++



BLUE



GULT - ÄR INTE FULT



Ush va konstiga färgerna blev. Skoja till det och körde med mörkt silverglitter på bryn och fransar, ser dock på bild blått ut. Färgerna gjorde sig inte på dessa bilder för fem korvören. Synd.

NAILPOLISH


Shalom. Hoppas ni haft en bra dag. Det har jag. Såhär ser mina naglar ut just nu. Kass bild och riktigt kasst målade, slängde bara på lite lack innan klubbkvällen igår. Men, tänkte i alla fall visa nagellacket, det är superduper fint och finare i verkligheten. Lacket heter Nadja från MUS

Hello bloggen. Jag hinner liksom inte med ...

Hello bloggen. Jag hinner liksom inte med att blogga men tänkte dra ett inlägg från mobilen. Är påväg hem till Norrkan nu, och är inte alls lika trött som jag brukar vara. Phu skönt.. Dagen har förövrigt varit bra, hoppas eran har varit likaså. Ses vi kanske på MUS & Vilas klubbkväll ikväll?..


- - - -


Kom nyss ut ur duschen och nu är jag sådär trött igen så jag ska snart gå och krama kudden, faktiskt. Förövrigt så sprang jag in på Buttricks förut idag och köpte fetsmink till halloween nästa helg. Kommer bli farligt bra! På återseende.

WHAT A DAY

Insåg precis att jag måste ha tappat mitt älskade Diamond läppstift i helgen när jag tappade väskan. Fan så less jag blir. Mitt älskade.. Min dag har i alla fall varit grymt bra och spännande. Och lite som julafton skulle jag nog påstå. Underbart.

Det var pain in the ass att gå upp så tidigt imorse men jag vänjer mig. På tåget påväg hem kunde jag verkligen inte hålla ögonen öppna. Nu är jag helt slut, och ska snart till tandläkaren. Kul tid förövrigt.. Vet inte om det blir så mycket bloggande idag. Jag har en hel del att fixa och styra med och jag ska verkligen sova tidigt.

NATTY +


Nu ska jag applicera ett sista lager klarlack på mina naglar sedan blir det faktiskt sängen. Föresten så har jag sågat ner naglarna helt nu och på dem har jag ett riktigt mörkt lila lack. Gillar det ruggigt mycke. -Natty Natty

I GAVE YOU ALL


++++

Jättedålig bloggning! Det suger ju. Jag har liksom inte hunnit med datorn. Igår följde jag med min kära syster till stallet i ett par timmar, myste med hästarna, kollade på när hon red och så fick jag rida lite själv, huhu. Tycker det är så himla mysigt med hästar. Jag är inget fan av att rida, men dom är så härliga och gosiga och jag älskar att pyssla med hästarna.

På kvällen blev det massa vin hemma hos Sandra innan Hugo. Och eftersom jag kanske är den klantigaste människan i hela världen så tappade jag min väska. En hel väska(?) Mm, nae jag förstår inte heller hur jag lyckades. Men det gjorde jag uppenbarligen. Så fick gå hem till Sandra igen och leta i regnet, vilket resulterade till att man såg ut som en dränkt katt sedan, så ingen utgång bidde de. Tar igen det nästa helg på halloween.

Idag har jag lirat boll, så himla härligt. Älska känslan. Har saknat det. Nu håller jag på att packa och förbereda lite inför morgondagen. Tåget till Stockholm går uber tidigt. Min första dag imorgon, har lite fjärilar i magen måste jag säga, och det ska bli så jäkla kul verkligen!


Victor tappat sin högervante , säg till om...

Victor tappat sin högervante , säg till om ni hittar den


Jobb, myskväll med god mat och födelsedags...

Jobb, myskväll med god mat och födelsedagsfirande av kusin och nu, tända ljus, en underbar ansiktsmask och nya ELLE. Superskön dag. Imorgonbitti hänger jag med syrran till stallet och på kvällen väntas annat bra!


FOTOGRAFÌAS



Ph. Jag
Black and White_ Två random foton jag precis hittade.

