Idag smäller det! Du har väl inte missat M...

Idag smäller det! Du har väl inte missat Make Up Stores visning ikväll 18.30 i Dominogallerian. Exklusiv visning med både hår, smink och kläder. Perfekt för dig som behöver ny inspiration! Efter visningen kommer Make Up Store samt Vila ha extra öppet och ha 20% rabatt på allt i butikerna! Alla är varmt välkomna!


WHITE CHRISTMAS

Min dator är segis och jag blir sur.
Annars, dricker kaffe i mängder, lyssnar på julmusik och har kladdat ner hela min vänster hand-och arm med massa motiv och smink. I just can't get enough. Kul att få bort sen förövrigt.

Snart ska jag dunka på bättre musik och ta mig i kragen och storstäda mitt rum samt rensa bland massa skit. Efter det ska jag dricka massa the, tända ljus, ansiktsmask och massa annat bra.

Igår efter atcupen åkte vi hem till Ewe för massa mys. Bästa sällskapet, glögg, lussekatt och ett glas rött. En perfekt kväll. Uppskattas till tusen.

WC EVENT







En liten bildbomb från eventet på wc i torsdags. Superkul

PSST!


Make från förra helgen. Ingen bra bild.
Ögon - Deadly, Diva och rouget Must Have. Meteor samt Cake Eyeliner. Extrema fransar Peak Over
Läppar - Läppenna Sharp Rose och blandat läppglansen Rio och Plum
Allt från MUS

Tips! Tänk ett steg längre! Rouge behöver inte bara användas som rouge, utan kan användas som ögonskugga, till läppar om du blandar med läppglans och så vidare, och tvärtom. Tänk då hur många rouger du då helt plötsligt har, hur många läppglans m.m.

NAILPOLISH



Jag är svag för lila
Här har ni ett tips på ett underbart nagellack från MUS vid namn Lina.

+ + + +



Två bilder från eventet i torsdags.
Lördagmorgon och jag ska snart börja förbereda mig inför atcupen. Veckan har varit bra, otroligt stressad och haft väldigt mycket hela dagarna. Igår skulle jag ha jobbat direkt när jag kom tillbaka till Norrkan men det gick inte. Skit tråkigt, men aldrig mått så dåligt.. Ska i alla fall försöka hinna med lite bloggning nu i helgen.

Shalom! Sorry för sämst uppdatering men de...

Shalom! Sorry för sämst uppdatering men den här veckan har varit fullt upp och kommer även fortsätta så.. Sitter här med Ulrika, har precis käkat och nu dricker vi kaffe! Ikväll blir det att jobba på ett Event här i Stockholm, ska bli sjukt kul! Ha en bra dag. På återseende


HÅRFÄRG

Sitter här med massa hårfärg i håret och lyssnar på go musik. Det är verkligen för mörkt ute för att klockan bara ska vara tre. Dystert. Men nej, jag ska inte vara negativ. Även om jag känner att jag gärna vill vara det nu. Ikväll blir det fest för Lellis som snart kommer att lämna oss i några månader.

Kvällens klädsel är oklart. Jag har panik för jag har verkligen ingen aning. Make;n är däremot lite mera förberedd i alla fall.. Nej nu är det dags att tvätta bort min hårfärg. Se hur det blir. Spännande.

. : .

Morgonen började inte bra. Yr, halsont, kunde inte greppa saker, och sedan slutade det med att jag råkade slå sönder porslinsprydnader OCH jag ramlade i trappan. Tur att inte dagen fortsatte så, för förutom detta så har dagen varit bra.

Fika med Ollis, Malin och Frida hann jag med idag med. Fick med mig en kärlek hem också. Pälsjackan. Nae, nu ska jag äta knäcke och se PH. PUSS 

MATT SVART


TODAY'S LIPS




LOVE LOVE LOVE!
Läppstift -Magic   &   Läppglans -Plum

Båda två från MUS.

VINTERLAND


Nu är det ju inte ens höst längre utan nu är det ju fasen vinter.. Blandade känslor. Bra dag förövrigt. Förstod inte vad som hände imorse när jag gick upp, jag vet inte ens om klockan ringde, jag var helt borta. Kallt var det också. Usch. Nu ska jag bädda ner mig med en filt och en kopp te i soffan framför gårdagens DH jag missade.

+ + + +


STRASS STRASS STRASS


Strass är ju helt underbart i alla dess storlekar och färger.
Jag själv använder det mer än gärna som dekoration till både Makeup och Naglar

IT WAS REALLY NOTHING

Det är redan mörkt ute. Eller redan och redan, det har ju inte ens blivit ljust idag. Jag sitter i alla fall här och dricker kaffe och lyssnar på en sjukt bra spotifylista. Söker lite inspo på Internet också.

Funderar på om jag ska gå upp och ta mig ett bad för att värma mig lite. Det behövs ju.

NAGLISAR


Mer turkosa och mer glittriga i verkligheten.

FIZZ AND SPRUCE



Två favvisar som jag använt flitigt den senaste tiden. På den första bilden ser ni gårdagens makeup där jag bland annat använt dessa skuggor. Ljusgröna skuggan heter Fizz och mörkgröna/militärgröna heter Spruce.
Underbara om du frågar mig. Från MUS


SUNDAY MORNING COFFEE

Godmorgon! Usch jag kan verkligen inte sova länge på mornarna längre! Kanske inte så konstigt egentligen. Nu är helgen snart slut, insane! Jag blir alltid lika förvånad över hur fort tiden går. Helgen har varit bra och mysig, familjemys, shopping m.m.

