+ + + +


Midsommarfirande spenderades i skärgården med underbara människor. Lyckat!


KLÄNNINGEN

Har fått några förfrågningar om vart långklänningen (några inlägg under) är ifrån

-
Och jag vet tyvärr inte. Haha. Nej men min mammas kusin har en klädbutik/företag och därifrån kommer klänningen. Vet inte vad butiken heter men jag skulle kunna ta reda på det. Den blir din för ca 500-700:- om jag inte minns fel.

/ / / /



Håller på att måla om naglarna. Såhär såg dom ut innan. Marmorering.


HÖG PÅ NAGELLACK

Har inte gjort annat än bott vid manikyrbordet nu på senaste tiden känns de som. But i love it! Ska sätta mig nu och lacka om mina egna. Vill ha något sommrigt och fint nu till midsommar så jag måste klura lite.

På tal om midsommar. Fan vad jag längtar nu! Idag var jag och handlade allt som skulle behövas. God, please ge oss bra väder. Jag, Anna Sara Franzén, JAG, ska tälta. Tro't eller ej. Men jag tror det kommer bli bra. Eller det kommer bli bra.

Imorgon ska jag försöka vistas i solen. Om det blir någon sol. Jag behöver det, har inte blivit mycket solande på sistånde. Nu måste jag kila.


VILLVARADÄR

Jag vill stå där igen. Jag vill stå där igen och bara skrika och sjunga. Jag vill hoppa och skåla och ha leendet upp till öronen. Jag vill alltid bära detta leende och jag vill aldrig lämna känslan. Jag vill stå där med min älskade klass. Stil & Trend's första avgångsklass någonsin. Jag vill känna den lyckan som jag tror vi alla kände. Jag vill vara där. Jag vill vara där och jag vill glädjas och vara lycklig tillsammans med allihoppa igen. Jag kommer aldrig glömma.

Jag vill..


RANDIGT, RUTIGT, BACON, YOU NAME IT



Kalla det var du vill. För jag vet inte. Idag har jag slagit rekord, målat om dom fyra gånger idag.
(Och ja, nagellossning på ringfingret. Men den är på G nu och snart återställd).


MÖNSTER



Mönstrad långklänning. Idag har det blivit långpromenad med Olivia, naglar & kalas hos min fina kusin.


+ + + +

L


LET'S GET CRAZY

I fredags blev det lugna puckar. Först Söderköping, sedan åkte jag Elin Ollis och Johanna hem hit, satt ute och bara va. Det var skönt, det var så länge sen jag träffade Johanna nu med ju!

Lördags blev de crazy party. Jag som inte ens skulle. Men så blev det. Kvällen började med några drinkar hos malin sedan fortsatte det hem till Linda med grillning och ännu mer drinkar. Kvällen fortsatte till Huggan. Natten (morgonen) avslutades hos Malin. Vi kom hem lagom till morgontidningen.



NYA FÖR IDAG



Med blommor, eller ej?


BEAUTÈ




Naglar Naglar Naglar.
Såhär såg dom i alla fall ut för en liten stund sen. Nu är dom visst lite omgjorda.


IM READY TO SHINE

Skulle egentligen behöva ställa mig i duschen och börja göra mig iordning lite smått. Men här sitter jag med en fet kopp kaffe och dunkar musik. Jag trivs. Snart så.

Ska hem till Malin för ett par glas vin ikväll, sen får vi se vart kvällen tar oss. Det ska bli najs. Skulle vilja fixa mina naglar nu lite snabbt innan bara. Hinner jag? Tvek. Vi gör ett försök.

Har haft ett par sjukt bra dagar. I onsdags blev det en heldag hos mormor & morfar med syster. Solning, poolhäng, god mat och pedikyrer. Tordags blev det gransjönäs med Olivia, mys som fan. Igår blev det fika med bästa och en massa fix på stan. Olivia och jag var på resebyrån, hämtade massa shiet om resor m.m. Asien tre månader. Kan det bli bättre? Dont think so.

Nu kilar jag


HI




I torsdags låg jag och Ollis i gransjönäs i ett par timmar på bryggan och bara hade det sjukt bra. På kvällen blev det grillning + Elin.


HEY HEY SUNNY DAY


Nu ska jag och syster hem till mormor å morfar å bada å sola. Hoppas vädret håller i sig för en gångs skull..


