-

Troubles wait for us now. If we kiss there'll be no turning back it's a fact.
Troubles wait for us now. Cause we're playing with fire. I'm playing with fire.
And the stars they said no but the moon whispered yes.




Återkommer när jag känner för det.

TWIN GLOSS


Väldigt dålig bild. Men det nya Twin Glosset Lead. Kommer antagligen in i butik idag(!!)

Det är silvrigt och helt underbart! Skitsnyggt att ha över läppstift. Ger en kall känsla. I love love love it

+ + + +

" Jag lovar att blogga ". Haha mm..

Jag har varit sämst sista tiden, har inte tagit bild på någon sminkning alls. Men jag är alltid så stressad och så kommer jag på att jag glömt väl framme på jobbet. Jag ska försöka komma ihåg idag. Förövrigt, börjar jobba två idag faktiskt så det har varit helt underbart med sovmorgon. Jag dricker kaffe, lyssnar på musik, solen skiner och Elin och Lelle har kommit hem.

MOMENT

Å Gud va jag suger på att blogga. No inspiration för tillfället. Och min dator är fortfarande inlämnad så det går mig på nerverna att sitta med den här segis datorn.. Men, idag ska jag blogga. För idag är jag ledig och har all tid i världen. Nu sitter jag här och dricker kaffe och lyssnar på grymt bra musik. Svävar på moln lite.

NO BULLSHIT

Sitter här med musik och har precis läst ut nya M Magazin ordentligt. Tidningen har verkligen höjt sig redigt ordentligt! Så är ni sugna på inspiration så MÅSTE ni kika in den.

Nu ska jag slänga i några lockar i mitt hår sedan beger jag mig utåt för en förhoppningsvis rolig kväll/natt. Dock blir det en nykter kväll för mig då jag jobbar imorgon men jag ska ha sjukt kul ändå!

TODAY'S MAKEUP




Dagens. Lila och rosa. Matchade dagen till ära min fjäril på armen väldigt fint.

Oh fy tusan så kallt!! Fryser ihjäl.. Kom ...

img_9299 (MMS)

Oh fy tusan så kallt!! Fryser ihjäl.. Kom nyss till jobbet. Jobb hela dagen och ikväll återstår det att se vad som händer och sker. Ha en bra dag och kom in å shoppa !


LOVE THIS PIC


Modell: Viktor Lagerlund
Foto: Emma Roodla
Makeup: Jag

NAILPOLISH





Nailpolish Annelie

Precis lackat mina naglar med det här grymt snygga lacket! Älskar färgen. Någon slags blandning av grått, grönt och beige. Lovely. Finns i butik inom kort!

DISAPPOINTED

Igår var jag ledig och det blev att luncha och gå på shoppingrunda med kära Lindis. På kvällen var det full rulle här hemma när mamma hade "inredningsparty". Jätte mysigt. Idag har jag jobbat och nu sitter jag här. Trött i både kropp och själ. Idag fick jag personalkittet med massa nya produkter i. Bland annat det gråa twin glosset, and im in love!! Grr





Ledsen, besviken och lite arg..


TODAY'S MAKEUP


Usch känns som de blivit mycket dessa färger nu på sistonde.... Var nog sista gången på ett bra tag.
     
Jag har använt:
E/d Sassy, Goldglow och Morning Breeze & C/s Meteor från MUS samt en lila skugga från paletten.

Sitter här med en kaffe och väntar på buss...

img_6935 (MMS)

Sitter här med en kaffe och väntar på bussen. Påväg till jobbet. Idag tror jag det kommit in massa gottigheter YUMI! Ha en fin dag!


PINK NAILS

Lacket Hilde från MUS
Den här färgen har jag på mina naglar nu.
Men känner mig inte riktigt bekväm i det så det blir att lacka om dem. Är sugen på riktigt mörka eller riktigt ljusa.

THIS MORNING

Sjukt hur länge jag sov imorse!! Men oj va skönt det var. Sitter här med en kopp macchiato. Smakar Gudomligt. Helt plötsligt känns de som jag har hur mycket som helst att göra denna dag..
Måste bland annat åka och lämna in min kära dator och blir av med den i ett par dagar. Buhu min älskade macis. Kommer i alla fall få massa bra program sen så det blir awesome..

WE ARE LIKE DOMINOES. I FALL FOR YOU, YOU FALL FOR ANOTHER

Grymt trött. Imorgon är jag ledig, vilket innebär att jag först och främst ska sova ut. Fixa mina naglar och bara vara. Ta dagen som den kommer så att säga. Funderar på att förlänga naglarna. Men jag vet inte, jag bestämmer mig imorgon. Jag har varit grymt dålig på naglar i bloggen nu. Måste bli bättre. Saknar..

TODAY'S MAKEUP

Imorse när jag vaknade kände jag mig jätte trött och seg och kände inte för någon avancerad makeup. Dagens sminkning blev då denna enkla lila glittereyeliner. Väldigt effektfullt faktiskt. Till detta körde jag på ett par riktigt snygga läppar i gammelrosa.

