CHILL/OUT

Sitter hos Emma. Dricker kaffe å äter candy. Ska snart på kalas hos 1 åringen. Hilda. Förväntar mig att syster bjuder på ännu mera kaffe. Dagens räddning! Igår var det ös. Lika så i fredags. Och det kul! Riktigt fartfylld och rolig helg, de gillar vi.

Att jag nu sitter här med söndagsångesten var ju inget jag brydde mig om särskilt mycket just nu. För det här är ju en bra-söndag. Sånna gillar jag. Att romme är bokat över en helg känns ju inte heller helt fel. Onödigt och tråkigt blogginlägg som de flesta andra. Men, snygg-bilder från helgen kommer i alla fall senare.

Latero! PUSS

ALL/IN


Kör igen barra


YOU ARE MY CUP OF TEA

Ska göra mig en riktigt stor kopp te och slänga mig i sängen. Bläddra i lite skvallertidningar och sedan pyssla lite med klänningen.


Photo; dont know


/KAMBODJA/

Vart man än är & vilken blogg man än klickar sig in på, så pratar/skriver alla om sommaren och utomlandsresor. Och ja, jag håller med. Vår/sommar. Eller en resa till Thailand, Brasilien, Kambodja eller något liknande skulle inte sitta fel. Jag är också trött på denna snö nu. Jag är en människa som trivs bäst i värme.

Jag bjussar i alla fall på tre härliga bilder från när Mamma, Classe, Jag & Pontus var i Kambodja.




Bilder: Tagna av mig & familj/Pontus


THURSDAY/MORNING

Godmorgon. Har precis käkat en knäcke och druckit morgonkaffe. Nu ska jag slänga på mig massa varma kläder för snart ska jag pappa och lillsis åka någonstans och åka skridskor. Och skridskor, ja, kanske inte riktigt min grej, men det här kan nog bli kul! Ha-hah.

I eftermiddag blir det nog in till stan, måste fixa några saker och inhandla some stuffs. Måste även fixa lite med min balklänning. Nae nu ska jag kila, wish me goodluck på isen.

Latero. Love sara

/IN THE NAILWORLD/



/DEATH'S HEAD/



NAILS/N/COFFEE

Fasen vad jag är trött. Men vilken bra dag! Idag igen. Och sol har det varit idag, hur underbart? Love it. Min dag idag har ungefär bestått av naglar & kaffe. Efter min kund blev jag själv sugen på långa fina naglar. (Jag klippte ju av mina för ett tag sen). Så jag gjorde förlängning på mina egna naglar och lackade dom.

Så ja, nu känner jag mig lite mer som Jag igen. Och vet ni? Jag vill ha fredag nu nu nu nu. Fredagen kommer förhoppningsvis bli såå bra. Om jag inte bryter ett ben, får hjärnskakning eller något såklart.. Snowboard förmiddagen. Bastu/fix och utgång kvällen. Fast imorgon kommer nog med bli en bra dag.

Nu ska jag tvätta bort make:n. Love sara


/GIRLS/


/sara linnea emma/


/JAG VILL/

Jag vill flytta hemifrån och renovera mitt egna
Jag vill åka till stockholm och shoppa
Jag vill utbilda mig till makeup artist nu
Jag vill resa runt i världen
Jag vill åka till USA i sommar
Jag vill flytta till London
Jag vill tatuera mig mer
Jag vill ha sommar & studenten
Jag vill ha en sån där underbar natt
Jag vill åka bräda på fredag

..
jag ska


/SOMETIMES/


BLA/BLA/BLA

Heyy. Har haft en toppenbra dag! Gick upp riktigt tidigt. Det var riktigt svårt att ta sig upp ur den varma sköna sängen kan jag lova, men jag klarade det. Blev hämtad av syster, så åkte vi till badhuset, hon gjorde prov (världens duktigaste) och jag motionssimmade. Riktigt skönt.

