/ HOLA /

Hola! Gissa vad jag gör? Haha jag tänker inte ens skriva det.. Kort dag i skolan som bestod av nationellt prov i engelska b. Kom hem runt elva och då satt jag lite i underbara solen. Kom på mig själv att jag har suttit med en kaffekopp i handen enda sedan frukosten, 6-7 koppar och klockan är bara två. Ska nog ta en paus nu. Bara en liten..

Å föresten så såg jag nyss filmen från våran modevisning, från norrköping fashion week. Jag vill igen igen igen! Alla modellerna var så himla duktiga och fina! Fick även en skiva med massa bilder som duktiga Emma har tagit! Kul kul kul!

Och guess what?! Idag ska jag damma av mina fotbollsskor och sparka lite boll! Länge sen nu. Kom nyss fram till att det var över ett halvår sen, är det sant? Känns som igår. Haha fy fan jag kommer vara pinsamt dålig. Förhoppningsvis kommer nog min bollkänsla fram efter några träningar.

Nu kommer sis och ska fixa sina naglar.

Puss och Gull!


+ MAKEUP +




Dagens. Jordnära naturfärger


/ # / #

Kaffe, plugg och musik. Fasen det börjar kännas som en daglig tradition nu. Men snart är skolan över. Föralltid. Det känns skönt. Underbart rent ut sagt. Jag börjar bli lite spänd på min student klänning.. Den kommer ju aldrig och jag är nervös att den inte ska passa..

Och balklänningen går sådär, eller egentligen bra, men lite småsegt, man har ju inte allt för mycket tid direkt.. Men nu ser man i alla fall att den är en klänning. Lite små redigeringar som ska göras, ta av lite på längden och fixa urringningen i ryggen. Sedan blir det att börja på fodret.

Haha jaja, jag känner mig så yr. Nu ska jag forstätta pluggandet.
Love

/ PENSLAR PENSLAR PENSLAR /





Några av mina små skitiga bebisar..


+ + + +


Dålig bild.


I'M PERFECT JUST THE WAY I AM.

Har slängt mig i sängen och äter turkiska peppar godisar. Yumii Yumi. Och så pluggar jag. Lång dag i skolan som sagt, på lunchen blev det halvars med Linda och Emma. Vilken svullodag. Inte bra..

Nu känner jag mitt trött och sliten och jag har ont i huvudet. Ikväll blir det en riktig mys och slappkväll. En riktigt bra tvkväll är det också. Nu hade jag i alla fall tänk plugga lite till och sedan ska jag försöka hinna med att fila bort min vita permanenta gel. Redan tröttnat.. Men kanske blir det att köra på amrikanskt med någon snygg färg? Maybe baby.

På återseende.
Love 


/ ONE IN A MILLION /


TRÅKIGT? SVAR: JA... PLUGG


/ NAIL INSPO /


Hur söta naglar?


/ ITS TOO LATE /

Dagen började bra. Sovmorgon. Bra humör. Kaffe. Sol. Kort skoldag. Men när jag var påväg hem från skolan fick jag sjukt ont i huvudet och det bara snurrade. Nu är det lite bättre, men fortfarande lite huvudvärk. Försöker plugga lite. Ska göra mig en latte macchiato.

Har redan fått sårskorpor på tatueringen och snart lär det sjukt kittlande kliet komma. Och om det blir så så vet jag att det kommer bli pain in the ass eftersom jag är omöjlig när det gäller att pilla och klia.

Imorgon är det en lång skoldag. 8-18. Och kundpass. Inte långt kvar till nagelterapeutsprovet nu. Jag är såå nervös eftersom jag är jävligt känslig när det gäller press och mitt huvud kan ibland gärna få en blackout..

Nae nu ska jag ta och plugga vidare. På återseende


BIRTHDAY/PARTY

   

Bildbomb från gårdagen.

Tack för en underbar kväll/natt!


TILLÄGNAT DEN BÄSTA

Sitter här och tjuter.
Varm i hela kroppen. Rysningar. Gråter. Skrattar. Gråter. Skrattar.

Igår fick jag världens bästa födelsedagspresent, av världens bästa vän. Emma. En bok, om bara oss två. Minnen, tankar, bilder och en massa annat. Jag har precis läst den, och som sagt, jag är helt tagen..