OKT. 21, 2010

Det är egentligen ganska otroligt hur mycket musik kan påverka en på olika vis. Hur man av vissa låtar kan bli glad, ledsen, stressad osv. Hur man kan koppla olika låtar och texter till någon speciell person, eller till någon speciell situation och händelse. Det kan påverka hur man mår. Kom och tänka på det precis nyss när jag satte på Just The Way You Are, jag får något slags pirr i magen av den, som fjärilar i magen, och exakt samma med I Made It, men jag vet inte varför, jag har ingen aning, och jag vet heller inte om det är en skön eller obehaglig känsla but i like it.

Nej nu ska jag iväg. Tjing


LILAC



Jag har använt mig av;

Microshadow Muffin från MUS
Eyedust Empire från MUS
Eyedust Pix från MUS
Eyedust Soot Claudia
Eyepencil Light Brown från HM
Eyepencil Vanilla från MUS
Eyepencil Black från Claudia
Cake Eyeliner från Face
Teleskopic mascara från Loreal


På kinderna Must Have från MUS
På läpparna Lip Care Mix samt Diamond, båda från MUS

SVAR ++

Anonym
Kan inte du lägga upp bilder på dina tatueringar?:) ha det bra! Kramar

Sv_
Jag har visat mina tatueringar förut i bloggen, så någonstans i arkiven skall det finnas, men jag kan absolut göra det igen :)



Anna
jätte bra blogg! :) men skulle inte du vilja lägga upp ett inlägg hur man gör en fin men ganska lätt sotning på ett snyggt sätt ? :) tack.

Sv_ Tackar så jätte mycket och jo det skulle jag eventuellt kunna göra! Håll utkik :)





BUHU

Kom massa saker imellan förut så hann aldrig fixa naglarna. Vilket resulterade till att jag blev arg på naglarna och började bryta bort min förstärkning. Inte bra. Nu är dem i uruselt skick, heeeeelt förstörda, och jag orkar inte göra iordning dom just nu. Det får bli imorgon.. Buhu.

Nae, nu ska jag slänga mig framför tv:n. Inget vettigt för mig. Ciao


IT WILL FOLLOW THE RAIN

Dricker kaffe och ska snart gå upp och måla mina fula naglar. Usch jag är så trött på dom, vill bara slita av dom. Tråkigt väder idag med och jag gör inte annat än går omkring och fryser känns det som. Men jag måste nog endå säga att jag gillar hösten lite, varma kläder, lite mörkt, varm dryck och tända ljus. Så på gott och ont.

Nae nu är det bäst att jag går upp och fixar naglisarna innan jag gör något dumt med dom..

....




Haha, garvar åt hur jag ser ut på bilderna..

Jag har använt mig av;
Hightechlighter Orion från MUS
Microshadow Sunrise från MUS
Microshadow Muffin från MUS
Eyedust Hot från MUS
Eyepencil Vanilla från MUS
Eyepencil Black från Claudia
Teleskopic mascara från Loreal

Har använt mig av färger som framhäver mina blåa ögon,.
På läpparna har jag läppstiftet Crust

FÖRSTÄRKNING




Imorse pysslade jag lite med mina egna naglar. Förstärkning på naturlig nagel. Så fort jag hinner ska dom dekoreras också.

ROTTIS


Nu ska jag åka och hämta den här "lilla" fisen. Sedan ska vi ta en promenad och sedan åka hem hit och mysa!

DON'T LET ME FALL


Redan kväll? Dagen har gått så fort. Imorse/förmiddags blev det naglar. Sedan kom Olivia och Linnea hit för bastu, fika och film. Riktigt mys. Nu gick dom nyss och jag sitter här och funderar på om jag ska laga mig någonting att äta.

Och jag måste förövrigt köpa mig ett träningskort. Det tar emot att gå ut och springa nu när det blir kallare och min astma är pain in the ass desto kallare det blir. Nä ni nu ska jag kila.


SMOOTHIE

Dricker smoothie. Funderar. Fryser.
Riktigt grått och trist ute. Ska snart gå upp och ladda mitt nagelbord.