= = = =



Det var svårt att fånga detta naglack på bild. Det gör sig liksom inte på bild. Jag lånade nagellacket av Nicco. Det är riktigt häftigt och skimmrar i färgerna guld, orange, brons och grönt. Det ser lite ut som bladguld. Under har jag ett vinrött lack.

Nu ryker dom. Ska dock köpa mig ett likadant nagellack då jag blev kär i det, så ni lär få se mer av det.

. + +

.. Det har ploppat upp lite funderingar i min skalle om att jag skulle vilja utbilda mig till pedikyrist. Men jag vet inte, jag vill så mycket, och jag vill allt nu. Men jag kan inte lägga ut ett X-antal tusen på en makeup artist utbildning och samtidigt ett X-antal tusen på en perdikyristutbildning heller. Jag måste ta en sak i taget. Och det suger ju..

Jag ska alla fall gå några fortsättnings/vidareutbildningar nu i sommar/höst när det gäller nagelterapeut, några specialicerade utbildningar på bland annat dekoration m.m. Det kommer bli awesome!

Nu ska jag måla om mina naglar och sedan ta ett varmt bad!

PAINTED TOES



Fotbad, klippning, filning, polering, peeling, skrubb, inpackning, olja, creme, lack.
Det behövde jag efter en tuff vecka..

COFFE N COCONUT

Kom precis in. Har legat i solsängen med cocosolja och kaffe mest hela dagen. Det har dock varit lite för molnigt tycker jag..


YOU ARE MY CUPCAKE




Sweet cupcakes

SJUNG OM STUDENTENS LYCKLIGA DAR..

Eftersom jag inte uppdaterat någonting under den sista tiden och studentveckan så tänkte jag skriva några ord om det. Det har varit den absolut bästa veckan under hela mitt liv, jag har svävat på moln. Allt har varit så lyckligt, jag har varit så lycklig.

Jag vet egentligen inte riktigt vad jag ska skriva eller hur jag ska formulera mig. Jag vet inte heller vart jag ska börja. Orden underbart, lyckligt och glädje får representera det hela.

Vi har gjort så otroligt mycket. Dagarna har varit de längsta dagarna någonsin, och det är konstigt att dagarna har varit så långa eftersom dom har varit så sjukt roliga, men varje dag har vi gjort så mycket och hunnit med så mycket. Hur bakis vi än har varit så har vi gått upp tidigt och gjort så mycket saker hela tiden.

Allt har varit så lyckat. En fet puss till alla i min klass HVSt3 som har förgyllt min vecka. Och även till alla mina andra bästa vänner som jag haft så sjukt kul med. Det här kommer jag leva länge på.

Jag sitter här och dricker sjukt mycket kaffe och äter passionsfrukt samtidigt som jag hela tiden tittar på bilderna från alla dessa dagar och tänker. Jag sitter och ler, och småskrattar för mig själv. Samt gråter några tårar då och då.  Jag har ett lyckorus inom mig.

Det känns sorgligt att allt är slut. Jag sitter här nu och allt det här som jag har längtat efter i nästan hela mitt liv, allt detta som jag har sett fram emot, det är slut nu, det har passerat förbi. Det känns så lustigt. Men lyckan är obeskrivlig. Och jag måste bara nämna, att, flaket efter utspringet är det bästa och roligaste jag gjort. Alla sånger, alla kramar och all glädje. All sprutande champagne, vilken jävla lycka, vilken jävla känsla!



Bilder från NT


BEAUTIFULLY




Hemkommen från vackra skärgården.

JAGLEVER

Yes i do. Eller mja, ganska tveksamt egentligen. Är i alla fall på landet och återhämtar mig efter den UNDERBARA studentveckan. Fy fan vad allt har varit helt underbart och roligt. Jag har levt i en dröm! Och jag menar det verkligen.


Hoppas ni har lite överseende med att det inte blivit något bloggande på senaste, men nu är jag back on track! Mer bloggning blir det imorgon eller någonting. Nu är jag som sagt var på landet och täckningen suger ju. Nu ska jag slappa vidare, dricka kaffe, äta gott och bara ta det lugnt, tänkte bara titta in lite snabbt på bloggisen.
HERRÅå


RSS 2.0