Nu är mina ögon helt igensvullna. Tänkte bara tillägna detta inlägg till Emma. Du är min bästa och kommer alltid att vara. Det är sjukt hur mycket knäppa, dumma, roliga saker och upplevelser vi har gjort/varit med om tillsammans. Och precis som du skrev, våran vänskap är oövervinnerlig och vi vet att vi har varandra. Hur som helst. Jag är så glad och tacksam över att jag har just dig. TACK! Du är en ängel! Och du är fan i mig bäst!


/ LIKE IT /


/ BUTTERFLY FLY AWAY /

Stress stress stress! Sitter på golvet här och undrar vart jag ska börja. Samidigt som det mesta är gjort, så har jag det mesta kvar att göra. Fattar ni? Jag fattar ingenting.

Jag ska nog börja med att lägga i min färg i håret nu i alla fall. Magen kurrar ihjäl sig och jag är svin hungrig, samtidigt som jag mår illa. IKVÄLL BLIR DET PARTY i alla fall.

Linda kommer om ett tag och resten av tjejerna rullar in vid 19. Party här och sedan vårt älskade Hugge. Nae nu ska jag göra någonting! Hoppas vi ses ute ikväll lovers.

Föresten, min nya gadd är awesome!

Pussilull


? + ? +


Till chinos eller skinnbyxor?!
Det är fan frågan..


/ HERE COMES THE SUN /

Äntligen sol. Sitter här hemma och dricker kaffe. Ska plugga lite. Ingen praktik idag eftersom vi har haft nationellt prov. Skönt som fan att vara av med. Så jäkla underbart med helg nu, lovely! Längtar till imorgon. Då blir det pang!

Såg att jag hade lagt upp mycket fransk maikyr-naglar. Vilket är lustigt eftersom jag endast har fransk manikyr riktigt sällan. Vilket måste betyda att jag är väldigt dålig på att lägga upp bilder på mina naglar. Bad.


Skit tråkigt att se bilder på mina naglar tycker säkert ni? Men det skiter jag i. As kul tycker i alla fall jag, och det är huvudsaken. Ikväll blir det antagligen tatueringsmässan. Sedan får vi se vad kvällen har att erbjuda. Lugnt ska det bli i alla fall. Kund imorgon 10.00
.Love sara


/ FRANSK /



Som sagt, gjorde förlängning tippar igår. Blev även fransk med permanent gele.

Och kolla inte på mitt missbildade ringfinger. Jag har nämligen nagellossning, och vilket rent ut sagt gör bajsont.


/ NAGLAR , NAGLAR /


Innan förlängningen igår.
Korta, vita.


/ REDHEAD /


Har alltid varit en sucker för rött hår. Fan vad jag saknar mitt röda ibland..


INSPO


+ + ++


my new weekday-love


WHATS WRONG WITH THE WORLD, MAMA?

Vilken dag. 8-17.30 insane. Hade i alla fall lång lunch så då blev det thaibuffé med brudarna, sjukt gott var det. Efter det var det kundpass. Nu har jag precis städat mig rum och ska göra mig en macka och lite te. Sedan ska jag faktiskt slänga mig i sängen och se på allt bra som är på tvn.


Måla om naglarna också ofc. Dom ser förjävliga ut nu, blir ofta så när man har haft kund. Jag har kvar mina korta fula naglar. Det blir långa till helgen iaf. Vet dock inte vart jag ska hitta tiden till det, men det brukar lösa sig.

Nu ska jag tvätta bort kladdet i ansiktet. Blir nog inte mycket mer bloggning ikväll.
Love sara


/HEAVEN/



Bilder från fashiontoast
Detta ser inte fyskam ut..


/BLOGGFESTEN/




Charmerande bilder? Svar. Nej. Från bloggfesten för någon helg sedan.


BIRTHDAY/GIFT


Den är faktiskt underbar¨


SHALOM''

Sitter här dränkt i miljoner papper ock böcker - plugg. Fy fan jag spyr. Jag är i alla fall när som helst klar med det här arbetet. Sedan återstår det bara miljoner till..

Jag vill ha helg. Nu nu nu. Fredagen kommer bjuda på tatueringsmässan, ska bli riktigt najs. Lördag blir det en skydundrande party kväll/natt. Längtar längtar. Och det är bara måndag just nu. Hur ska jag klara mig igenom denna långa tråkiga vecka? Jag bara undrar..
 
