THIS TIME TOMORROW

Morgonkaffe och musik.
Känner mig rätt så stressad över den här dagen och har inte en aning om hur jag ska hinna med allting. Men, det brukar lösa sig.. Om ett litet tag ska jag plocka ordning lite, ser ut som kriget i mina rum.. Ska även göra mig iordning och sedan åka ner mot staden med Elin för att fixa lite saker. Sedan bär det hem hit igen för att sminka Elin samt ta fina bilder och fixa hennes naglar.

Imorgon är det nyår och jag jobbar 10-15, vilket innebär att jag måste förbereda allting till morgondagen idag! Det känns som jag inte har koll på någonting. Vimsig som tusan. Naglarna är prio i alla fall (ha-ha).

Har även beslutsångest, har hittat ett par grymt fina skor, men jag vet inte om jag ska köpa dom. Måste bestämma mig tills jag är på stan. Phöö, denna beslutsångest. Klart jag ska köpa dom? Min klädsel är inte heller klar inför nyårsfesten. Och sminket har jag ingen aning om. Jag ska sminka mig runt 8.00 för dagen och för hela kvällen. Glitter sitter bäst, så det vore ju bra eftersom jag ska ha det så många timmar.. Men jag gillar inte glitter.. Äh, det löser sig som sagt. Förhoppningsvis ska jag väl tillägga.

Men fy tusan vad jag längtar till imorgon. Allting kommer nog bli så bra. Har skrivit en hel bok nu. Verkligen inte likt mig. Jag som brukar skriva så lite som möjligt...

Ska försöka bjuda på lite fina bilder sedan. Fick ju en systemare i julis. YUMI!

SPYGRÖNT



Yes, spygrönt blev det idag. Gräsligt. Glitter också.
Halva dagen körde jag på glans och andra halvan körde jag på lila läppar till detta.

NU: zzZzzzZzzzz

TUESDAYNIGHT


Dagens makeup. Plommon/Lila.

Riktigt tröttis.. Har slängt mig i sängen och ska sätta på ett par avsnitt DH. Kommer nog slockna tidigt ikväll. Imorgon blir det jöbb igen.

GODMORGON


Fasen vad jag är trött. Och vad jag fryser. Brrh..
Ska göra mig iordning och sedan dra mig iväg för att jobba!

THIS IS ME, MOVING ON


JUICY TUBS


Mini-Juicy Tubs från Lancome
Tips tips! Fyra stycken, helt underbara. Grymt fina och luktar gudomligt

++++


Springer omkring i min leo-morgonrock. Eller vad det nu är. Lyssnar på musik och sjunger. Känner mig rätt nöjd med det mesta just nu. Feel so good. Ska straxt ta mig i kragen och göra mig iordning och sedan fara iväg mot staden. Jag vill ha nya skor.

TODAY'S MAKEUP





Dagens makeup.
Blått över. Grönt under. Strass.

JAG KAN INTE FÅNGA DIG

Jobbat hela dagen lång. Ikväll kom Sandra och Olivia hit en liten sväng för nyårsplanering. Det kommer bli så himla bra! Längtar verkligen ihjäl mig! Julen har förövrigt varit helt underbar. Så otroligt härligt och mysigt, men samtidigt så skönt att det är över nu på något sätt.

Nu ska jag snart gå och mysa ner mig i sängen. Supertrött.

LEKFULLT OCH FÄRGGLATT


Ännu en sminkning med min underbara palette. Färgglatt.
Toppade även fransarna med lite rosa mascara.

OH! LOOK AT THE RAINBOW




Busat med två nya älsklingar idag. Systemisen + Ögonskuggepaletten

RED RED RED





Rött lack med glitter ovanpå. Juliga.
Meningen var att jag skulle haft två snöflingor på naglarna men hittade inga. Istället blev det två små blommor som i alla fall såg lite vintriga ut.

CHRISTMAS MAKEUP



Väldigt lätt sotade ögon i naturfärger med fokus på ett par riktigt röda läppar.

Ögon
MUS M/s White
MUS M/s Vanilla
MUS M/s Deadly
MUS Eyedust Morning Breeze
MUS Cake Eyeliner Black

Läppar
MUS Lippencil Russian
MUS Lipstick Vamp
MUS Gloss Lips Project Playground

CHRISTMAS EVE



Svart med röda detaljer

God Jul
everyone out there!

