! ! ! !


Hur snygga är de inte?
Nu drar jag mig in mot staden för en fika med Linda


I WISH IT WAS A NIGHTMARE

Äcklad. Hugg och tillbakablickar. Så mycket ångest, så mycket smärta.
Att bryta sönder någon så. Jag trodde jag kunde hantera det. Jag vill släppa det.
Jag var rädd. Jag vill inte bry mig. Vill inte komma ihåg.
Det finns så många mäniskor som bryr sig. Jag önskar det var en mardröm.


+ + + +



Två bilder från en skön dag hos mormor å morfar med systeryster förra veckan. Lovely

SMOOTHIE


Sitter här och snörplar på en sjukt god smoothie. Ni ska bara veta hur grym jag är på smoothie. Yumi. Målar naglarna gör jag också. Ett nytt oranget lack blev det. Amerikanskt, som det nästan bara har blivit i sommar. Men det är somrigt och jag kommer inte vilja köra på det i höst, så jag passar på nu.
Nu ska jag göra mig lite kaffe också.

JAG DRÖMDE INATT

Att vi var där. Asien. Det kommer bli det bästa i våra liv.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sedan springa upp och göra mig iordning för att sedan bege mig in till staden för att träffa Malin. Ikväll blir det grillning och vin hemma hos Lelle. Dock blir det väldigt lungt då det är jobbilijobb imorgon. Nu måste jag kila. På återseende


BLÅTT ++



Blått är så fint


JAG FÅR LIKSOM INGEN ORDNING

Hard work idag. Och nu kom jag precis hem från Moa. Att "ta farväl" känns ju bara konstigt. Fel på något sätt. Jag menar vi kommer ju ändå hålla kontakten hela tiden och vi kommer ju prata. Det är ju bara att vi inte kommer kunna ses på några månader. Och man måste ju säga hejdå, fast ändå inte hejdå. Det är ju inte hejdå för alltid liksom. Det är känns i alla fall konstigt. Och fel. Och på söndag åker Malin så då blir det samma sak igen.. Någonting ur ens vardag försvinner. Det kommer bli annorlunda och det kommer bli konstigt. Men det kommer bli bra. Det vet jag. Men för bövelen vad jag kommer sakna er.


 Och det är faktiskt sant


2222






insp


DET ÄR MITT NAMNS DAG IDAG

Sara

Men vad ÄR namnsdag? Jag har funderat på det hela dagen. Alltså är det idag mitt namn fyller år? Nu det kom till? Eller placerade dom bara ut lite namn på olika datum för skojs skull? Är det någon som vet? Jag fattar ingenting. Det är i alla fall inte helt fel att få paket på sitt namns dag.

Idag har jag jobbat hela dagen lång och nu sitter jag här och målar naglarna. Har fått ett nytt lack. Ett klarblått. Det är underbart. Kanske får ni se senare.

SKÄRGÅRDSNAGLAR




Just nu har jag varken tid ork eller lust att göra någonting med mina naglar och därför blir det inte mer avancerat än såhär. Lite somriga i alla fall..


EKÖN





Eftersom jag blev ledig lördag-söndag så passade jag på att spendera dessa två dagar ute i Skärgården, och denna gången på Ekön med la familia. Vilket var behövligt. Har haft det jätte trevligt och mysigt. Om jag fick bestämma skulle det dock ha varit mer sol. Men jag är nöjd ändå


HEY



Såhär ser jag ut idag och nu ska jag cykla till jobbet.
Förresten, märker ni någon skillnad på mig?


HINDÖ







Igår var jag på landet. Skärgården. Båt, ring, sola, bada, mys på bryggan, grilla m.m. Fan vad jag älskar det


GREKLAND?








Fika med världens bästa idag. Och som dagen till ära är ett födelsedagsbarn. Grattis ♥


- - -

Haha. Det är lite roligt ändå när man går in på statistiken och ser att folk fortfarande klickar sig in för att kolla om jag uppdaterat. Fast det har jag ju inte. Men nu har jag ju det. Surprise.
Jag suger ju på att blogga just nu men det har varit så mucho saker runt omkring mig, och en massa jobb. Idag har jag en ledig dag, det känns underbart!


Jag hade velat ligga i skärgården idag med strålande sol, båt, bad, ring osv. Men icke. På min lediga dag är det molnigt. Lucky me.. Men jag är inte förvånad. Igårkväll satt vi lite tjejer hos Malin och tog några glas vin och sedan begav vi oss mot torsdagsklubben och modevisningen.. 

 ‎"Vacker?! Hmh, tänk en varm sommardag och Kate Moss vid vattnet,
 det är vackert för mig. Inte någon jävla hund i Söder tull.."


RSS 2.0