Lite sneakpeak på dagens väldigt enkla. Nu...

img_6573 (MMS)

Lite sneakpeak på dagens väldigt enkla. Nu blir det jobb hela dagen. Imorgon är jag ledig så lovar massa uppdatering.


+ + + +

Städat och styrt hela dagen. Nu, musik och kaffe. Mamma kom nyss hem med en kaffemaskin, uhlala det kan bli farligt!
  
Igår hade jag en lugn och skön bakisdag hemma hos syster. Jag var skapligt sliten efter fredagens bravader. Urart på hög nivå... Denna dag ska spenderas hemma med god mat och söndagsmys. Och så taggar vi inför ännu en jobbvecka! 

SMINKFÖRVARING??

Någon som har någon idé på hur man kan förvara sitt smink? På något enkelt smidigt och framför allt praktiskt sätt? Jag har inte en blekaste jävla aning om vart jag ska göra av allting.. Jag får panik. Det är överallt.. Det är inte lätt att städa då..
  
Alla tips mottages..

+ + + +

Sovtajm. Grymt trött. Har jobbar hela dagen idag igen, det börjar kännas. But i like it! Imorgon blir det ännu en lång jobbdag och på kvällen blir det att göra staden osäker med Lindis och Nicco! Grrh! Taggad som bara fan! Mer bloggning än såhär blir det inte idag. 
  
Nighty
   
   
   
   
   
  
Fan vad jag saknar mina tjejer.. Lovers

TODAY'S MAKEUP

Dagens sminkning har sett ut såhär. Lila och orange. 

YESTERDAY'S MAKEUP

Gårdagens gröna!
M/s Tribecca, City Jungle, Muffin.
C/s Paradise & E/d Bamboo

+ + + +

Åh det går inte lägga upp bilder, blir svinförbannad. Nu ger jag upp. Jag hatar tekniska saker som inte fungerar..
  
Är helt slut, måste måla naglarna och sedan sovis. Påtal om naglar, jag har målat om naglarna varje dag nu. Jag trvis verkligen inte... Snart blir det långa fina. Mer material ska beställas också..

+ + + +

Sminkning jag hade för någon dag sedan. 

TODAY'S MAKEUP

Bildbomb på dagens makeup. Haha tusen bilder. Men det är ju så jävla tråkigt när sminkningarna inte gör sig på bild. Blir så ledsen. Så sjukt mycket finare i verkligheten.
  
Till detta körde jag på ljusa korallfärgade läppar.

DO IT LIKE A DUDE

Ska snart bege mig till station för att kliva på tåget till Sthlm. Är så sjukt kaffesugen så jag håller på att dö.
   
Färgade mina bryn igår, mums! Mycket mörkare, me like. Den fula formen ska vi dock inte prata om. Blä. Nej nu ska jag bege mig, ha en fin dag för det ska jag ha.

VÄRLDENS SÄMSTA

Världens sämsta på att blogga. Känns som jag har så mycket att stå i, aldrig lugn och ro. Idag har jag varit ledig från jobbet och även imorgon är jag ledig, vilket kom ganska så passande. Idag har jag sminkat till en plåtning Karin skulle göra, jätte roligt! Sedan har mormor varit här och färgat bryn och fransar och nu har jag precis tagit ett varmt och skönt bubbelbad med inpackning osv osv och nu sitter här med ansiktsmask och ska snart färga mina egna bryn och sedan måla naglar. 
  
Sen blir det att slänga sig i sängen och bara slappa. Imorgon blir det Stockholm och träffa Gabbi! 

+ + + +

-
Igår blev det Munken häng med Linda och Eric. Nu ska jag sätta på lite kaffe och sedan ta min takeaway mugg och springa till bussen, jobb står på schemat.

TODAY'S MAKEUP

En snabb stressad. Blått.

2FEB'

Sitter här och dricker kaffe och tänkte att jag skulle fixa iordning mina naglar. Alltid samma beslutsångest om vad man ska ta för färg.. Jag är så trött på alla mina lack, till och med dom jag aldrig använt. Senare blir det förövrigt jobb - Sota ögon kväll och ikväll ska jag och Lindis gå och ta en öl! Solen lyser och man får sån underbar kick! Snälla ge mig värme. Imorse pratade jag med mina fina igen, de verkar ha det så bra!
  
Nagelfix..

YESTERDAY'S MAKEUP

Gårdagens öga. Sotat med lite inslag av grönt i ögonvrån.
Idag blir det ännu mer sotat då vi har "Sota Ögon Kväll" på mus.

PRETTY BABY

Anonym:
För att få läpparna sådär babyrosa, vad ska man satsa på för läppstift på make up store då? :)
  
Kika in läppstiftet "Pretty Baby" på MUS, det stiftet är enligt mig verkligen babyrosa. :)

Nu blir det jobbilijobb!

img_7459 (MMS)

Nu blir det jobbilijobb!


RSS 2.0