HEY-Y Y Y

Stressade som en galning till skolan imorse för att komma i tid. Kommer dit. Inställda lektioner, vilket resulterade till 4 timmar hål. Surt. Jag som var så trött imorse och förtjänade faktiskt mer sömn..

Det blev i alla fall mysfika med Lindis. Sedan var det prov. Praktiskt och teoretiskt i ansiktsbehandling. Efter skolan kom Natta å Pantzar hit å fotade mitt manikyrbord m.m. Efter det åkte jag till min kära pappa som fyller år idag! Nu ska jag slappilappa

= = = =



Jag känner att jag just nu har lite många bollar i luften så att säga. Dags att tagga ner lite.

PRINCESS NAILS





Rosa permanent gel + glitter och strass
Haft manikyr + pedikyr idag. Sött va?!

-- ++




Smycken är så fina. / Mina favvis-ringar just nu

Hi MONDAY

Jag vill vara brun och jag vill springa runt barbent
Jag hoppas på att jag ska kunna göra det nästa helg.


I alla fall. Kort skoldag. Efter skolan skyndade jag mig hem för att slänga mig i en solsäng på baksidan i solen. Jag hann väl med sisådär 20 minuter i solen innan den gick i moln hur länge som helst.. Sen blev klockan mycket och det var ingen idé att sola längre.

Jag måste få färg nu.. Och jag vill ju inte sola solarium. Vilket dilemma. Typiskt nog så jobbade jag i lördags när det var världens underbaraste väder.. Hur som helst, jag ska i alla fall vara brun på studenten. Föresten så kom min älskade studentklänning från style by stars hem i brevlådan i fredags. Lovely!

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sedan blir det att sy balklänningen. Börjar bli nervig, inte långt kvar nu..


SHOES FROM HEAVEN




YOU SEE, I CAN BE MYSELF NOW FINALLY, IN FACT THERE'S NOTHING I CAN'T BE


TAHANDOMSIGSJÄLV

Bubbelbad. Bastu. Hårinpackning. Kroppspeeling. Vaxning. Bodybutter. Ansiktsmask, rengöring och peeling. Manikyr. Pedikyr. Färga ögonfransar. Noppa Ögonbryn.

Hur underbart?! Men jag kan inte bestämma mig för om jag ska ta det nu. Eller imorgon.. Jag känner mig trött nu, så det skulle vara skönt, men jag vet inte om jag är för trött för att styra.


LILLSIS'


Saknar min lilla fis

I WANT THE WORLD TO SEE YOU BE WITH ME

Massa regn. Jag gillar regn. Ibland.. Det är mysigt. Idag gick jag upp skapligt. Farmor kom hit och gjorde förstärkning. Nu har jag myst ner mig med massa filtar och datorn. Idag blir det en riktig mysdag det känner jag på mig.

Igårkväll åkte vi hem till Malin ett tag, sedan hem till Lager och sedan Alex. Det var bra, roligt och najs. Nu pratar Ollis och jag om att ta en sväng ut till maxi, kanske blir det så.

Hey soul sister, i dont want to miss a single thing you do .. tonight
Hey hey hey hey tonigt, hey hey


- - -



Några av mina favoritfärger just nu

+ + +


/ I NEED A BIG CHANGE /



Jag vill ta ut mina extensions, färga hela håret i en ljusare chockladbrun, få bort alla röda toner och klippa håret till en lång page. Få bort det slitna och göra a big change så att säga. Jag hatar mitt hår. Speciellt idag.


Idag har jag haft en ful-dag, a bad hairday..


TITTA HIT !


KappAhl KappAhl KappAhl
Denna underbara klänning till höger är en långklänning som vi fått in på jobbet och den är underbar! Den kommer från en ny kollektion vi har fått in. I denna kollektion kom det även in massa andra fina klänningar och jätte snygga smycken och accessoarer.

KappAhl har faktiskt förbättrat sig enormt mycket och man kan hitta en massa snyggt. KIKA IN VETTJA!

