IN/SCHOOL

Har håltimma, det är såå tråkigt. Men snart börjar vi igen. Då blir det hår & make hela dagen, me like!
Ikväll blir det hoffmaestro jag är så tagg! Jag är så sjukt kaffesugen. Har nästan inte druckit något morgonkaffe bara en liten liten. Mer kaffe till folket! Nu ska jag kila. Ha en bra dag änglar


SSSHH!




NAILS/NAILS/NAILS






Färgen gör sig inte. Den är turkos-glittrig irl. Silvriga diamanter. Men som sagt, jag vet inte vad jag tycker..


/HELLO TUESDAY/

Underbara sol! Min dag har varit bra. Har haft kundpass. Efter det gjorde L och jag lite spa-manikyr på varandra, massage och paraffinbad. Ni borde komma till vår salong och testa det! Lovely! Nu har jag precis målat och dekorerat mina egna naglar. Om jag blev nöjd är jag dock osäker på. Ni kanske får se en bild på det sen.

Nu ska jag pluggilugga som vanligt. Bara hålla ut två dagar kvar till helg och lov. Dock kommer jag behöva plugga på lovet med, it sucks.. Jag vill ha torsdag nu, ett stort prov avklarat och träning. På torsdag ska jag försöka hinna med två träningspass. Nä nu ska jag kila. Latero

THAT'S/HOW/I/AM


MEMORIES STAYS FOREVER

Vilken dag. Vaknade inte på topp om man säger så. Kom hem från skol för ett litet tag sen, och nu måste jag fortsätta plugga. Jag spyr. Jag tycker inte om den här dagen. Jag vill springa och gömma mig och jag vill vända ut och in på mig själv. Förstår ni hur jag känner då? Ibland är det väl såhär, i guess.

Fick lite impuls förut och tänkte tatuera mig idag. Dock blev det inte så. Kanske lika bra det. Lite för spontant kanske. Men jag gillar ju det.. By the way, hoffmaestro på onsdag och det kommer bli grymt. Ledigt på fredag också och sedan lov. Mitt i prick!

Nu ska jag pluggilugga. TTYL!

/SUNDAY/


Äsh. Söndagsmys nu


/B-DAY PARTY/




Gårdagen i några få bilder. Några bilder snodde jag från Natta också

Nu måste jag verkligen plugga ihjäl mig. Och dricka kaffe ofc. Jag vill bara mysa ner mig i min säng.


GIRLS/NIGHT/OUT


Tackar för en bra kväll igår. Men jag bara undrar, vart tog kvällen vägen? Allt gick ju så snabbt. Awesome!


TACK SOM FAN

TILL IDIOTEN SOM DRÄNKTE HELA MIN MOBIL OCH KAMERA I DRICKA IGÅR.
VILKET RESULTERAR TILL INGEN MOBIL.





..................ARG NU


WHAT/TO/DO


Kläder kläder kläder. Jag kan inte bestämma mig. Vad ska jag ha på mig ikväll. Hjäälp


/IN MY HEAD/

Ibland händer det att man glider ifrån personer. En vän. Man vet inte riktit varför och inte riktigt hur. Men det händer utan att man mer eller mindre kan styra över det varken man vill eller inte. Av en slump, kanske är det ödet, hittar man tillbaka till varandra igen, kanske efter några månader, ett år, några år. När man hittar tillbaka till den här personen. Någon man saknat. En nära vän. Så känns det som att personen har funnits här hela tiden. Även fast dessa månader har gått. Relationen känns precis likadan som innan man gled ifrån varandra. På något sätt är man precis lika nära som man var innan och man vet exakt vart man har varandra och man känner varandra lika bra. Då känner man att det är en riktig vän. Som jag skrev i ett annat inlägg tidigare "vänner och kärlekar hittar tillbaka till varandra". Det är en underbar känsla. Och den känslan. Den har jag precis känt på.


UPPEMEDTUPPEN



Uppe med tuppen. Morgonkaffe, musik och plugg. Det känns ändå rätt ok. Och bilden ovan är rätt uttjatad, men fasen vad jag gillar den. Jaja plugg sa jag. Talk to you latero.


GOOD/NIGHT


FÅNGA/DAGEN

Godkväll. Fan vad jag är trött. Dagen har varit bra. KappAhl. Förmiddagen var skön, jag jobbade på lagret, lyssnade på east och dansade omkring lite samtidigt som jag jobbade. Sedan tog jag mig en runda på stan i hopp om att få med mig något hem som jag kunde ha på mig imorgon. Men icke. Ett knippe smycken fick jag med mig hem i alla fall.