Nu dricker jag kaffe och håller på att pilla bort mitt nagellack, så det är precis vad jag ska fortsätta med. Hoppas ni haft en bra helg ni med!


HI FRIDAY


Shalom. Fredagkväll och jag är verkligen fredagstrött, det är någonting speciellt med den där känslan. Idag har det varit en bra dag. När jag kom hem idag åkte jag bara hem och hämtade bilden för att sedan åka och träffa lill sis + kusinerna. Tindra skulle på Disco så då blev det smink och naglar, så himla fin!

Nu sitter jag i soffan och slöar och ska äta thaimat i min ensamhet.. Sedan blir det fredagsmys. Ha en fin kväll!


DU ÄR BARA EN AV MÅNGA MÄNNISKOR JAG DRÖMT OM

Lyssnar på fin musik och sitter i min egna lilla värld.
Igår hade jag en ego dag när jag kom hem med en massa mys med tända ljus, musik, skum -och bubbelbad, manikyr, pedikyr, ansiktsmask osv. Lever lite på det även idag. Inte ofta man hinner med sig själv, men igår så. Det förtjänade jag verkligen efter dagen.

Nu har jag precis målat om naglarna. Igen. Jag kan verkligen inte ha korta fula naglar. Jag får måla om dom varje dag då jag pillar och förstör dom hela tiden. Snart blir det långisar igen! Ska försöka härda liiiiite till bara. Nu ska jag hoppa in i duschen!

KROPPSKONST



Lovade ju att visa bilder på mina tatueringar här i bloggen för ett tag sedan (förlåt att det tog ett tag innan jag tog mig i kragen). Så, here we go. Blommorna på foten är min första den gjorde jag för ca 1,5 år sedan och den på armen snart 1 år sedan tror jag. Har visst inte så bra koll.

HÅR


Nu är det bestämt, i helgen är det jag som färgar håret riktigt riktigt mörkt igen. Extensions får det gärna också bli. Vill verkligen ha tillbaka håret på bilden mer än det mesta

SO COLD

Brrr kallt. Kom precis upp ur ett varmt och skönt bubbelbad. Druckigt mängder av turkiskt the och har tänt en massa ljus! Mys.

Idag har jag nog inte gjort annat än fryst konstant. God. Snöstorm för tusan! Usch vilken jobbig dag det har varit på grund av det. Óch alla verkar vara glada av att de kommer snö? Jag förstår inte. Det blir bara slaskigt och blaskigt ute och så förbannat kallt. Jag är en frusen människa.. Lite bättre var vädret i alla fall i Norrköping än i Stockholm..

Nu ska jag plocka ordning lite på mitt rum och sedan mysa ner mig framför DH med ännu mera the!

SIS




Min vackra syster som jag make:ade i helgen.

BLUE EYE


Har precis satt mig i sängen framför tvn och tänt massa ljus. Bland annat ett nytt jätte stort doftljus som luktar lakrits. Mh så himla mysigt! Var på ikea förut med mammi och syster och shoppade lite pyssel och lite saker till rummet osv.

Nu letar jag lite inspirations bilder tills imorgon!

Shalom. Måndag och ny vecka nu igen. Vilke...

img_0162 (MMS)

Shalom. Måndag och ny vecka nu igen. Vilket jag ser fram emot. Helgen har varit bra och så lugn och skön verkligen! Lovely. Nu sitter jag på tåget och dricker kaffe. På återseende. Ciao


RANDOM


Har sån huvudvärk. Icke kul. Har precis duschat och ska snart tvätta lite penslar. Sedan ska jag slänga mig i sängen och kolla DH och Paradiset! Imorgon är det fredag, så jäkla skönt. Allting går så läskigt fort hela tiden..

TODAY'S LIPS


HUR?

Jag kom hem för ett litet tag sen och är supertrött, och alltid när jag är trött så är jag klantig. Okej det kanske inte är någon ursäkt efterosm jag alltid är klantig och kommer nog alltid vara...

Men. Jag tappade i vilket fall ett helt mjölkpaket på golvet, vilket resulterade till mjölk överallt. När jag städat upp det går jag för att hämta ketchupen och ska ställa in den när jag tappar den också, korken går sönder och det är ketchup överallt. Hur lyckas man..

HAPPY FACE

Just nu sitter jag här och bara är glad.

När jag kom hem till Norrpan igen var det bara snabbt hem och sedan kom Elin och Ollis hit för lite mys och fika. Trevligt. Nu har jag precis duschat och ska snart tvätta mina penslar och sedan måla naglarna. Sedan blir det några avsnitt DH innan sängen.

Just nu känner jag mig så glad. Jag har stora mål och visioner och jag kommer göra allt som står i min makt för att bestiga bergstoppen. Taggad till tusen!

+ + + +


STRASS


Rött läppstift, Vamp från MUS och röda strasstenar.

Kom precis hem. Dricker kaffe och försöker piggna till. Går inte alls särskilt bra.. Tuff dag. Om ett tag blir det att bege sig iväg för att jobba..

SPARKLING DIAMOND

DS

Den här lilla fina bollen är en nyhet från make up stores vinterkollektion. Denna produkt kan du använda som lite allt möjligt som till exempel läppglans, highlight på kinderna, ögonskugga, primer m.m.

Den har redan blivit en favvis för mig. Gillar den skarpt. MUS 135kr

Påväg hem. Dricker smoothie och är hur trö...

img_5215 (MMS)

Påväg hem. Dricker smoothie och är hur trött som helst. Det har varit mycket i helgen, vilket har resulterat till för lite sömn. I eftermiddag ska jag verkligen vila, behöver det mer än det mesta. Ska försöka hinna med lite bloggning.


RSS 2.0