Idag har jag äntligen bokat ifyllning till tatueringen. Det gillar vi. Även nästa är på g! Nae nu är det top model. Sedan svenska hollywoodfruar. Och samtidigt plugg då(...) Efter det blir det att sussa. Lång dag imorgon.


MUPP

För mycket plugg. Galen nu


NÖDEN/HAR/INGEN/LAG



NAILS NAILS NAILS


fashiontoast
Inspo.
Förra året hade jag nästan alltid vita naglar. Sedan tröttnade jag. Men blev lite sugen nu igen när jag såg bilden. Kanske blir det att lacka naglarna i vitt ikväll-


/STOCKHOLM/




Bjuder på lite mindre vackra bilder från besöket i huvudstaden..


/INSPIRATION/

Sugen på att flytta. Inreda mitt eget. Såhär skulle min lägenhet mer än gärna få se ut. Ljus. Öppen. Stilren.

BLOGG/TORK

Har varken haft tid, lust eller motivation till att blogga. Och jag har det inte nu heller. Eller? Jag vet inte. Men jag gör det ju i alla fall.

Jag hade en toppen bra födelsedag i torsdags. Dagen började med skola, sedan blev det mys och fika med Linda, hemma hos henne i solen, fick finfina presenter, thanks my love! Efter det blev det fika med Malin på fräcka, även Olivia och Elin tittade förbi ett tag. Dagen avslutades med god mat och födelseagsfirande av familjen.

I fredags var det praktik. På kvällen var jag barnvakt åt lil sis. Vi lagade mat tillsammans och myste. Igår blev jag firad av pappas släkt, riktigt roligt och mysigt det med. På kvällen blev det girls night only, Elin Olivia och Johanna kom hit en stund och myste. Försök till vattenpipa rökning också, det gick dock inte så bra denna gång.. Tråkigt. Länge sen nu, snart siwan, är din period inne.

Just nu sitter jag och gör inte ett jota. Ska börja plugga så fort jag bara hittat lite motivation. Håller på att försöka få bort mina naglar, min förlängning har gjort sitt. Det är riktigt jävla jobbigt att ta bort dem. Så nu blir det i alla fall korta naglar ett litet tag. Tills på tisdag möjligen? Mohah.

Gud va mycket jag har skrivit för att vara mig. Och så förbaskat ointressant inlägg.
Nu ska jag kila ner och koka mig lite kaffe.
Talk to you later

LOVELOVELOVE


/B-DAY/


Morning. Det här kommer nog bli en bra dag. Nu ska jag dricka kaffe.


¨SUNSHINE

Fasen vad underbart vädret är! Hur glad blir man inte och hur mycket energi får man inte. Love it. Jobbade efter skolan och det gick bra. Nu gör jag inte ett skit. Läggdags snart. Dyng trött

Imorgon är det kortkort skoldag, sedan blir det fika med Malin, hoppas det är fint väder så man kan sitta på uteserveringarna. Sedan ska jag bli firad. 19 år är vad jag blir imorgon. Igår fick jag för mig att jag fyller 20. Men så bra var det ju faktiskt inte. 19 år. Mellanålder. Mja men det är väl kul det med. Ellör

Nu ska jag nanna. På återseende imorgon. Sleep tight

¨COME/AS/YOU/ARE


/SKOLA/

Sitter i skolan. Håltimma. Men börjar snart igen, då blir det långhår. Jag som trodde att vi skulle ha makeup idag så nu har jag släpat på mina penslar i onödan. Inte så jobbigt tycker säkert ni, men jo de tycker jag. Bad.

Min morgon var inte bra, försov mig, missa bussen, hade inga kläder att ha på mig så jag hade panik. Slängde på mig några kläder i alla fall och blev rätt nöjd. Gick ner och åt frukost. Spillde dricka över hela kläderna.

Med en kopp kaffe kändes i alla fall hela dagen lite bättre. Ae nu börjar jag. Sedan blir det jobbilijobb. Äntligen, de va ett tag sen nu. Älskar att vara på KappAhl. Ae nu börjar jag. Maybe latero.