DAGEN INNAN

Ska väldigt snart springa in i duschen och sedan börja göra mig lite julfin. Idag ska jag fira jul hos mormor och morfar med mammas släkt. Så himla mysigt! Den här julen blir inte riktigt som de andra.. Men jag vet att det kommer bli superbra i alla fall. ♥

Ska försöka visa mina julnaglar lite senare. Blir dock ikväll i så fall.
På återseende alla fina.

HALLONRÖDA LÄPPAR


På med hög musik!! Nu sätter min storstädning igång!

ETT STYCKE ROTTIS



Varit ute och busat med rottis i snön! Nu har hon visst hoppat upp i min säng och slängt sig på alla mina sjuttontusen dekorationskuddar. Bus.

TODAY'S MAKEUP



MUS Cake Eyeliner Black
MUS Glitter Eyeliner Diamond
MUS Microshadow Muffin
Claudia Eyepencil Black

Enkelt snabbt och smidigt.

UHLALA

Sitter här med mitt morgonkaffe och läser modetidningar.
Läste precis mitt Astro för 2011 och det ser rätt lovande ut. Haha nej, nu ska man väl inte lita på sånt, men man får en härlig kick och det känns bra för studen (om det står något bra vill säga). Rätt häftigt att det står om just två olika månader då jag vet att det kommer hända saker. Vem vet, det kanske är sant. Man kan ju alltid hoppas.

Nej nu ska jag ta min kära kaffekopp och gå upp och fixa mina naglar som jag inte tagit tag i än.. I eftermiddag blir det att fara till stan igen. Sista rycket!

OPI


Det här glittriga OPI nagellacket köpte jag igår. Helt underbart! Men blir det lika fint på som det ser ut? Glittriga nagellack brukar vara bra på att luras. Upp till bevis!

+ + + +


Dricker the, lyssnar på musik och pysslar och styr med lite julklappar osv.
Nu har jag varit och jagat julklappar två dagar och det har slutat med att jag hittar en enstaka julklapp och resten är bara massa saker till mig själv. Det är inte lätt.. Imorgon är det sista dagen jag kan inhandla julklappar och jag har en hel del kvar..

Jul är mysigt, MEN, denna stress... Och jag måste verkligen fixa mitt hår. Färgas, riktigt mörkt, och extensions ska i i mellandagarna. Looking forward.

PROJECT PLAYGROUND




Har nämnt det förut och nu gör jag det igen. MUS välgörenhetsprojekt 2011
"Tillsammans med Project Playground har Make Up Store tagit fram ett perfekt glans som passar alla och där alla intäkter går oavkortat till barnen i Sydafrikas kåkstäder."

Läppglanset är verkligen SUPER FINT! Jag själv älskar det till tusen! En perfekt julklapp eller för all del unna dig själv!

GODMORGON

Sitter här med min kopp kaffe.. Har nästan inte sovit någonting på hela natten, och jag har ingen aning om varför? Så mycket funderingar som snurrar. Som vanligt vill säga. Ibland tror jag att jag tänker för mycket. Jag borde sluta med det.

Nu ska jag renskriva lite saker på datorn. Sedan måste jag verkligen fixa mina naglar, ser helt totalt förjävliga ut, måste även ta ner på dom en bra bit. Nu ska jag sätta på musik och fortsätta göra det jag gör!

TODAY'S MAKEUP




Usch, färgerna gör sig inte ALLS rättvisa på bild. Så jävla tråkigt...........

Alla skuggor jag användt är från min 77-palette
Till detta körde jag på ganska mörka läppar. Blandade läppstiften Stage och Magic

SÖNDAG

Och det känns faktiskt verkligen inte som söndag. Ingen söndagsångest dagen till ära. Konstigt, men så himla skönt måste jag säga.

Idag blev det jöbb, efter tog jag en snabbis runda på stan för att försöka hitta lite julisar. Hittade två, mina två första. Det är ju i alla fall en början? Haha fy fan, måste ta tag i det här..