Efter det åkte jag direkt till friskis, körde gympa pass, och efter blev det löpband. Duktigt va! Efter det åkte Emma och jag hem hit. Käkade, slappade, drack fjorton kilo kaffe och annat. Senare kom moa hit också. Micket najs! Nu åkte dom precis hem.

Så nu ska jag ta på mig min rosa mjukisdress, fläta håret och allt annat tråkigt. Sedan ska jag tända ljus och dricka te och bara ta det lugnt. Så jäkla skönt! Imorgon blir det också att gå upp skapligt. Då blir det ännu mer nagelfix. Love it! BIG KISS

/SCHHHH/


WHY DO YOU LET ME STAY HERE

Har haft en riktigt bra dag. Sov ut. Och bara slappat på förmiddagen. På eftermiddagen blev det att fixa sis naglar. Förlängning/tippar. Det blev riktigt snyggt och bra. Hade tänkt visa bild på resultatet, men icke. Kameran blev visst kvar hos pappa.

Ingen träning blev det idag heller. Fy skämms på mig. Promenix men inte mer än så. Imorgon blir det hårträning istället. Det blir att ställa klockan och gå upp tidigt för att bege sig till badhuset och träna. Jag och sis. Vi ska simma. Efter det blir det att direkt åka till friskis där jag ska köra ett gympa-pass, och efter det blir det att gymma.

Efter träningen imorgon så ska jag träffa Emma. Och om jag får gissa, så kommer vi nog dricka kaffe och snacka skit om allt och inget. Det är vi riktigt bra på! Faktiskt. Nae nu ska jag gå och tvätta bort mitt smink och göra mig sovklar. Jag måste även fixa mina naglar. Dom ser inte riktigt kloka ut. Blodröda ska de bli. Sedan ska jag få min dagliga dos av Gynning.


FRIDAY/NIGHT




(1. Världens bar, Malin, Moa, Emma, Jag, Lelle tar bild. 2. Emma, Jag 3. Drinkar, Ladies night)


GOOD/MORNING/COFFEE

Sitter här med laptopen i soffan, kollar lite bloggar, äter en macka och dricker kaffe. Det är så jävla kallt ute och sjukt mycket snö så idag vill jag nästan bara stanna inne. Men icke. I eftermiddag ska jag fixa Fias naglar eftersom det inte blev av igår. Behöver verkligen också en långpromenad.

Tror jag skippar att åka till gymmet idag. Men jag vet inte. Jag klurar på saken. Funderar på om jag ska träna hemma istället, köra på crosstrainern och köra lite egen styrka. Det funkar ju det med ibland faktiskt, right? Plus att jag kan dunka vilken musik jag vill samtidigt och hur högt som helst.

Nu är det lov. Och jag hoppas att den här veckan kommer att bli så jäkla bra. Det känns så. Min vecka kommer att bjuda på mycket träning. Mycket nagelfix. Även pluggning. Träffa vänner. Party och en massa annat. Det gillar vi. Olivia och Malin åkte till Trysil igår. Snowboard, afterski och allt annat. Avis? Ja. Och Natta har åkt till Thailand. Avis? Fy fan.


/DARK/


YES, MY HAIR IS DARK


KISS/ME/GOODBYE

Så kallt det är. Hela tiden. Det har varit en bra helg, och thanks god för lov, ingen söndagsångest! Känns rätt så underbart faktiskt. I fredags kom Emma och Moa hit, det blev lite fix och vin, sedan världens bar, med Lelle och Malin också. Sedan blev det utgång. Det var trevligt.

Lördagen bjöd på träning när jag vaknade. Efter det blev det ett varmt bubbelbad, och sedan kom Emma hit igen. Fix, ännu en gång. Och sedan begav vi oss hem till Totte, 20-års firande. Det var också micket trevligt. Kvällen avslutades bra.