Imorgon ska jag gå upp tidigt. Mycket som ska hinnas med. Fixa naglar. Plugga. Träna. Försöka shoppa. Bubbla. Tona håret. Fixa mig. Lillsis kalas och till sist Malins & Nattas fest. Och så massa mer där i mellan. ; De blir nog bra.

I mitt horoskop idag stod det att jag skulle fånga dagen. Det gjorde jag nog. Jag mår bra.
Cola light och lets dance.

/ / / / / /



THEY/CALL/IT/LOVE

Plugg och ännu mera plugg. Och så lite plugg också. It sucks. Men jag har fått mycket gjort idag i alla fall. Bra är väl det. Jag har inget liv. Jag lever med böcker..

Imorgon hoppas jag i alla fall på en bra dag. Kanske en körig dag. Men mest en bra dag. Jag vill ha det där jäkla provet klart och jag vill känna mig duktig. Jag vill också ha nya kläder till på lördag. Jag vill ha lördag nu. Och jag vill tatuera mig nu. Jag älskar känslan. Nu vill jag duscha och göra ansiktsmask. Så det är faktiskt precis vad jag ska göra. Puss på er

PASTELL/PÅ/FLASKA


collage by me
Hur underbara är inte vårens pastellfärger & dom sitter som smack på naglarna


THE/GARDEN/COLLECTION



Please, COME TO MAMA


/IT'S GETTIN' LATE/


/SHALOOM/

Jag har spränghuvudvärk idag och det är inte roligt för fem korvören. Lika tråkigt är det att jag har pluggat hela dagen och behöver fortsätta med det under hela kvällen. Dagens räddning blir desperate housewives!

Just nu dricker jag kaffe i mängder och har precis ätit någon äcklig chockladglass med bitar. Nu vill jag ha torsdag eftermiddag. Jag vill ha världens svåraste prov avklarat och jag vill lämna in alla jobbiga skolarbeten. Nä nu ska jag tråkigt nog fortsätta med pluggandet. Föresten så har ju studenmössan kommit, so hot, nu längtar jag mer än någonsin!


FASHIONTOAST


Skorna. Helt otroligt. Jag älskar dom


NIGHTY/NIGHTY

tired like hell!
Och just nu har jag besöksrekord! Good job!
Tittar på hollywoodfruarna. Jag gillar dom. Jag är frustrerad över balen. Och min balklänning. Eftersom jag fixat och trixat och ändrat mönstret så är jag nervös. Jag vill verkligen få till det. Att sy en balklänning själv, ja, jag vet inte vad jag har gett mig in på.

Jag vill ha helg också. Nu. Malin & Nattas B-day party på lördag ser jag fram emot. Nu vet jag inte riktigt vad jag babblar om känner jag. Måste sova. Godnatt sleep tight mina fina


SCR783



Love her style. Och hennes blogg ofc


THAILAND


Bokat & Klart / Känns underbart!


W/O/O/W

Monday again.. Helgen gick så snabbt. I fredags blev det myskväll med O & M. I lördags blev det nagelfix. Och kvällen bjöd på en ganska spontan utekväll på Hugo. Idag efter skol blev det en stanrunda med stora syster. Fick med mig en sjukt fin bikini hem och födelsedagspresenter till lillsis.

Måste bara få klaga lite också.
HUR FAN svårt kan det vara med lite egen-fantasi? Det kan inte vara roligt att aldrig ha egna tankar och ideér. Att alltid göra som andra. Är det brist på självkänsla? Eller vad handlar det om? Och nu menar jag inte kläder eller någon annan simpel sak. Nu för tiden kan man inte berätta någonting, vissa personer utan egen fantasi snappar upp ideérna direkt. Men nu har jag lärt mig någonting i guess. Usch. Inte är det första gången heller. Jag blir så arg så jag blir ledsen.. Och när jag nu är igång så ska jag fortsätta klaga. Jag blir så trött och ledsen på tjejer ibland. Jag får rysningar och känner obehag. "Vänner" som är så trevliga men där det finns så kraftiga underströmmar av ilska och avundssjuka. Jag förstår inte hur vissa människor tänker. By the way, en fet puss på mina underbara vänner och änglar.

