuk och har väldigt mycket fritid så tänkte jag bjussa på det.

 

Steg 1- Jag rengör huden med en rengöring som heter Cleansing Water. Den är verkligen grym och tar bort all smuts.  Det är en mild rengöring berikad med Aloe Vera, Grönt te och Kamomill. Denna ska man egentligen spraya på en bomullspads och ta bort makeupen med men jag har hällt i den i en annan förpackning så jag får ut rengöringen i skumm. Love it.

 

Steg 2- Ansiktsvatten. Jag använder mig av ett ansiktsvatten som heter Refining Toner.  Detta ansiktsvatten är en alkoholfri, antibakteriell toner med vårdande och djuprengörande egenskaper.

 

Steg 3- Serum. Jag använder mig av serumet som heter Skin Serum. Serumet fungerar som ett komplement till dag- och nattkrämen och ger huden extra mjukhet och spänst. Ger massa vitaminer och gör så att alla ämnen verkligen går ner på djupet och börjar jobba.

 

Steg 4- Dag/Nattkräm. Jag använder mig av en fuktkräm som heter All Time och som fungerar som både dag- och nattkräm. All Time är fri från olja och berikad med E-vitamin.

 

Steg 5- Tea Eye Gel. En ögonkräm som används två gånger dagligen. Den tar bort svullnader och trötta ögon. Innehåller Kamomill som verkar lugnande.

 

Steg 6- Cleansing Powder. Peeling. Detta pulver/peeling blandar jag i min rengöring  och masserar in 1-2 gånger i veckan. Fina partiklar bearbetar hudens övre lager och jojoba rengör huden på djupet.  Man köper det i en förpackning där det ligger flera små påsar.

 

Steg 7- Ansiktsmasker. Ca 1 gång i veckan. I denna förpackning ligger det fyra stycken ansiktsmasker och det bästa är att du kan välja själv vilka masker du vill ha och ta några olika istället för att köpa fyra stycken likadana. För ibland är det så att vi behöver mer fukt, och ibland djuprengörande osv. Mixa själv!

 

Alla mina hudvårdsprodukter kommer från Make Up Store.  Och tänk på att hudvården är verkligen kanonviktigt. Tar du inte hand om din hud kommer det synas förr eller senare. Och som jag alltid brukar tjata om på mina kurser. Hudvården ÄR ju faktiskt A och O för att vår sminkning i sin tur ska bli bra.


GULT ÄR FULT

Att satsa på en endaste färg på hela locket är helt rätt till våren. Och så himla smidigt och enkelt. Färgkombinationer och färgtoningar i all ära men enkelt är verkligen också snyggt.
-
M/s Lemon
E/d Morning Breeze
Cake Eyeliner Black
Eyepencil SnowFlake
Mascara - Max Lashes Black
Allt från mus.

SICK AND TIRED

Ou, fy bövelen.
Så jag mår.. Skit rent ut sagt. Är hemma och kurerar mig idag, skulle ha jobbat.. Ska bara ta det så lungt och försöka bli så frisk. Tänkte ta mig en kaffekopp och sätta mig i solen och förhoppningsvis få lite energi av den.
Ha en fin dag.

LUCIA

Suttit och knepat och knåpat med hur man gör kollage och nu äntligen! Haha jag suger ju..
På bilden ser ni en vårnyhet från Make Up Store. Nagellacket Lucia. Grymt fint ska ni veta!

+ + + +

Ååååå mår SKIT. Spränghuvudvärk, sjukt ont i halsen, trött och hängig i hela kroppen... Legat med skaplig feber inatt. Hur ska jag lyckas rota fram energi till att jobba.. Buhu.

DO IT LIKE A DUDE

VÅRKÄNSLOR. Fy fan vad underbart. Solen. Galet!
Nu ha tjejerna äntligen kommit hem från Thai och ingen är lyckligare än jag! Ikväll kommer dom hit och det blir matlagning osv. Me like!
Har suttit ute i solen och njutit. Skulle mer än gärna sitta kvar men det är jobb som gäller. Blå make idag, lite utdraget. Får se om jag visar bättre bild eller icke.

PIXEL

Den här sminkningen hade jag på klubbkvällen förra veckan.. Ingen sminkning jag skulle gå i hur som helst haha. Pixelinspirerad. Pixel är en lekfull look med starka konstraster, intensiva färger och grafiska former.

ORANGE

Oranget. Nya skuggan Beautiful Morning. Älskar den!

LOST IN THIS PLASTIC WORLD

Tillbaka. Kanske. Kanske inte. Bjussar i alla fall på en sminkning.
Sitter här med en kopp kaffe och lyssnar på musik. Hur skulle livet vara utan musik egentligen.

+ + + +

Beger mig mot jobbet.
Helt slut. Tankspridd.

RSS 2.0