Nu ska jag busa lite med vår lilla rottis och sen göra mig lite kaffe och sätta mig med Gynnings. Senare blir det att fixa sis nails. Spännande. Med alla mina nya grejer! Maybe later lovers.


U MAKE ME STAY WHEN I SHOULD NOT

Fika med E var gött! Kaffe kaffe kaffe. Idag har jag bara druckit mig mätt på kaffe känns det som. Efter fika blev det en liten stanrunda. En snyggis tröja fick jag med mig hem. Me like. Jag känner mig besatt. Jag måste träna mer. Jag har kommit in i någonting. Jag vill träna all the time. Som jag sa körde jag på gymmet idag efter skol. Nu har jag precis kört styrka här hemma.

Jag hinner inte träna imorgon. Ångest. Jag vill så gärna. Får trappa ner lite på det goda imorgon istället. Helgen kommer bli sköj! Dock känns det meningslöst att jag ska dricka. Men.. Jag vill ha fredag 16.00 nu! Lov nu också. Känns underbart! Nu ska jag tvätta bort sminket och göra mig sovklar, är sjukt trött. Mår illa.

NIGHTY NIGHT LOVERS

TIICK/TACK/BOOOM



GOOD/GIRL

Vilken jävla dag. Började med att jag vaknade panikslagen och trodde att jag försovit mig och missat provet. Men icke. Jag var i tid. Gjorde te imorse till frukost, Hade värmt det för mycket så det var helt sjukt varmt. Ska dricka, bränner mig på hela tungan och läppen, rycker till, spiller ut allt te på hela mig, hela bordet, alla papper och... min mobil. Fram med hårblåsen, med hopp om att mobilen ska börja fungera.

Nu fungerar den. Thanks god! Prov som sagt, det var sjukt svårt, men det gick bra. Äntligen av med det. Efter skolan åkte jag till vrinnevi för att hämta nagel-sakerna som äntligen kommit! Nu sätter jag igång ordentligt här hemma i min lilla "salong". Efter det blev det träning. Körde skiten ur mig. 70 min löpband + styrka efter det. Good job girl!

Nu är jag hemma, har duschat och slängt på en makeup. Så nu ska jag ner till stan och möta Emma. Hörs lateroo!


HOT/FROM/BRASHY



/THIS IS THE WAY I DO IT/

Vilken dag. Onödig som faen. Den slutade i alla fall med ansiktsbehandling. Lovely. Nu sitter jag i sängen med datorn som jag när som helst måste lägga åt sidan. Måste plugga. Inte ens kul.. Jag har prov imorgon so wish me goodluck..

Igår var vi hos frisörerna och fick göra vad vi ville. Jag är spontan. Mitt röda är borta. Eller? Den stora frågan, är jag blond, brun, svart, blå, orange eller fortfarande röd nu då? Spännande va.

Efter frisörbesöket så blev det hem hit på eftermiddagsfika och sedan maxi med Emma. Mys. Imorgon blir det en kort dag i skolan, sedan träning och sedan fika och stan med Emma again. Helgen kommer nog bli bra! Jag vill ha helg nu nu nu. Och lov, cant wait!

Nu blir det massa te och plugg. KISS'N'LOVE

----


WISH/I/COULD

Hey lovers. Sitter här i mina ill-rosa brallor och är kanske världens tröttaste människa. Vill bada och sedan bara kasta mig i sängen och blunda. Sova. Men nej. Jag måste plugga. Så jag ska gå ner och göra mig en stoor kopp te och börja läsa religion. I alla fall ett tag.

I lördags bjöds det ju som sagt på birthday party. Det var kul. Pandoras ask. Filmen. Klackarna i taket. Amazing. Igår blev det att mäta och fixa med balklänningen, eller den blivande balklänningen så att säga. Idag borde jag fortsätta, men jag har varken ork eller tid. Förhoppningsvis imorgon.