INSPO



src783                                                                                          
 Älskar hennes bilder. Amazing.                                                       


WHATCHA/SAY



YOU/ARE

Jag lever. Faktiskt. Orkade faktiskt starta datorn dagen till ära. Kom hem för ett litet tag sedan. Lång skoldag. Lilla nagelterapeutsprovet. Håller på å städa lite nu, såg ut som ett bombnedslag. Hela min garderob låg utspridd på mitt rum skulle man kunna säga (ja, igen). Men snart har jag städat klart, och då blir det plugg. Som alltid. No life

Ikväll är det DH, äntligen. Missa förra tisdagen, inte okej. Känner mig helt blek. Jag känner mig nästan sjuk, för att jag är så himla blek. Jag måste sola. Jag solar aldrig solarium, men nu måste jag, någon enstaka gång. Panik.

Nu ska jag i alla fall koka mig en stor fet kopp kaffe. På återseende


I/DON'T/KNOW


THE/WORLD

Kom precis hem från Hageby. Dricka inhandlat. Mobilskydd inhandlat, haha nu har jag ett rosa skydd, en plastgrej på rutan och ett silikonfodral över, nu ska väl ingenting kunna hända min mobil?! Jag ska skydda den med mitt liv i swear. Ingen korsett/buister som jag letade efter hittade jag. Fuck that. Så nu får jag verkligen tänka om med klädseln.

Nu ska jag i alla fall springa in i duschen. Sedan bär det av mot Natta, där ska vi pimpla vin och tagga inför bloggfesten ikväll. Det blir nog en riktigt bra kväll tror jag. Jag hade tänkt att jag skulle försöka komma ihåg att ta med mig kameran med. Ae bråttom nu, busy tjej!


HI/FRIDAY

Har inte blivit mycket tid för datorn nu senaste dagarna. Full rulle så att säga. Stockholm i onsdags var great! En sjukt bra och rolig dag. Fina sångröster i bilen, shopping, fika, restaurang mm. Hur bra som helst. Nu kom jag precis till mamma, håller på och packa upp lite. Snart kommer farmor hit och ska få förstärkning och dekor.

Ikväll blir det den omtalade bloggfesten. Jag tror att det kommer bli så bra. Ska försöka hinna med att åka ner till stan/hageby en snabbis och kika efter en sak. Dock tvek om jag hinner. Nae nu har jag brådis. Senare ska jag verkligen försöka hinna slänga i min toning i håret, ser förjävligt ut just nu.

Nu är det vaxning som står på schemat. Hörs kanske latero.
Love sara

El stockholmo! Fikapaus nu sedan fortsätte...

img_6807 (MMS)

El stockholmo! Fikapaus nu sedan fortsätter shoppandet! Latero


SLEEP/TIGHT

Mobilblogga. Jo, det fungerade ju tillslut. Men hur får jag bort inlägget nu då? Det var ju bara "test" så att säga. Jag fattar ingenting. Förhoppningsvis lär jag mig.

Har precis städat igenom rummet lite. Har dock min makeup-hylla kvar. Men de går snabbt. Sedan ska jag göra mig sovklar och slänga mig i sängen för att se på AA. Imorgon blir det att gå upp tidigt. Kanske blir det mobilbloggning under dagen, mohah ;)

Jag är så sjukt törstig just nu. Så sugen på kallt vatten. Men jag vill ändå inte dricka, jag vill spara mig så jag blir helt sjukt törstig, för då blir ju mitt vatten ännu godare! Undra om jag är konstig. By the way. Sov gott änglar.

Försöker mig på att mobilblogga. Hur går d...

img_6807 (MMS)

Försöker mig på att mobilblogga. Hur går det mohah


/TTO/


/ / / /


/MAKEUP/



 ++ Eyeliner
                           ++ Naturligt färgade läppar

Fokus på ögon. Markerat, forma och skaffa en intensiv blick. Kattögon-inspirerat. Korallfärgade nyanser på läpparna, även nude-färgat -och champagnefärgat. Pastellfärger, jordnära och även metallicfärger i all ära.
 Detta kommer ni definitivt se på mig i vår. Love it


YOU ARE MY .... SOMETHING

Vaknade 07.00 - bussen går 07.15. Good job. Försov mig och jag hade prov (jaa, på lovet). Men jag hann, så tro fan att jag var snabb. Nu sitter jag hemma hos mammi, dricker kaffe och ska snart börja plugga. Lite senare på förmiddagen kommer Elin hit. Då ska hon få finfina naglar. Förlängning, tippar.