Shalom! Hur underbart är det inte med lite...

img_6807 (MMS)

Shalom! Hur underbart är det inte med lite sol äntligen! Love it. Är påväg till världens bästa mormor & morfar nu! På återseende


PINK / NAILS


Nu ryker dessa. Sjukt slitna och förstörda så förstår inte ens varför jag visar dem,,,,

/ KREATIVITET /

Jag syr så symaskinen ryker! Nejdå, men nästan. Har sytt en massa på balklänningen. Och nu ska jag sy ett fodral till mina iphone också (ja alla som man kan köpa är ju så jävla fula)..

Sedan ska jag skriva en liten snutt på mitt arbete och efter det blir det dusch och nagelfix. Sedan får det vara slut på allt styrande, då ska jag faktiskt slänga mig i sängen framför tvn och bara va!

Just idag känns det som att dagen har gått hur fort som helst, jag vaknade ju nyss?! Mjaa. Skönt att det är kort vecka den här veckan. Bara imorgon och onsdag kvar sen är det helg. Gillas! Nu ska jag kila.


D K N Y



Hur underbara är inte dessa DKNY parfymer? Jag älskar den gröna be delicious och den rosa be deliciouse fresh blossom. För några dagar sedan köpte jag den nyaste dkny - new york och det är minst lika underbar!

Fick även den lilla söta presenten nedan med en liten bodylotion, ett läppglans och en liten liten parfym när jag köpte den.

/ RANDOM /



Lådfynd
Älskar när man hittar saker man glömt bort. Dessa två har legat och skrotat under lång tid. Jag älskar dom

Nu ska jag dricka kaffe och städa mitt bom...

img_6807 (MMS)

Nu ska jag dricka kaffe och städa mitt bombnedslag till rum.. Sen blir det plugg.. Talk to you later :)


/ FASHIONTOAST /


Fjädrar är så vackra.
Det stör mig att jag höll i ett par underbara fjäderörhängen igår, men inte köpte dom..

/ NAGELTERAPEUT /

Som jag nämnde tidigare så har det varit en tuff vecka och jag har inte haft annat än naglar snurrandes i skallen! Torsdag-fredag hade jag mina gesäll prov i naglar. Det har varit tufft och riktigt nervöst. Det jobbigaste var igår, att ha gjort klart proven, men fick ändå sitta i flera timmar och vänta på sitt resultat..

Till slut fick vi reda på det, OCH JAG KLARADE DET! Vilket betyder att jag nu nagelterapeut. Ingen förstår min glädje och lycka! Amazing. Det var underbart, jag darrade, svettades, frös, skrattade, var spyfärdig, tjöt som en gris och var sjukt glad och lättad.

Efter två sjukt långa nervösa dagar så var jag i alla fall jätte trött så ingenting passade bättre än bio igår. Bio med älskade storasyster. Såg the last song. Den var sjukt bra, och vad vi tjöt!

Nu har jag i alla fall precis slängt mig i sängen och är typ världens tröttaste tjej! I förmiddags kom Elin hit och fixade naglarna, senare åkte jag till hageby och shoppade. Fick med mig en hel del behövliga saker!

Ikväll vet jag inte riktigt vad som blir av. Antagligen att träffa Olivia och Elin i alla fall. Vi får se vad kvällen har att erbjuda.


VILKEN UNDERBAR DAG

Äntligen lite tid för datorn och bloggen! Det har varit en sjukt tuff vecka.
Jag är så glad och lycklig! Jag har lyckats!

Inatt är den första natten den här veckan jag har kunnat sova. Det var underbart. Jag har ont i hela kroppen efter alla spänningar som har släppt! Jag tänkte berätta mer om det sen.

Nu ska jag ta mig ett långt varmt och skönt bubbelbad och sedan äta frukost. På återseende lite senare!



/ / / /


WOW ++

Jag säger bara WOW.
Nu ska jag duscha och göra mig iordning.
Tack för igår!

RSS 2.0