Den här veckan kommer att bjuda på många bra-saker. Det gillas. Och nästa vecka är det lov. FÖRHOPPNINGSVIS hinner jag få hem gele, uv-lampa och allt annat, och i så fall lär det bli hard work på lovet. Intresserad av förlängning/tippar, förstärkning eller annat? Call me

LOVE sara


/NAILS/


/Ja, jag, sara, har klippt av mina långa naglar/


GIRLS/NIGHT/ONLY

Helt sjukt bra kväll igår! Och jag säger som malin, jag kommer inte ens ihåg när jag skrattade så mycket som jag gjorde igår. Kvällen bestod bland annat av hemmagjord pizza, kaffe, tända ljus, spel (orangino?) och massa annat. Bästa vänner. Imorse blev det att gå upp skapligt, då blev det promenix med Ollis och en sväng till hageby. Mys!

Nu ligger jag här med datorn i sängen och har egentligen väldigt bråttom.. Eftersom mammi fyllt år så kommer släkten och så. Ska äta & dricka gott och så vidare. Efter det blir det att åka till Lellis. B-day party! Ska bli riktigt kul, det var ett tag sen vi alla träffades nu känns de som. Meeen jag vet ju inte vad jag ska ha på mig. Jag får ju panik. Som tur är kommer big sis hit när som helst med lite alternativ.

Ae nu måste jag verkligen hoppa in i duschen och göra mig iordning. Hoppas ni får en super kvälll ni med för det tänker i alla fall jag ha! KISS'N'LOVE

HAVE/FUN


Bilden snodde jag från Natta


KVALITÈTSTID

Är precis vad man behöver sometimes. Tränat gärnet. Bad, mask, inpackning osv. Underbart. Mamma kom precis hem från ullared och jag har fått helt sjukt mycket fina och bra saker! Både till rummet, till mig själv, naglar och allt annat! Hur kul är det inte med massa nytt? Love it.

Ikväll ska jag hem till Ollis. Mys och spelkväll. Girls night only. Men nu ska jag föna håret och styra innan jag drar mig. Imorgon blir det partyparty. Bra helg. / LOVE sara

NO, NO, YOU'RE NEVER GONNA DIE IN THE NAIL WORLD!



my nails right now.
(ser ut som ja målat utanför, kan ha med oljan på nagelbanden och kameran att göra)


ITS TIME TO TRY

Så trött och så sliten. Kort dag i skolan, sedan hem, käka, fixa nailsen och så vidare. Sedan bar det av in mot stan för att träffa Emma. Då var det träning som gällde. Vi körde stenhårt och der gick super. Nu är jag helt slut, men fy fan så bra det känns! Imorgon blir det att köra minst lika stenhårt. Hade även tänkt besöka solariet imorgon.


Äntligen helg också vilket känns sjukt bra eftersom denna helg kommer bjuda på en massa bra-saker. Me like. Nu ska jag bädda ner mig och läsa. För er som inte har läst Carolina Gynnings böcker, ego girl & ego woman. LÄS. Beroendeframkallande. Och det där med Alexander McQueen, hemskt, och otroligt tråkigt..


Alexander McQueen



Sorgligt..

R.I.P


MAKE/IT/BETTER

shalom. shiet vad jag är trött. jag funderar verkligen helt seriöst på att gå och lägga mig nu. jag förstår inte hur jag kunde bli så trött. i alla fall, dagen har varit bra. skön. det började med shamponering och hårstyling, fortsatte med vaxning och sedan ansiktsbehandling. dock hann jag aldrig få ansiktsehandling, tiden bara rann iväg. men jag gav ju i alla fall linda en skönhetskur.

idag hade jag tänkt att pyssla om mig själv och framför allt fixa mina nails, men så blev det icke. slängde mig i sängen så fort jag kom hem, och ligger här fortfarande. såå sliten. imorgon blir det träning, för första gången på jag-vet-inte-hur-länge. dock är jag ju inte frisk än, men det får gå som det går. jag strejkar, jag vägrar att inte kunna träna längre. känner behov.

by the way. nu orkar jag inte sitta här längre. KISS'N'LOVE

YOU MAKE ME WANNA GO NA-NA-NA

Tröttt tjej. Blir att tvätta bort sminket nu och dejta kudden. Men innan jag somnar ska jag läsa mer av Gynnings nya. Denna kvinna är otrolig, love her. Så mycket inspiration. Imorgon är det naglar hela dagen som gäller, och på kvällen ska Emma och jag spöa grabbarna i biljard!