Just nu dricker jag kaffe, pysslar med pappsens julklapp och hade även tänkt pyssla ihop lite fina julkort. Återkommer senare med dagens makeup osv. Ha en fin söndag


+ + + +




Skuggor
Lila från 4-palette - London
Fizz - MUS
Winterland - MUS
White - MUS
Deadly - MUS 
Eyedust Goldglow - MUS

Cake Eyeliner Black- MUS
Strass - Panduro

Rouge - Must Have - MUS
Läppar - Lip Care Mix & Lipgloss Frozen, MUS

B&W


En helt galet trött och hungrig tjej är vad vi har här. Verkligen jätte ont i fötterna också efter att ha jobbat en hel dag i inte så sköna skor.. Gnällig? Kanske lite. Nu måste jag verkligen försöka fixa ihop någonting att äta.. Återkommer senare och ev. bilder på dagens makeup.

ALLTING ÄR MÖJLIGT

Jag har tatt bort allt glitter från mina naglar med bara remover, inget filande alls, inte ens ett litet litet fildrag. Detta bevisar ganska mycket på att det mesta är möjligt, tycker jag.

Lyssnar på musik och ska snart gå in till mitt nagelbord och fixa med mina naglar. Funderar på hur. Julnaglarna får vänta lite till.. Bra dag idag förövrigt. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, tänkte ta ett varmt skönt bubbelbad också. Sedan blir det film och mys, ladda inför en jobbhelg!

Ha en fin kväll

+ + + +




SKAPA



Blev sugen på att skapa/pyssla. Med hjälp av olika ståltrådar/silvertrådar och pärlor så blev resultatet såhär.
Inte bästa bilderna, men ett örhänge och en ring.

DET ÄR SÅ JAG SÄGER DET


Helt underbar produkt som jag missbrukar såhär års när man blir torr som en jag-vet-inte-vad. De doftar ju även gudomligt.

YELLOW



I brist på bilder.. En make jag gjorde någon gång i veckan.
(Som sagt, diamanter och glitter gör sig ju inte på bild. Finare i verkligheten då de blänker).

WAH, WHAT A DAY!


Vilken dag. Vilken jävla dag.. Jag har haft tur med tåg, men nu verkar det ha vänt. Försenade och trasiga tåg hela tiden. I eftermiddags var jag tvungen att byta tåg och blev stående utomhus en och en halv timma. Jag höll helt seriöst på att dö. Jag har aldrig frusit så mycket.. Blä. Nu börjar jag få upp värmen..

+ + + +


SILVERGLITTER




Glitter blir ju aldrig lika glittrigt på bild som i verkligheten. Men, lacket är så fint. Från Mavala

5 FAVVISAR



Dessa är mina favvo-läppstift just nu. Älska färgade läppar.
Vamp,Crust,Sheer Lust,Magic,Stage

Min hy... Igår när jag vaknade så fick jag...

Min hy... Igår när jag vaknade så fick jag en chock när jag kollade mig i spegeln och såg att jag hade stora röda utslag i hela ansiktet. Och ja, kvar även idag är dom. Dock inte lika röda. Men fy vad det kliar och svider. Och huden har liksom rest sig.. Vill knappt visa mig ute.. Idag valde jag även att prova MAC's foundation, vilket kanske inte var det bästa alternativet då den inte är lika täckande. Lätt att vara klok i efterhand. Snart ska jag sminka en asiat för första gången! Mycket kul! På återseende.


TELL NO ONE ABOUT TONIGHT


Dåligt med bloggning. Har haft så mycket. Förra veckan kom både mormor och mamma till Sthlm, mysiga luncher och vandring på staden. Jättemys! I torsdags kväll blev det julbord tillsammans med MUS-tjejerna. Hur trevligt som helst verkligen!

I fredags blev det en heldag med Gabbi och Lina och övernattning på Hägerstensåsen. Underbar kväll med matlagning, vin, idol och massa prat. På lördagen blev det jobb på Make Up Store Norrlandsgatan med Gabbi. Skit kul och nyttigt! På kvällen blev det sedan en riktigt galen och bra utekväll. Igår, var det komaläge.

++++


NEW LIPSTICK


Stage

SMINKA BORT TATUERINGAR



SHALOOM

Crazy day idag igen! Täcka tatuering. Riktigt svårt men väldigt roligt! Bild på resultat kommer! Dock täckte vi inte en hel tatuering, utan bara en del av den. Häftigt.