Måste verkligen fixa mina egna naglar också så det är precis vad jag ska göra när E har varit här. Fila, fylla utväxt, lack & dekor. Imorgon blir det el stockholmo över dagen tillsammans med mina bästa. Liten roadtrip så att säga. Men snälla ge oss sol imorgon då. Det blir bara så mycket mysigare då.
Nae nu ska jag pluggilugga. På återseende lovers


..kan varken leva med, eller utan


WINTER/IN/SPRINGTIME

Godmorgon. Sitter här med min ELLE tidning som jag kom på att jag inte läste klart sist. Och morgonkaffet såklart. Imorse när man vaknade och tittade ut genom fönstret så såg man snö?! Ingen vacker syn alls. Jag som hade hoppats på en skön dag och en långpromenad i solen. Men icke. Det får bli en långpromenad i blasket. Inte alls lika kul. Eller så får det kanske får blir crosstrainern istället. Vi får väl se..

På tal om annat. Fasen vad mycket snyggt det finns just nu. Jag vill shoppa ihjäl mig. Kläder, smink, inredning, everything. Om man badade i pengar så skulle jag. Föresten så fick jag ett par underbart fina skor av pappa härr om dagen. Jag önskar att vädret kunde tillåta mig att använda dom nu bara. Och jeansshorts.




"SUMMER IN WINTER, WINTER IN SPRINGTIME. YOU HEARD THE BIRDS SING, EVERYTHING WILL BE FINE"

+ + + +


SWEET/DREAMS

Nu är det slut på pluggandet för ikväll. Har satt på lugn musik, släckt ner och tänt massa ljus i rummet. Det är mysigt. Jag älskar levande ljus. Imorgon blir det att sova ut. Sedan blir det en skyjävla lång powerwalk. Och en massa pluggande ofc.

Det är sjukt hur mycket man kan påverkas av andra personer när det gäller humör och känslor. Man kan gå från att vara världens gladaste, till den ledsnaste personen och tvärtom. Det är inte lätt när det är svårt som jag brukar säga. Jag brukar kalla mig stark. Men ibland faller jag så lätt.


/CoNI/


KAFFE                                                                                                                


SING/FOR/THE/MOMENT

Lycka! Dunkar hoffmaestro. Hela tiden nu. Målar naglarna gör jag också. Behövdes. Och så pluggar jag. Dock en liten paus nu. Fixade Ollis naglar förut. Efter det blev de halvars. Mysigt. Dock inte så varmt, men, jag ska inte klaga. Vädret är ju underbart right!

Förövrigt så har helgen varit lugn, igårkväll blev det mys hemma hos Ewe. Jag tror att det här kommer bli ett bra lov! På onsdag ska vi till stockholm, hoppas verkligen att vädret är med oss då också. Nae nu ska jag fortsätta pluggandet. Fick till och med strunta i mys-kvällen med tjejerna hos Sandra. It sucks. Men ae, plugg som sagt. Hörs senare. LOVE s

. + . +

Började plocka fram symaskinen. Men ställde tillbaka den då jag insåg att jag var för trött så det får bli imorgon istället! Men nu vet jag nog vad de blir i alla fall. Måste köpa spets! Nu ska jag tvätta bort kladdet i ansiktet och sen slänga min i sängen. Imorgon blir det att sy på balklänningen också, ska försöka köra hårt med det nu på lovet!

Nu ska jag nog sätta på en film och göra mig en smoothie!
KISS'N'LOVE


JUSTMAKEUP




HIGHWAY/MAN




HOFFMAESTRO igår. Det bästa på länge. Alla gick all in och det var GRYMT.


SY/ELLE

Shalom people! Vilken bra dag jag har haft! Och solen, det är ju underbart! Kort skoldag, sedan stan och lite shopping, fika i älskade solen med de bästa. Har fått världens finaste och bästa påskpresenter med,
love u mom n dad

Nu håller jag på att lägga in lite bilder från kameran. Sedan ska jag plocka iordning på mitt rum som förövrigt ser ut som ett bombnedslag.. Efter det ska jag läsa nya ELLE som slank ner i brevlådan idag och så ska jag sy. Vad det blir är jag inte riktigt hundra på än, sjukt fint tyg i alla fall. Nu ska jag kila. Hörs latero!


/Man ser inte så mycke av tyget, men underbara färger och blommigt/


RSS 2.0