Sleep tight lovers

ACNE

 



ACNE. im in love


C-C-I-A-O

" sara franzen spelade gitarr när hon kom hem från jooooooobbet ". Jag har verkligen låten i huvudet. Men bryr jag mig? Jag är ändå glad. Dagen började med besök hos doktorn. Det gick väl, bra. Förhoppningsvis får jag en till medicin. " det känns som att det sittter en jätte stor och fet människa på mitt bröst som mosar mina lungor " exakt så känns det, för ofta. Det skulle vara en lättnad att bli av med....

Nu ska jag ta på mig och åka till simmskolan med Ella. Lill sis. Ikväll blir det slapp å mys. Maybe later!

/ / / /


PARTY LIKE THERE WAS NO TOMORROW

Spontan kväll igår. Helt sjukt roligt. Vi öste i våra killerheels och dansade hela natten lång. Och jag blir så nöjd. Magic night.

vatten! vatten! vatten! vatten!


I SWEAR IT WAS



NOTHING MATTER HALF AS YOU THINK IT DOES

Sitter här, dricker sjukt mycket kaffe och läser nya ELLE som jag fick hem igår. Så mycket inspiration. Kläder, makeup, everything! Trendbiblen. Igår blev det myskväll här hemma. Elin och Ollis kom hit. Mycket behövligt. Ikväll lutar det mot utg. Men nu har jag inte tid med datorn längre. Ska läsa klart tidningen och dricka upp min kaffe. Sedan blir det att börja fix med allting inför kvällen, dusch, naglar och allt annat. You name it

 


WATCH/ME


THATS/LIFE

Människor kommer och går i ens liv. Vissa stannar länge och andra under korta perioder. Vi tycker att det är hemskt att förlora personer i våra liv. Och vi gör allting för att lappa ihop trasiga relationer. Vi håller fast vid personer som vi vet att vi egentligen borde släppa. Skuld eller längtan? Någonting håller oss kvar. Rädslan av att vi ska bli ensamma?

Det är inte meningen att vi ska hänga ihop med alla livet ut. Ibland kan det vara skönt att bli av med personer som man är färdig med. Våga släppa taget. Våga uppleva förändringar. Verkliga vänner och kärlekar hittar tillbaka till varandra.

Man ska heller aldrig se tillbaka bittert på gamla relationer. Man lär sig något av alla relationer. Och man växer som person. En relation är aldrig bortkastad tid.


TAKE A SAD SONG AND MAKE IT BETTER

Jag har bestämt mig. Nu blir det förändring. Jag ska verkligen klara det. Hard work!!

Idag var LCN på skolan (nagelföretaget vi arbetar med i skolan) vilket var skit bra. Fick en massa bra information. Och så snart som möjligt blir det att köpa hem uv-lampa och allt annat. Imorgon öppnar vi även salongen på skolan på riktigt, vilket ska bli skit kul! Hör av er om ni är intresserade. Vi gör förlängning/tippar, förstärkning av naturlig nagel, manikyr, spa-manikyr, fil & lackning och lagningar.

By the way. Mår inte alls bra för tillfället, mår illa, känner mig konstig och är hungrig. Känner mig uppstressad i hela kroppen och jag kan verkligen inte sitta stilla. Jag lär mig aldrig att motarbeta det innan det kommer.



- Tillit och förtroende?...


RSS 2.0