Förut blev det en liten stanrunda och lunch med Gabbi i Gallerian. Köpte bland annat Stage som jag tänkt köpa hur länge som helst men aldrig kommit till skott(!) Nu sitter vi + Lina i Gabbis lägenhet. Tar det lugnt, prat, tv, godis osv. Ikväll blir det övernattning här i Stockholm. Matlagning och vin står på schemat!

MINI HEELS



Julgranspynt eller till annan dekoration. I min julgran ska det definitivt hänga såhär fint pynt! Jag älskar små detaljer och hur söta är inte dessa. Urgulliga enligt mig!

FROZEN DIAMOND




Bilder:
Martin på http://trendfoto.se/
Två fina bilder från Frozen Diamond Visningen. Gå in och bli medlem på Make Up Store Norrköping
facebook och ta del av flera super fina bilder. Samt massa andra inspirationsbilder, nyheter m.m.


NOTHING









I brist på nya bilder..

....

Jag är inte lika ovetande och tankarna snurrar inte på samma sätt. Men även fast jag fått svar och mer klarhet så känns det nästan konstigare. Jag känner mig väldigt kluven och jag undrar ständigt ifall jag gör rätt. Men jag tror jag gör det. Jag vet det, om det blir som det sägs. Det känns tufft att missa en sådan resa med mina bästa vänner. Det tar emot rejält. Men jag vet att det kommer fler chanser och jag vet att det står kvar. Bara inte just nu. För just nu passar det inte mig. Det kommer bli tufft att vara hemma och slita i kalla Sverige utan er. Men det här är en start på någonting nytt för mig och det känns så spännande. Jag kommer att njuta den dagen ni kommer hem, då ni visar mig alla bilder och jag får höra alla berättelser. Jag hoppas inte att någon känner sig besviken på mig eller liknande och att det kommer förändra någonting. Men det tror jag inte. Jag tycker att det är extremt tråkigt och det vet ni om. Men jag hoppas att ni kanske kan vara glada för min skull. Jag vet egentligen inte varför jag tar upp det här, här och nu. Men det här är någonting som har tyngt ner mig under så lång tid nu och som har snurrat runt i min skalle så länge. Och som sagt på ett sätt känns det som en lättnad men på ett sätt så känns det som ingen förändring alls. Men nu är det bestämt och jag ska försöka se det positivt. Det här kommer att bli bra.


NOSTALGI

Trött tjej här. Har inte sovit på hela natten. Fortfarande för mycket oro. Jag hatar att vara ovetande.

Har precis suttit och tittat på bilder från olika utomlandsresor. Nostalgi på hög nivå! Rätt så mysig känsla! Jag längtar verkligen efter att åka bräda också! Bräda, sol, afterski och så vidare.. Förövrigt, sitter och dricker kaffe och ska snart ta mig i kragen och gå upp och ta mig ett varmt bad och en ansiktsmask.

Imorgon ska mamma och jag ha en mysig dag i Stockholm, vandra i gamla stan m.m. Jag ska försöka hitta lite julisar också!


SYSTEMIS

Varit och kollat på systemkameror. Fastnade för två. Åh jag vill ha en nu nu nu! Jag blir galen. Jag älskar min lilla rosa fina underbara kamera som är kanonbra. Men jag vill ha något ännu mera extra.

Nu väntas en ny vecka och den kommer att bli tuff men förhoppningsvis väldigt rolig. I veckan kommer både mamma och mormor komma till Stockholm så det kommer nog bli kanonmysigt! På fredag skulle det bli sminkjobb på nobelmiddagen, men nu vet jag tyvärr inte hur det blir med den saken.. Nu ska jag fortsätta städa..

+ + + +


BLUE DIAMONDS


ÄLSKAR den blåa färgen på lacket. Dock mycket finare i verkligheten!
Har blandat fram färgen själv, inte sista gången! Inspirerade av det kalla och isiga

SUNDAY AGAIN

Godmorgon. Eller något. Sitter här och fryser som en jag vet inte vad. Söndag och helgen är redan slut. Jag förstår inte vart tiden tar vägen. Igår blev det jobb och på kvällen blev det glögg och spel osv hemma hos Malin. Mys.