Har varit en skön och trevlig helg. Jag har klättrat lite på väggarna för att det har varit så lugnt, men nu i efterhand så känns det så skönt, och jag känner mig faktiskt lite utvilad. Idag är det en vecka kvar till skolan börjar. Jag gör inget annat än längtar ihjäl mig. Nä, nu ska jag dricka upp min smoothie och göra mig lite kaffe.
brrrrrrrrrr..


++



Äntligen vaxat armisarna, det hade växt ut en skog på dom. Haha nej, nu ska jag inte överdriva. Skönt var det i alla fall. Myssöndag idag. Ska nog snart bege mig hem till Lellis. På återseende.

MEZE





Igårkväll var vi och åt på en libanesisk restaurang, Meze. Väldigt orentaliskt och jätte god mat. Jätte mysigt verkligen.

SAGOLAND



Har varit på staden med Jesper, nu ska jag göra mig lite fin för att sedan bege mig hem till mormor och morfar på middag. Mys!

LIPSTICK HEARTLESS



 Curella de Vil samt andra elaka disneyfigurer pryder Mac's senaste makeupkollektionen. - Riktigt häftigt


GUBBEN I LÅDAN

Sömnlösa nätter, är det värsta jag vet. Ja, på delad plats med ormar då. Nu är jag skittrött. Jag dunkar gubben i lådan, som förövrigt kanske är min farvorit just nu, och tänkte precis sätta på ett par koppar kaffe. Tänkte nog att jag skulle bläddra igenom nya damernas också och få lite inspiration till mina naglar, då jag såg att det stod om nagelkonst.

Nu har jag gått utan lack i en vecka. Det är faktiskt inte okej. Nu ska dom lackas och bli fina. Jag fick faktiskt lite ideer inatt. Ja, på så sätt är det ju bra med sömnlösa nätter, man kan ju liksom få ut lite av det ibland. Men mja. Nu i efterhand känns det rätt jobbigt att vara så trött.


BE FREE


FOR THE FIRST TIME

Wöh. Igår städade jag verkligen hela dagen låång. Flera timmar. Storstädning av rum samt garderob. Fick för mig att jag ska måla om i min garderob då med. Men mja, vi får väl se. Nu sitter jag här och dricker kaffe och lyssnar på musik. Blev sjukt fint väder så jag ska nog släppa ut mirrarna och njuta lite av solen jag med.

Måste verkligen fixa mina naglar under dagen, vet dock verkligen inte vad jag ska göra. Jag känner mig tom på inspiration. Allt känns tråkigt. Så om ni har tips på vad jag kan göra med naglarna, så fram med det. Vad som helst.


PLEASE DO NOT WAKE ME NOW


who knows I may be dreaming

Ska alldeles snart ta mig i skinnet och gå upp till mitt rum och göra en storstädning. Det behövs verkligen, ser ut som ett bombnedslag. Även min garderob borde få sig en omgång. Och mitt maníkyrbord.. Det mesta helt enkelt.

OH! WHAT A DAY

Jag tog mig nog lite vatten över huvudet imorse när jag sa att jag trodde att det skulle bli en bra dag. För fy fasen vad jag har varit klantig idag. Eller klantig blandat med otur kanske(?) Idag fick jag i alla fall tillbaka min kära iphone. Materiell lycka så att säga.

Nu är det snart desperate.

IF I COULD


Godmorgon
. Dricker kaffe och ska ganska snart gå upp för att göra mig iordning för att sedan bege mig in mot staden och göra bra grejer med Emma. Idag känns det som en bra dag. Ni vet, när man bara vaknar och känner det på sig.

++


Vampire.

ATT FÅ SKRIVA AV SIG

Jag har kommit in i någon fas. Helt plötsligt är det så mycket som händer och så många dörrar som öppnats. Känslor och tankar som snurrar omkring och som gör mig helt yr. Hur ska man kunna bestämma så stora saker nu och hur ska man kunna veta vad som är rätt och vad som är fel nu. Förvirrande. Varför ska man behöva stå inför så stora tunga val nu? Just nu.. Beslut som är helt avgörande. För jag vet inte. Jag vill bara att allt ska bli så himla bra.