Så, det var skönt att skriva av sig lite. Nu är jag på bättre humör och nu ska jag äta pannkakor! YUMII


/ / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / /


/FRIDAY/

Idag har det varit hard hard work. Nu är jag helt slut och jag fryser. Har nyss ätit lite tacos så när som helst ska jag slita mig från sängen för att ta min lilla prutt-i-bang-bang (bilen) till Olivia. Mys är det som gäller för oss ikväll.

Imorgon hade jag tänkt träna. Men KUUL att gymmet är stängt imorgon? Fy fan så arg blir jag. Hade verkligen planerat att träna imorgon. Usch så tråkigt, det gjorde mig riktigt sur. Thats life. Nu ska jag kila. Ha en trevlig kväll.


/IT'S ALL ABOUT THE DETAILS/




Idag har jag pysslat. Axelsmycken.


/WAHOHA/


SAY/AHH

Fasen vad trött jag är. Kom hem från skolan och slängde mig direkt i sängen. Långa dagar. Slitsamt. Har haft långhårs-utbildning hela dagen lång i skolan. Vilket innebär olika frisyrer, tekniker, arbete med långa hår och löshår. Riktigt roligt och lärorikt.

Nu är jag som sagt helt slut. Ska ta en riktigt varm och skön dusch. Sedan blir det nog nästan sängen igen. Vad har hänt? Jag är så trött. För lite kaffe kanske.. Imorgon blir det en kort dag i skolan, efter det blir det träning, sedan fika och sen ska jag träffa Emma. Imorgon ska jag köra skiten ur mig. Har inte haft någon tid för träning den här veckan.. Gillas inte.

Nu ska jag röra mig. Laateroo

CHERRY/BLOSSOM




love it


BACK/IN/TOWN

Hemma efter en underbar helg i Borlänge. Bräda och skinande sol hela helgen. Kan det bli bättre? Tror nästan inte de. Hoppas ni haft en lika bra helg. Idag har jag varit helt slut i kroppen. Vaknade även med världens huvudvärk. Har varit hemma hos stora systeryster idag, vi fikade, umgicks och hade det mys. Hon fick även min present eftersom jag inte var hemma på hennes födelsedag. Älskar att vara där hemma. Bästa syster.

Ser på svenska hollywood fruar nu. "Jag lägger rosor i toaletten såhär, så ser det lite trevligt ut när första toalettgästen kommer". Mohaha crazy. Förövrigt, ny skolvecka imorgon och guess what? Jag längtar redan efter helgen. Har även fått tips och motivation till ett nytt träningsupplägg. Ska försöka träna så mycket jag bara kan nu och hoppas att det sätter fart!

Nu blir det nighty-night. - Love sara


//LATEROO//


LIPS/DON'T/LIE


//FRIDAY//

KappAhl hela dagen låång. Mycket att göra och mycket att städa efter vip-kvällen igår. När jag slutade blev det att åka hem och packa. Nu sitter jag här med lill sis och sjunger lady gaga. mohah. Jag mutar henne även med att hon får godis om hon springer upp och hämtar min mobil. Det funkar ju.

Nu blir det snart mat. Är utsvulten. Sedan blir jag hämtad och det blir världens bar med tjejerna. Det blir lugnt, bara någon drink och skitsnack. Sen bär det av mot johannas projekt-konstert. Igår blev det pluggilugg med Moa, ängel som hjälper mig! Hoffmaestro är även bokat och klart! Nu blir det mat! Sedan sticker jag på en skid/snowboard weekend.

/100310/


THINK/OF/ME

Även idag sitter jag här dränkt med massa papper och böcker. Jag börjar bli otålig nu. Det är inte kul. Men jag kommer ju i alla fall någonstans så jag är glad för det. Dricker massa kaffe och lyssnar på bra musik samtidigt så det funkar rätt Ok.

Har varit klantig och slarvat med medicinen också vilket känns direkt. Det suger. Jag vill ha helg nu. Men morgondagen blir som tur är en kort dag i skol. Och fredagen blir det hard hard work på K. Förövrigt så är jag sjukt shoppingsugen också. Men när är man inte det..

Nu blir det mer plugg. Sen ska jag förhoppningsvis försöka hinna med en riktig power walk också.
Hörs lateroo

/BACKSTAGE/



balmain fall 2010


/TV!/

Äntligen pluggat klart för idag. Nu blir det dusch. Sedan blir det te & tv. Och gissa om jag kommer sitta bänkad framför desperate houswives? Yes i will.
Sedan blir det nighty night

Love


PLING-A-LING-A-LING


/TIRED/

Skola, hem från skola, plugg. Så har det sett ut för mig de senaste dagarna. Och jag känner mig så jävla trött och sliten. Vi går ju inga korta dagar i skolan direkt. Suck. Så fort jag kommer hem från skolan blir det plugg och mer plugg. Så gissa vad jag gör nu? Pluggar ofc. Och dricker latte macchiato. Lovely.