Idag är en sån där dag då jag vill göra så mycket igen! Kan inte bestämma mig för vart jag ska börja. En liten städ-förmiddag får det i alla fall bli. Måste städa mitt rum och tvätta mina bebisar som står och skriker på mig. (Penslar)..




Känner att jag skulle vilja skriva av mig. Men jag kan inte. Allting snurrar.

+ +


Naglarna byggda och grunden färdíg. Nu, målas och dekoreras. Slutresultatet får visas imorgon.

HIGH SHINE



Läppglans. Underbart. Perfekt. Som det är, eller över läppstift. L O V E
Namn: Frozen

NAGELFÖRLÄNGNING

Förlänger naglarna, lyssnar på musik och bloggar. Inte illa huh. Visar resultat senare.
Hade tänkt dekorera mina naglar riktigt juliga och med rött i. Men jag ångrar mig, jag kommer tröttna ihjäl mig på det så det får bli senare sen när julen närmar sig lite mer.

Vintriga naglar får det i alla fall bli. Kanske mitt nya glitter? Återstår att se.


GLITTER EYELINER



Ny i min samling. Kalasfin glitter eyeliner. Enkel och smidig att applicera och ger en mycket fin glammig look.

FRIDAY

Dricker kaffe. Idag flyger kreativiteten runt omkring mig och jag vill göra så mycket. Pyssla, måla, fota m.m. Har massa roliga ideer som snurrar runt i mitt huvud. Vet å andra sidan inte hur jag ska hinna med allting. Men det kanske går. Eller kanske inte. Det märks om inte annat.

Idag ska jag försöka bjuda på massa fina bilder.


Föresten. Om någon har tips på någon grymt bra systemkamera så skulle jag bli hemskt glad om ni talade om det för mig.

Love

JULKLAPPSTIPS



" Nu finns äntligen Make Up Stores välgörenhetsprojekt för 2011 ute i butik. Tillsammans med Project Playground har Make Up Store tagit fram ett perfekt glans som passar alla och där alla intäkter går oavkortat till barnen i Sydafrikas kåkstäder. Project Playground grundades av Frida Vestberg och Sofia Hellqvist (prins Carl Philips flickvän) och deras vision är att låta barn få vara just barn ".

Tips tips tips! Den perfekta julklappen! Ett underbart fint läppglans och samtidigt som du ger en fin present så gör du någonting fint för andra människor som verkligen behöver det. Hur fint är inte välgörenhet.

Läppglanset är lite champagne-färgat och som det står ovan så är det perfekt och det passar verkligen alla.


RANDOM NAILS


Mina naglar för ganska så många veckor sedan innan jag fick rycket och klippte ner dem. Helt naturliga. Inget material alls.

+ + + +

Mh det luktar lakrits i mitt rum av doftljus. Levande ljus, musik och varm dryck. Avslappning till tusen.
Skönt. Imorgon ska jag få sova ut och det kom väl behövligt. Jag ska ta dagen som den kommer och bara vara. På eftermiddagen kommer Josefin hit och ska få fina naglar.

På dagen tänkte jag faktiskt ta mig i kragen och göra en redig förlängning på mina egna naglar. Som jag har härdat, som jag har längtat. Nu är det nog dags. Har verkligen inte haft tid för naglar den senaste tiden och jag har fått ett sånt jävla sug efter det! Äntligen! Har saknat det.

Idag har Olivia varit här. Saknat henne. Och igår träffade jag Emma. Saknat henne med. Tänk hur bra ens vänner får en att må. Big love till er alla änglar!

TODAY'S LIPS




Nytt. Sheer Lust. Superduper snyggt. Lila. Ser dock ganska så rosa ut på bild. Ingen läppenna under på dessa bilder. Färgen är galet snygg om du frågar mig. Från MUS

FROZEN




Igår körde jag på en kall och isig makeup där jag inspirerades av nya Frozen Diamond kollektionen eftersom det bland annat var den looken som visades på visningen. (Strassen gjorde sig inte alls på bild).

Jag har användt mig av skuggor från min 77 palette. Även Pollution och Engima som jag blandat med White för att få en ljusare färg. Dessa tre skuggor från MUS.

RSS 2.0