I have a dream


SKINNY LOVE

Det är söndag, jag är trött och mitt största problem just nu är att mitt kaffe är slut och jag vill ha mer.. Jobbigt, jag vet. Idag ska jag bara göra sånt som man gör på söndagar, i princip ingenting alltså. Förövrigt så har min helg varit kanon, och vit. I fredags blev det en heldag i Stockholm med Olivia. En sjukt bra dag med en bästa vän, ingen stress, promenader, fika och restaurangkäk, shopping och toalettjagande(?).

Igår var också en bra dag. Långpromenad och kyrkobesök på dagen och chill och myskväll med fina vänner på kvällen. En lugn och sjukt skön helg som verkligen var behövlig.


HÖSTHÖSTHÖST




Höst är vackert.

STOCKHOLM



Hade en helt sjukt bra dag i Stockholm med Olivia igår.

HUVUDSTADEN

Imorgonbitti bär det av mot huvudstaden. El Stockholmo tillsammans med bästa.
Kommer nog bli en kanonbra dag!


IBLAND, IBLAND INTE


++



Blää

NO INSPIRATION

Känner mig ganska så tom. Dagen började dåligt och det är riktigt skitväder ute. Har suttit och tittat på massa bilder från olika utomlandsresor.. Jag känner mig jäkligt tråkig och ingen kreativitet för fem korvören.

Just nu målar jag mina fula naglar i en ful färg. Positiv tjej? Mja, sådär va

BONJOUR À TOUS AMENDE


Sitter här och dricker kaffe och larvar mig. Haha, ibland älskar jag min egna humor. Kom hem för ett tag sedan. Sov hemma hos min fina syster inatt ♥ . Ska träffa Emma idag, om hon vaknar någon gång så att säga.

Inatt drömde jag att någon tog min remover, och det gick inte köpa någon ny någonstans, paniiiik..


++++



Tidsfördriv. Bakat.

JUST A DREAM

Wäh. Sitter här helt slut, varvar ner lite efter ett ganska så pissjobbigt träningspass på crosstrainern. Ganska så måttligt tråkigt träningspass, jag föredrar nog att träna ute i naturen istället då man förflyttar sig och får se olika saker. Men jag dunkade en sjukt bra spellista på spotify och ställde crosstrainern framför tvn så tiden gick förvånansvärt fort måste jag säga så helt ok endå.

Förövrigt så älskar jag det här höstvädret och ska nog göra mig lite kaffe och sätta mig ute ett tag.


WW


+ +


GAH´ Nu har jag precis lagat mat. Sönderbränt och kolsvart, men det är så jag vill ha det. Jag var ute och sprang innan, och det gick bra, men mina hålfötter is killing me totally. Smärta. Men bara köra. Nu ska jag sminka mig för att sedan träffa Elin och Olivia.

Tyckte förövrigt att bilden ovan blev jäkligt cool

MORNING BREEZE

Godmorgon. Fy vad jag är trött. Och fryser. Denna morgon höll sängen fast mig, den ville verkligen att jag skulle ligga kvar. Ibland är jag verkligen så pinsamt morgontrött. Jag ställde min klocka på fem larm. Om man inte avaktiverar larmen så fortsätter det tjuta var femte minut. Klockjäveln ringde fjorton gånger, sedan fick jag nog.

Nu sitter jag här med en kaffekopp och har precis ätit frulle. Om ett tag ska jag byta om för att gå ut och springa. Dålig bloggning i helgen, som förövrigt har varit sjukt bra. I lördags blev det födelsedagsfirande av Linda med härligt folk. Riktigt lyckad kväll!

Fan vad jag vill flytta. Börja om. Stockholm kommer det bli, så småning om.


CHERRY


Nu ska jag mysa ner mig framför tv:n med den här godingen som jag förövrigt precis köpte på en nyöppnad affär på hageby, mix mat. Mat från olika ställen i världen som Thailand, Filippinerna m.m. Massa mumsiga och exotiska matvaror. Älska utländsk mat!

++

Vilken dag. Vilken tråkig dag, men så jäkla skön. Jag har druckit kaffe, lyssnat på musik och haft tända ljus hela dagen. Grått och trist väder. Jag har målat hur länge som helst och fått massa inspiration. Nu ska mamma och jag åka och hämta thaimat. Ikväll blir det en massa mys

RSS 2.0