Kundpass idag. Det gick mitchet bra. Tråkig updatering idag i know. Men jag har inte tid med datorn nu. Ska fortsätta på mitt arbete. Eller arbeten.

KISS'N'LOVE


MAN/IT'S/SUNDAY

Vilken helg det har varit! Bästa på länge! Petters & Fridas B-day Party igår var nice! Idag har jag bara slappat. Druckit kaffe, kaffe, mer kaffe, och massa kaffe. Mormor och morfar kom på besök. Mormor kallar mig kaffekärring. Ja det är väl bara hålla med i guess.


Jag vill inte att helgen ska vara slut! Jag vill inte ha den jobbiga skolan här igen. MEN, snart är det helg ändå igen. Då blir det romme, massa bräda, och förhoppningsvis massa sol! Jag längtar ihjäl mig, det ska bli så mys. Dock fyller min fina syster år, så jag missar hennes fest..

Nae nu ska jag faktiskt pinsamt nog dricka mer kaffe. Även plugg ska det bli. Det sket sig med yogan idag, det får bli i veckan istället. Och afrodans.

Maybe lateroo


PICTURES

Friday Night




Saturday Night


/MAGIC NIGHT/



I WILL BE ON MY WAY

Gårdagen! Vilken dag, och vilken kväll! Dagen började med KappAhl, det gick bra. Och fan vad människor/kunder kan få en på bra humör! När jag slutade så var det dags att stressa hem. Dusch, skjutsa mamma och hämta Malin. När vi kom hem igen var klockan cirkus kvart över 6 och tjejerna skulle börja rammla in precis då. Där stod jag med mina rosa byxor och en knut. 

Men, kvällen flöt på. Det blev en massa fix och trixt, hår här och smink där. När vi till slut blev färdiga kunde vi slå oss till ro och partyt kunde börja. Förfest här, sedan fortsatte det till otten och hugo. Och vart tog kvällen vägen? Allt gick så snabbt. Awesome kväll.

Idag gick jag upp tidigt. Shopping med pappa stod på schemat. Inhandlade nya snowboardskor och annan utrustning. Det behövdes. Och födelsedagspresenter. Ikväll kör vi igen! Födelsedagsfest. Petter 20. Frida 21.

Laterooo

BARA/BOA


Jag, Moa
/ Ungefär såhär ser alla förra helgens bilder ut??/


DO/YOU/REMEMBER

Hade prov imorse och det gick b-r-a. Riktigt kort dag i skolan. Efter åkte jag in till stan och tog en liten shoppingrunda. Helt själv. Det var faktiskt skönt. Fick med mig allt och inget hem, både bra och mindre bra saker. Men det fick jag för mig att jag förtjänade. Efter det blev det träning. Usch jag har tränat så dåligt den här veckan. Skärpning.

Nu ligger jag i alla fall slängd i soffan. Ska göra mig en latte macchiato och en knäckis. Och försöka plugga. Imorgon är det äntligen fredag igen. Det blir KappAhl hela dagen och på kvällen slår vi klackarna i taket!


JEFFREY CAMPBELL


me like


I KNOCK HER LIGHTS OUT BUT SHE STILL SHINE

Vilken dag. Den började dåligt och slutade bra, skulle man kunna säga. Att vara tillbaka till skolan efter lovet känns väl inte riktigt okej. Jag är trött på det och jag vill ha studenten här och nu. Men skoldagen idag har bestått av naglar. Kundpass. Och det älskar ju jag.

Igår låg jag hemma hela dagen med spränghuvudvärk. Bland det värsta på länge. Men idag mår jag helt okej bra. Imorgon blir det en stressig dag känner jag på mig. Skola, stan & fika, nagelfix, pluggning. Hur jag ska klara av att hinna med allt det här, det vet jag faktiskt inte. Prioritering. Fick jag prioritera som jag ville så skulle jag ju välja bort skola och plugg. Helt klart.

Nae nu ska jag gå ner och göra varma mackor och smoothie. Sedan blir det att måla om naglarna.
KISS'n'LOVE


L/L/LEO


RSS 2.0